Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
22.3.12 14:06

No polohování.. dneska jsem ho viděla a je to o ničem..Ale barva sand je prý kolekce 2011 vydávaná za 2012…takže tak. Ale vypadala krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
22.3.12 14:10

@Petto nemusíš sestavovat skoro nic, kočárek je vcelku až na boudičku a tu dle návodu zvládneš nandat sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.3.12 14:34

Dala jsem to dohromady sama…samotnej kočárek jde úplně lehce, jen s tou stříškou jsem trochu zápasila, ale i to se do pár minut povedlo…No a pak jsem nějakou dobu přemýšlela, jak funguje to polohování nožiček, až jsem nevydržela a našla si na netu, že naše barva to nemá. Trochu to nechápu, vždyt barva snad je jen barva a neovlivnuje konstrukci kočárku???? 8o …no ale podle referenci jsme o nic nepřišli…Jo mímo bych tam dala tak od roka, možná trochu dřív… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirkaa
22.3.12 17:11

Kočárek se kompletovat ani moc nemusí jen se nasadí stříška to je všechno zaklapne se na rám jak jsou ty horní cvoky na tom rámu z druhé strany držáku té stříšky jsou na to díry že to krásně zapadne.

• Citovat
  • Upravit
3
23.3.12 08:17

Nuna Pepp 2012

Mám nový model kočárku Nuna Pepp 2012.Musím říct,že se opravdu ovládá jednou rukou velmi lehce,je parádní akorát jsem zůstala v šoku když jsem do něj posadila naše dítko,které nemá ještě ani dva roky.Vypadá v něm jak vosa na bomboně.Je mu na první pohled malý.Tak si neumím představit ho v tom vozit až do tří let,což jsem původně chtěla,protože pochůzky po městě se s takovým ďáblíkem nedejí absolvovat pěšky.Takže maminky vyzkoušejte kočáreka v obchodě.U nás nebyl k mání a já spoléhala na popis a kočárek objednala na internetu.Jinak nemá chybu,ale miminko se do toho taky nehodí.Taže kdo má dítě většího vzrůstu ať to zváží.Náš malý bude mít dva roky a měří 98cm a je do toho velký obr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.3.12 08:47

polohování nožiček

Prosím kdo má Nunu 2012 barva emerald,má to polohování nožiček?Já na to nepřišla a v návodu to vůbec není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
23.3.12 09:07

@studynek Emerald by polohování měla mít, je to nová barva tudíž s polohování. Pravda je že v návodu to není. Musíš to vytlačit směrem nahoru hlavně v rohách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helena Švandová
23.3.12 10:09
@studynek píše:
Mám nový model kočárku Nuna Pepp 2012.Musím říct,že se opravdu ovládá jednou rukou velmi lehce,je parádní akorát jsem zůstala v šoku když jsem do něj posadila naše dítko,které nemá ještě ani dva roky.Vypadá v něm jak vosa na bomboně.Je mu na první pohled malý.Tak si neumím představit ho v tom vozit až do tří let,což jsem původně chtěla,protože pochůzky po městě se s takovým ďáblíkem nedejí absolvovat pěšky.Takže maminky vyzkoušejte kočáreka v obchodě.U nás nebyl k mání a já spoléhala na popis a kočárek objednala na internetu.Jinak nemá chybu,ale miminko se do toho taky nehodí.Taže kdo má dítě většího vzrůstu ať to zváží.Náš malý bude mít dva roky a měří 98cm a je do toho velký obr.

naše malá není taky žádný drobek, v 10 měsících má cca 11 kg a 77 cm. Taky to pořád zvažuji, jestli Nuna ano či ne…
ale když pak vidím v jakých golfkách vozí starší a velké děti, tak si říkám, že to jsou přece golfky, ne sporťák, kde dítě i spinká a tudíž potřebuje více prostoru. Moc se mi totiž líbí, tak spíš asi hledám argumenty proč tento kočárek koupit :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Helena Švandová
23.3.12 10:10
@bodlasek píše:
@studynek Emerald by polohování měla mít, je to nová barva tudíž s polohování. Pravda je že v návodu to není. Musíš to vytlačit směrem nahoru hlavně v rohách

a je to polohování vážně tak důležité? Moc tomu totiž nerozumím :roll:

• Citovat
  • Upravit
5662
23.3.12 10:32

Helena Švandová malej při spaní o to má opřené nohy, jinak víceméně na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
schranicka
23.3.12 10:49

Ahoj maminky nemohli byste prosím kdo vlastní nunu 2012 vyfotit jak mimi leží v kočárku a jak má nožičky?Mooooooooooc děkuji :* :* :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
239
23.3.12 11:05

Ahojky maminy! Tak jsem včera úspěšně na Nunu nasadila stříšku a hned jsme vyrazily!. Malé se z kočárku ani nechtělo - asi kvůli výhledu :mrgreen: . Takže za mě :palec: - skvělé ovládání, lehké - unesla jsem kočárek i dítě ze schodů i do schodů, snadná manipulace, také zvládne drobný terén ( polní cesta ). Na spaní to moc ale nebude - má kočka měří 80cm, váha 10kg a na délku v lehu jí je to akorát. Foto zatím nemám - vyrazily jsme až navečer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
23.3.12 11:14

@Petto Malej mi v tom spal už třikrát a naprosto v pohodě. Má kolem 85 cm a 12,5kg. Přikládám důkaz na fotce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.3.12 11:18
@bodlasek píše:
@Petto Malej mi v tom spal už třikrát a naprosto v pohodě. Má kolem 85 cm a 12,5kg. Přikládám důkaz na fotce :-)

Tak uvidíme a vyzkoušíme. Dopoledne v něm určitě usne, ale po obědě mi špatně spala i ve sporťáku - je to holt kukačka - musí vše vidět, co se kolem šustne :mrgreen: . Jinak si myslím, že kočárek sklidil obdiv - každý se podíval - akorát bydlíme na vesnici, takže už večer s náma opět nemluvili… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
23.3.12 11:20

@Petto to jako kvůli novému kočárku?

Tak dámy já jsem právě dala náš velký kočárek na skříň a bude se používat už asi jen občas :-(. Tak alespoň máme místo pro tříkolku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí