Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5662
3.10.12 21:18

@Denino musím nesouhlasit, projeli jsme s ní fakt všechno, trávu, kamení, polní cestu prostě vše, teda jen ten sníh ještě vyzkoušený nemám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
4.10.12 13:08

Tak to máme každá asi jinej podvozek ;) Přední kolečka mi kamen přejedou a nuna spodkem skoro vždy „uvízne“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
4.10.12 17:15

@bodlasek souhlasím, jak jsem psala, projeli jsme toho hodně - lesní cesty, polňačky, tím, že jezdíme na závody i štěrk, louku - trávu a vždycky to šlo ;) Samozřejmě, že GT3 bylo super na terén, golfky prostě na to nejsou 100% stavěné, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.10.12 21:47

Do sněhu bych se s nunou nehrnula, je nízká a nevím, jestli by sněhem projela :nevim: Na zimu jsme vytáhli sporťák a nebo sáňky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
24.10.12 12:21
@R_eenik píše:
Přemýšlím nad koupí, mám 7mi měs. synka, jezdíme občas lesní cestou a chodníky tu teda extra kvalitní též nemáme. V podstatě nejvíc se bojím sněhu, když napadne několik čísel :roll:

Já sama jsem na zimu (podotýkám ve městě) zvědavá, přeci jen je podvozek nízký, ale zas na druhou stranu zima už není to co bývalo a ve městě…

Každopádně s ní něco přes měsíc štráduju přes chodníky, kostky, hlavně ty koleje (to je dost mazec) a jezdí po nich perfektně, navíc se na tom dá řídit jednou rukou a to mě u sporťáku nešlo, takže jsem se vždycky někde „zašprtla“. Teď ještě taky musím pořešit fusak, deky za chvíli nebudou stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.10.12 15:46

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jak jste spokojená s krémovou barvou u kočárku Nuna pepp. Rozmýšlím se a mám obavy z toho, že se bude špinit a bude to těžko pratelné. Moc děkuji za Vaši zkušenost, s pozdravem Jana V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
26.10.12 20:03
@janavana píše:
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, jak jste spokojená s krémovou barvou u kočárku Nuna pepp. Rozmýšlím se a mám obavy z toho, že se bude špinit a bude to těžko pratelné. Moc děkuji za Vaši zkušenost, s pozdravem Jana V.

já osobně mám černou, se smetanovou stříškou (varianta DeLuxe) a potah je sundatelný a pratelný na 30 stupňů, rohlíky, křupky jdou zatím čistit vlhkým hadříkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.10.12 23:10

Mam krémovou a no problem :palec: po vyprání vždy jako nová a ani mi nepřijde že by se nějak extrémně špinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.11.12 06:26

Ahojik:-)Jsem tu nova a libila by se mi podlozka do cervene nuny:-)Jsi sikulka! A premyslim jestli seda nebo ta barvicka jak si sila nanoznik kostka a bilej podklad:-)Dekuji Karolina a prosiiim cenu dekujiiiii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.11.12 06:31

Holky jste spokojeny s Nunou? Ted mi prijde cervena i kdyz vic se mi libila seda sand:-((((No uvidim. Reknete ze cervena je taky hezka:-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
7.11.12 09:06

@kerol7 Mám červenou a jsem maximálně spokojená. Jinou bych ani nevybrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.11.12 09:22

Jeeeee dekuji:-)) :hug: Male je 10mesicu a chcem to spis naa dovcu kdyz pojedem a do mesta.Mala mi jeste v kocaru spi tak snad se vyspi:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
9.11.12 13:38
@kerol7 píše:
Jeeeee dekuji:-)) :hug: Male je 10mesicu a chcem to spis naa dovcu kdyz pojedem a do mesta.Mala mi jeste v kocaru spi tak snad se vyspi:-))

Určitě se vyspí :) náš prcek bude mít dva roky a v září na dovolené spal po obědě celý týden jen v kočárku a super :palec: Nunu miluje od první chvíle…nejraději by v ní byl furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
9.11.12 13:40
@kerol7 píše:
Holky jste spokojeny s Nunou? Ted mi prijde cervena i kdyz vic se mi libila seda sand:-((((No uvidim. Reknete ze cervena je taky hezka:-) :mavam:

Buď ráda, že jsi vybrala tu červenou…my si objednali sand a byla jsem z barvy dost zklamaná :P na fotce vypadala tisíckrát líp…naštěstí nám kočárek ochotně vyměnili, takže máme tu petrolejovou a je super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.11.12 13:48

Stalice:Jeeee moc dekuji tak to mam fakt radost.-)Na fotu je fakt krasny ten sand! A mas take ten 2012?Nemam deluxe! Tedy nemam jeste zadny:-))Dnes mel prijit jako balik do ruky do druheho dne a nic a ja se tak tesila.-(Je k necemu vubec ten stupinek na ty nohy? Pisi polohovani ale nevim.-(Doufam ze mala se mi tam vyspi:-)A ze ji nebude malej! Ma 10mesicu a 9500gr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí