Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppAhoj, hlásím se mezi budoucí majitelky Nuny, máme ji objednanou, a snad by teď v průběhu týdne měla dorazit. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli nemáte tip na někoho, kdo např. na MMB šije nánožníky na Nunu? děkuji ![]()
@Katuskka píše:
Ahoj, hlásím se mezi budoucí majitelky Nuny, máme ji objednanou, a snad by teď v průběhu týdne měla dorazit. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli nemáte tip na někoho, kdo např. na MMB šije nánožníky na Nunu? děkuji
Já brala od Pinkie..
Nebo můžeš zkusit Lilinka.com
@Libza A kolik by prosím stál nánožník? A měla bys někde prosím vzorník látek?
@Katuskka píše:
@Libza A kolik by prosím stál nánožník? A měla bys někde prosím vzorník látek?
Nánožník počítáme dle použité látky, většinou vychází do 400,– Látky budu příští týden objednávat tady http://www.bavlneny-svet.cz/…na-patchwork kdyby sis vybrala, tak bych ti objednala s mou objednávkou i pro tebe. Doma máme vesměs látky z tohoto obchodu ![]()
@Libza Tak jsem nad tím přemýšlela a já bych asi nejraději ten nánožník černý, bylo by to možné?
A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je nánožník teplejší, aby se s ním dalo jezdit i na jaře, kdy nebude ještě úplně teplo? děkuji moc ![]()
@Katuskka Klidně celý černý. Naše nánožníky mají všitý teploizolační vafix http://www.rosalie.cz/detail.php?… díky kterému je v nánožníku teplo, tolik neprofoukne a zároveň i drží tvar ![]()
@Libza Super, tak bych si teda vzala prosím černý
. Jak je to s platbou a jak dlouho prosím trvá výroba?
@Katuskka píše:
@Libza Super, tak bych si teda vzala prosím černý. Jak je to s platbou a jak dlouho prosím trvá výroba?
Teď mamka došívá jeden komplet na nunu pro jednu nuňačku tady z emimina. To bude mít hotové. Tu černou ale musím objednat, to příjde tak za 3 dny a pak se na to hned vrhne ( o víkendu ) tak bych si tipla, že to bude tak do středy příští týden hotové. Penízky si nechám poslat převodem až máme zakázku hotovou ( pošlu foto, aby bylo vidět, že je to ušité a zákaznice se pak nemusí bát poslat peníze
)
@Libza Tak to je super, to je akorát, dneska mi volali z eshopu, že mi kočárek ve středu dovezou, ale do konce týdne má být ještě dost zima, tak kdoví, jestli s Nunou vůbec vyjedeme a kdyžtak mám prozatím fusak. Tak zatím děkuji, jsme domluvené ![]()
@Katuskka píše:
@Libza Tak to je super, to je akorát, dneska mi volali z eshopu, že mi kočárek ve středu dovezou, ale do konce týdne má být ještě dost zima, tak kdoví, jestli s Nunou vůbec vyjedeme a kdyžtak mám prozatím fusak. Tak zatím děkuji, jsme domluvené
Ještě jsem ti napsala soukr zprávu ![]()
Ahoj chtěla jsem se zeptat do kolika let se vám dětičky věšli do nuny, přijdeme moc ouzká, ale strašně se nám líbí ![]()
Ahoj holky, máme problém s Nunou. V případě, že použiji fusak a malá má ještě bundičku, nejdou zapnout kšírky, jsou příliš krátké. Jak to řešíte? Zakšírování pouze v dolní části je nebezpečné, malá se nakloní i s kočárkem dopředu a přepadla by…moc děkuji, Jana