Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppNo polohování.. dneska jsem ho viděla a je to o ničem..Ale barva sand je prý kolekce 2011 vydávaná za 2012…takže tak. Ale vypadala krásně.
@Petto nemusíš sestavovat skoro nic, kočárek je vcelku až na boudičku a tu dle návodu zvládneš nandat sama ![]()
Dala jsem to dohromady sama…samotnej kočárek jde úplně lehce, jen s tou stříškou jsem trochu zápasila, ale i to se do pár minut povedlo…No a pak jsem nějakou dobu přemýšlela, jak funguje to polohování nožiček, až jsem nevydržela a našla si na netu, že naše barva to nemá. Trochu to nechápu, vždyt barva snad je jen barva a neovlivnuje konstrukci kočárku????
…no ale podle referenci jsme o nic nepřišli…Jo mímo bych tam dala tak od roka, možná trochu dřív… ![]()
Kočárek se kompletovat ani moc nemusí jen se nasadí stříška to je všechno zaklapne se na rám jak jsou ty horní cvoky na tom rámu z druhé strany držáku té stříšky jsou na to díry že to krásně zapadne.
Mám nový model kočárku Nuna Pepp 2012.Musím říct,že se opravdu ovládá jednou rukou velmi lehce,je parádní akorát jsem zůstala v šoku když jsem do něj posadila naše dítko,které nemá ještě ani dva roky.Vypadá v něm jak vosa na bomboně.Je mu na první pohled malý.Tak si neumím představit ho v tom vozit až do tří let,což jsem původně chtěla,protože pochůzky po městě se s takovým ďáblíkem nedejí absolvovat pěšky.Takže maminky vyzkoušejte kočáreka v obchodě.U nás nebyl k mání a já spoléhala na popis a kočárek objednala na internetu.Jinak nemá chybu,ale miminko se do toho taky nehodí.Taže kdo má dítě většího vzrůstu ať to zváží.Náš malý bude mít dva roky a měří 98cm a je do toho velký obr.
Prosím kdo má Nunu 2012 barva emerald,má to polohování nožiček?Já na to nepřišla a v návodu to vůbec není.
@studynek Emerald by polohování měla mít, je to nová barva tudíž s polohování. Pravda je že v návodu to není. Musíš to vytlačit směrem nahoru hlavně v rohách
@studynek píše:
Mám nový model kočárku Nuna Pepp 2012.Musím říct,že se opravdu ovládá jednou rukou velmi lehce,je parádní akorát jsem zůstala v šoku když jsem do něj posadila naše dítko,které nemá ještě ani dva roky.Vypadá v něm jak vosa na bomboně.Je mu na první pohled malý.Tak si neumím představit ho v tom vozit až do tří let,což jsem původně chtěla,protože pochůzky po městě se s takovým ďáblíkem nedejí absolvovat pěšky.Takže maminky vyzkoušejte kočáreka v obchodě.U nás nebyl k mání a já spoléhala na popis a kočárek objednala na internetu.Jinak nemá chybu,ale miminko se do toho taky nehodí.Taže kdo má dítě většího vzrůstu ať to zváží.Náš malý bude mít dva roky a měří 98cm a je do toho velký obr.
naše malá není taky žádný drobek, v 10 měsících má cca 11 kg a 77 cm. Taky to pořád zvažuji, jestli Nuna ano či ne…
ale když pak vidím v jakých golfkách vozí starší a velké děti, tak si říkám, že to jsou přece golfky, ne sporťák, kde dítě i spinká a tudíž potřebuje více prostoru. Moc se mi totiž líbí, tak spíš asi hledám argumenty proč tento kočárek koupit ![]()
Helena Švandová malej při spaní o to má opřené nohy, jinak víceméně na nic
Ahoj maminky nemohli byste prosím kdo vlastní nunu 2012 vyfotit jak mimi leží v kočárku a jak má nožičky?Mooooooooooc děkuji
![]()
Ahojky maminy! Tak jsem včera úspěšně na Nunu nasadila stříšku a hned jsme vyrazily!. Malé se z kočárku ani nechtělo - asi kvůli výhledu
. Takže za mě
- skvělé ovládání, lehké - unesla jsem kočárek i dítě ze schodů i do schodů, snadná manipulace, také zvládne drobný terén ( polní cesta ). Na spaní to moc ale nebude - má kočka měří 80cm, váha 10kg a na délku v lehu jí je to akorát. Foto zatím nemám - vyrazily jsme až navečer.
@Petto Malej mi v tom spal už třikrát a naprosto v pohodě. Má kolem 85 cm a 12,5kg. Přikládám důkaz na fotce ![]()
@bodlasek píše:
@Petto Malej mi v tom spal už třikrát a naprosto v pohodě. Má kolem 85 cm a 12,5kg. Přikládám důkaz na fotce
Tak uvidíme a vyzkoušíme. Dopoledne v něm určitě usne, ale po obědě mi špatně spala i ve sporťáku - je to holt kukačka - musí vše vidět, co se kolem šustne
. Jinak si myslím, že kočárek sklidil obdiv - každý se podíval - akorát bydlíme na vesnici, takže už večer s náma opět nemluvili… ![]()
@Petto to jako kvůli novému kočárku?
Tak dámy já jsem právě dala náš velký kočárek na skříň a bude se používat už asi jen občas
. Tak alespoň máme místo pro tříkolku ![]()