Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppKošík a gumovou část bych vzala v ruce. Potah a stříšku (celou) jsem nacpala do pračky na 40°C
@Denino píše:
Košík a gumovou část bych vzala v ruce. Potah a stříšku (celou) jsem nacpala do pračky na 40°C
strisku taky do pracky? na to jsem nemela odvahu ![]()
prala jsem taky rucne.
ceka me znova prani, tak to mozna zkusim, pac zrovna ta je nejvic spinava
Už máte, prosím, někdo zkušenost s Nunou Deluxe? Připadá mi, zatím, nejlepší ![]()
@zizinka zrovna včera jsem prala Nunu a dala jsem do pračky celou - potah i stříšku, na ruční praní, 40 st.
Přežila s přehledem a bez problémů ![]()
Ahoj chci se zeptat máte prosím někdo barvu nuny Raspberry? Přemýšlím o koupi nánožníku od pinkie a právě se chci zeptat jestli někdo nemáte ten jejich nánožník ktéto barvě ten růžový? Pořád totiž přemýšlím jestli nánožník černej nebo růžovej… si nějak nedokážu představit jak to bude vypadat v reálu :/ ![]()
Renitko, já mám rapsberry, ale nemám nánožník… já bych vzala asi černý.. ![]()
Mám taky rapsberry, sice taky nemám nánožník, ale vzala bych taky černý. S tím růžovým by to bylo moc.
Asi máte pravdu taky se víc přikládám k černýmu, tak jdu hned objednávat
Jetě se zeptám co vozíte na nuni za tašku přes to madlo?
Já nic. Nosím větší kabelku a dávám si ji jako žebračku (myslím, že se tomu tak říká)Ale já s nunou jezdím zatím jen na nákupy do města. Jinak vozím ve sportáku.
Myslím, že přes madlo jde přehodit jakákoliv taška crossbody.My takhle vozíme tašku od Adidas nebo Nike, jdou tam obě, jedna je větší, druhá malá(podle toho, co s sebou potřebujeme) a popruh se nastaví podle potřeby ![]()
Já mám tašku od paní z MMB, je menší, ale dám tam všechno, co potřebuju
jsem s ní maximálně spokojená ![]()
Ja budu kupovat tenhle, je za stejne penize jako ty ušite z MMB skoro a je teda daleko hezči. A je fajn, že to neni taška kočar se mi tim padem nebude prevracet. http://www.i-kocarky.cz/detail.php?…