Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Denino musím nesouhlasit, projeli jsme s ní fakt všechno, trávu, kamení, polní cestu prostě vše, teda jen ten sníh ještě vyzkoušený nemám ![]()
Tak to máme každá asi jinej podvozek
Přední kolečka mi kamen přejedou a nuna spodkem skoro vždy „uvízne“ ![]()
@bodlasek souhlasím, jak jsem psala, projeli jsme toho hodně - lesní cesty, polňačky, tím, že jezdíme na závody i štěrk, louku - trávu a vždycky to šlo
Samozřejmě, že GT3 bylo super na terén, golfky prostě na to nejsou 100% stavěné, ale jde to.
Do sněhu bych se s nunou nehrnula, je nízká a nevím, jestli by sněhem projela
Na zimu jsme vytáhli sporťák a nebo sáňky ![]()
@R_eenik píše:
Přemýšlím nad koupí, mám 7mi měs. synka, jezdíme občas lesní cestou a chodníky tu teda extra kvalitní též nemáme. V podstatě nejvíc se bojím sněhu, když napadne několik čísel
Já sama jsem na zimu (podotýkám ve městě) zvědavá, přeci jen je podvozek nízký, ale zas na druhou stranu zima už není to co bývalo a ve městě…
Každopádně s ní něco přes měsíc štráduju přes chodníky, kostky, hlavně ty koleje (to je dost mazec) a jezdí po nich perfektně, navíc se na tom dá řídit jednou rukou a to mě u sporťáku nešlo, takže jsem se vždycky někde „zašprtla“. Teď ještě taky musím pořešit fusak, deky za chvíli nebudou stačit.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak jste spokojená s krémovou barvou u kočárku Nuna pepp. Rozmýšlím se a mám obavy z toho, že se bude špinit a bude to těžko pratelné. Moc děkuji za Vaši zkušenost, s pozdravem Jana V.
@janavana píše:
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, jak jste spokojená s krémovou barvou u kočárku Nuna pepp. Rozmýšlím se a mám obavy z toho, že se bude špinit a bude to těžko pratelné. Moc děkuji za Vaši zkušenost, s pozdravem Jana V.
já osobně mám černou, se smetanovou stříškou (varianta DeLuxe) a potah je sundatelný a pratelný na 30 stupňů, rohlíky, křupky jdou zatím čistit vlhkým hadříkem
Mam krémovou a no problem
po vyprání vždy jako nová a ani mi nepřijde že by se nějak extrémně špinila
Ahojik:-)Jsem tu nova a libila by se mi podlozka do cervene nuny:-)Jsi sikulka! A premyslim jestli seda nebo ta barvicka jak si sila nanoznik kostka a bilej podklad:-)Dekuji Karolina a prosiiim cenu dekujiiiii ![]()
Holky jste spokojeny s Nunou? Ted mi prijde cervena i kdyz vic se mi libila seda sand:-((((No uvidim. Reknete ze cervena je taky hezka:-) ![]()
@kerol7 Mám červenou a jsem maximálně spokojená. Jinou bych ani nevybrala ![]()
Jeeeee dekuji:-))
Male je 10mesicu a chcem to spis naa dovcu kdyz pojedem a do mesta.Mala mi jeste v kocaru spi tak snad se vyspi:-))
@kerol7 píše:
Jeeeee dekuji:-))Male je 10mesicu a chcem to spis naa dovcu kdyz pojedem a do mesta.Mala mi jeste v kocaru spi tak snad se vyspi:-))
Určitě se vyspí
náš prcek bude mít dva roky a v září na dovolené spal po obědě celý týden jen v kočárku a super
Nunu miluje od první chvíle…nejraději by v ní byl furt ![]()
@kerol7 píše:
Holky jste spokojeny s Nunou? Ted mi prijde cervena i kdyz vic se mi libila seda sand:-((((No uvidim. Reknete ze cervena je taky hezka:-)
Buď ráda, že jsi vybrala tu červenou…my si objednali sand a byla jsem z barvy dost zklamaná
na fotce vypadala tisíckrát líp…naštěstí nám kočárek ochotně vyměnili, takže máme tu petrolejovou a je super ![]()
Stalice:Jeeee moc dekuji tak to mam fakt radost.-)Na fotu je fakt krasny ten sand! A mas take ten 2012?Nemam deluxe! Tedy nemam jeste zadny:-))Dnes mel prijit jako balik do ruky do druheho dne a nic a ja se tak tesila.-(Je k necemu vubec ten stupinek na ty nohy? Pisi polohovani ale nevim.-(Doufam ze mala se mi tam vyspi:-)A ze ji nebude malej! Ma 10mesicu a 9500gr ![]()