Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3624
17.2.13 11:47

Ahoj, hlásím se mezi budoucí majitelky Nuny, máme ji objednanou, a snad by teď v průběhu týdne měla dorazit. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli nemáte tip na někoho, kdo např. na MMB šije nánožníky na Nunu? děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
17.2.13 11:48
@Katuskka píše:
Ahoj, hlásím se mezi budoucí majitelky Nuny, máme ji objednanou, a snad by teď v průběhu týdne měla dorazit. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli nemáte tip na někoho, kdo např. na MMB šije nánožníky na Nunu? děkuji :kytka:

Já brala od Pinkie..
Nebo můžeš zkusit Lilinka.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
17.2.13 11:53

@nikulka83 děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
17.2.13 16:05

@Katuskka Nebo můžu pomoct já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
17.2.13 17:59

@Libza A kolik by prosím stál nánožník? A měla bys někde prosím vzorník látek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
17.2.13 21:13
@Katuskka píše:
@Libza A kolik by prosím stál nánožník? A měla bys někde prosím vzorník látek?

Nánožník počítáme dle použité látky, většinou vychází do 400,– Látky budu příští týden objednávat tady http://www.bavlneny-svet.cz/…na-patchwork kdyby sis vybrala, tak bych ti objednala s mou objednávkou i pro tebe. Doma máme vesměs látky z tohoto obchodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
18.2.13 10:02

@Libza Tak jsem nad tím přemýšlela a já bych asi nejraději ten nánožník černý, bylo by to možné? :mrgreen: A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je nánožník teplejší, aby se s ním dalo jezdit i na jaře, kdy nebude ještě úplně teplo? děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.2.13 11:33

@Katuskka Klidně celý černý. Naše nánožníky mají všitý teploizolační vafix http://www.rosalie.cz/detail.php?… díky kterému je v nánožníku teplo, tolik neprofoukne a zároveň i drží tvar :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
18.2.13 11:41

@Libza Super, tak bych si teda vzala prosím černý :palec:. Jak je to s platbou a jak dlouho prosím trvá výroba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.2.13 20:47
@Katuskka píše:
@Libza Super, tak bych si teda vzala prosím černý :palec:. Jak je to s platbou a jak dlouho prosím trvá výroba?

Teď mamka došívá jeden komplet na nunu pro jednu nuňačku tady z emimina. To bude mít hotové. Tu černou ale musím objednat, to příjde tak za 3 dny a pak se na to hned vrhne ( o víkendu ) tak bych si tipla, že to bude tak do středy příští týden hotové. Penízky si nechám poslat převodem až máme zakázku hotovou ( pošlu foto, aby bylo vidět, že je to ušité a zákaznice se pak nemusí bát poslat peníze :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
18.2.13 20:53

@Libza Tak to je super, to je akorát, dneska mi volali z eshopu, že mi kočárek ve středu dovezou, ale do konce týdne má být ještě dost zima, tak kdoví, jestli s Nunou vůbec vyjedeme a kdyžtak mám prozatím fusak. Tak zatím děkuji, jsme domluvené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.2.13 20:57
@Katuskka píše:
@Libza Tak to je super, to je akorát, dneska mi volali z eshopu, že mi kočárek ve středu dovezou, ale do konce týdne má být ještě dost zima, tak kdoví, jestli s Nunou vůbec vyjedeme a kdyžtak mám prozatím fusak. Tak zatím děkuji, jsme domluvené ;)

Ještě jsem ti napsala soukr zprávu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
19.2.13 10:34

Ahoj chtěla jsem se zeptat do kolika let se vám dětičky věšli do nuny, přijdeme moc ouzká, ale strašně se nám líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janavana0300
19.2.13 11:05

Ahoj holky, máme problém s Nunou. V případě, že použiji fusak a malá má ještě bundičku, nejdou zapnout kšírky, jsou příliš krátké. Jak to řešíte? Zakšírování pouze v dolní části je nebezpečné, malá se nakloní i s kočárkem dopředu a přepadla by…moc děkuji, Jana

• Citovat
  • Upravit
287
19.2.13 14:28
@TornadoLou píše:
Dany-krasne tasky - :potlesk:

Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...