Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Silwinka87
Já ho kupovala, když byl mladému rok a půl.. A jak jsem již napsala - litutju, že jsem ho nepořídila dřív.. Myslím, že klíďo od té doby, co začne dítě sedět.. Má to pětibodové pásy a polohování až do lehu..
@janicce píše:
@Silwinka87
Já ho kupovala, když byl mladému rok a půl.. A jak jsem již napsala - litutju, že jsem ho nepořídila dřív.. Myslím, že klíďo od té doby, co začne dítě sedět.. Má to pětibodové pásy a polohování až do lehu..
Super..Já jsem pro něj rozhodlá už nějakou dobu.. ![]()
Synovi je teprve rok, ale sporták máme takovej obří koráb od Firkonu, chtěla bych něco lehčího. A nevadí, že to nemá takový ten nánožník na zimu? Musel by tam být tedy asi jen v ermitex fusaku…
Bojím se abych se nenechala unést krásným designem a nekoupila nepraktickou blbost.
Jinak k tomu stavu, viděla jsem ho zatím jen na fotce a má taková ojetá kolečka, jinak byl napohled ok. Poradily by jste co si konkrétně u tohoto kočáru ohlídat, abych nekoupila něco, co se za pár dnů rozpadne? ![]()
@Silwinka87
Rozhodně neprohloupíš ![]()
Já se rozhodovala mezi Nunou a Cybex calisto.. Cybex jsem zkousela u kamosky a oproti Nune ani nahodou..
@janicce píše:
@Silwinka87
Rozhodně neprohloupíš
Já se rozhodovala mezi Nunou a Cybex calisto.. Cybex jsem zkousela u kamosky a oproti Nune ani nahodou..
Super, těším se už teď.. ![]()
@janicce píše:
@Silwinka87
Jakou máš vybranou barvu?
Záleží co se narodí
Ještě jsem se úplně nerozhodla..
@Silwinka87 jo ahaa:) Já myslela, že už miminko máš ![]()
Tak to potom jo ![]()
@janicce píše:
@Silwinka87 jo ahaa:) Já myslela, že už miminko máš
Tak to potom jo
Až v dubnu..Zatím máme jen skoro 4 letého raracha.. ![]()
@Silwinka87 taky mám termím v dubnu
Tři dny po Velikoncích ![]()
Já už vím, že čekám druhého kluka ![]()
@janicce píše:
@Silwinka87 taky mám termím v dubnuTři dny po Velikoncích
Já už vím, že čekám druhého kluka
Já 17.dubna..To naše děcko nechce nic ukázat, pořád se točí zadkem.. ![]()
@Silwinka87 Tak to bude holka. Holky pry dělaji drahoty a nechteji se ukazat ![]()
Já byla na AMC, takže to vim z toho. Tak drzím pesti, at vse dobre dopadne ![]()
@open mind píše:
Synovi je teprve rok, ale sporták máme takovej obří koráb od Firkonu, chtěla bych něco lehčího. A nevadí, že to nemá takový ten nánožník na zimu? Musel by tam být tedy asi jen v ermitex fusaku…Bojím se abych se nenechala unést krásným designem a nekoupila nepraktickou blbost.Jinak k tomu stavu, viděla jsem ho zatím jen na fotce a má taková ojetá kolečka, jinak byl napohled ok. Poradily by jste co si konkrétně u tohoto kočáru ohlídat, abych nekoupila něco, co se za pár dnů rozpadne?
kolečka se dají dokoupit za 150 kč aspon mi to říkali když jsem ho kupovala
Může se prosím zeptat od kolika měsíců je zhruba vhodný?