Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppJá na Nunu mám pláštěnku Ermitex - dneska jí evidentně poprvé vyzkouším, tak ti dám vědět. ![]()
Zdravim, včera mi přišel kočárek nuna 2014 a taky by mě zajímala ta pláštěnka, jedeme za 14 dní na dovolenou a má často pršet. Dneska jsem si objednala i náhradní madlo, protože bez toho je to takový divný a mám pocit, že mi prcek vypadne
Ja chtela nunu misto golfek, minuly tyden jsem se jela mrknout do obchodu, no uprimne, strasny, myslela jsem, ze mi prcek vypadne sotva se rozjedem, strasne zklamani, sedel chudak a byl uplne vne kocaru, a polohovani do lehu na nekolik zipu.. No opravdu do nuny bych nikdy nesla.
@chelsea001 na nunu mám origo pláštěnku a jsem spokojená. Hold to chce nejdřív vyzkoušet aby si to člověk nacvičil a nebyl pak překvapen a zaskočen
@Ily záleží na vkusu…mám jí dva roky a neměnila bych…ba naopak bych teď vyměnila za nový model, ten už je vymazlenej
@bodlasek jasne, nekomu takovy kocarek vyhovuje, neodsuzuju. Me se libil moc, ale zklamal me, ted ho ma sousedka pac ma mensi holcicku a taky si nestezuje..
Jojo t říkají ti co ji nemají proč by dítě vypadlo když je připoutané to nepochopím navíc já poutala jen přes nožky jakoby v pase ramenní popruhy mám sundané jezdíme v ní od 9 měsícu cca a v pohodě ta nová nuna je parádní aretace koleček madlo tam je ale to mít nemusí má vědší košík větší boudu lepší polohování rukojeti lepší skládání prostě to už je luxuska
Madlo na Nune take vubec nepostradam. Naopak by nam prekazelo. Popruhy krasne dite drzi, takze madlo vubec neni potreba.
Zkoušeli jste někdo vyprat stříšku v pračce? Jak to dopadlo? Stříška mi začala plesnivět, vydrbala jsem jí vším možným i nemožným (cif, ocet s jedlou sodou, jelení mýdlo..), ale pořád tam fleky z plísně ještě jsou
. Poslední šance snad pračka. Koukala jsem taky po netu, ale nikde jsem nenašla, že by se dala koupit nová stříška zvlášť. Poradíte někdo prosím?
@Lennia Od Nuny ne, prala jsem pouze od Perega P3, má taky kovovou výstuhu a přežila to jak stříška, tak pračka ![]()
@Lennia Nejdřív jsem se bála dát stříšku do pračky, ale nakonec jsem to vyzkoušela a super, na 30 st bez aviváže, bez ždímání a je v pohodě, nic se jí nestalo. Peru takhle úplně celou nunu ![]()
@Libza Díky
už je v pračce na 40, k prášku jsem přidala trochu arielu na skvrny, tak uvidíme. Snad to půjde dolů a stříška to zvládne ![]()