Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
prdimucha
19.6.12 15:50

Kolečka

Prosím o radu, jdou u Nuna pepp 2012 zaaretovat nějak přední kolečka. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
11933
19.6.12 16:10
@prdimucha píše:
Prosím o radu, jdou u Nuna pepp 2012 zaaretovat nějak přední kolečka. Děkuji

kolecka nejdou zaaretovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.6.12 16:54

A naše nuna začla vrzat :pocitac: Po týdnu jsem dnes zase vyrazila do ulic a jako vrže v místech, kde se skládá do auta :nevim: Má někdo zkušenost, že to časem zase přejde? :lol: Pěkně mě to štve, nevím, čím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.12 19:34

Já jsem teď promazávala silikonem a je to dobrý :) vrzalao to otřesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.6.12 20:28

Přítel taky promáznul silikonem a taky dobrý :palec: Byl to děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.12 20:44

:palec: nesnáším když kočárek vrže, takže bez oleje a silikonu ani ránu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andullla
21.6.12 21:28

Jéé, tak koukám, že máme stejné kočárky:) Mám Buzze a teď asi 2 týdny tudle béžovou Nunu:)Jinak díky za super nápad;)

• Citovat
  • Upravit
andullla
21.6.12 21:31
@andullla píše:
Jéé, tak koukám, že máme stejné kočárky:) Mám Buzze a teď asi 2 týdny tudle béžovou Nunu:)Jinak díky za super nápad;)

To patřilo pro Radla13 ;)

• Citovat
  • Upravit
1254
28.6.12 10:55

Tak už se taky řadím mezi majitelku Nuny a zatím jsem spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.6.12 19:40

Tak jsem dneska vyrazila poprvé s nunou. Měla jsem ji asi měsíc schovanou ve skříni, teď je malé 5 měsíců tak jsem ji už celá natěšená chtěla vyzkoušet. Moc se nám to líbilo oběma. Malá byla skoro 2 hodiny úplně potichu a jen pozorovala okolí. Strašně krásně se s ní jezdí, je lehounká a všude mezi regály se vejde. Ale to vy tady všechny víte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
28.6.12 20:34

Ahoj děvčata, dneska nám přišla podložka a jsem z ní nadšená, tak posílám fotky.(MMB ID 55775-TAYLA, kdybyste chtěly nakouknout). :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
30.6.12 19:00

Holky, kurňa co s tím „plandavým“ za stříškou? Když je v lehu tak přicvaknu, ale když sedí? když to dám jen tím sucháčem, vypadá to docela nevzhledně. Nějaký rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
30.6.12 20:26

Ahoj na plandak mam radu. Dam nunu do lehu, suchac prilepim, patentky zapnu a zapnu zipy :palec: vypada to dobre a vevnitr strisky vznikne i kapsa kam davam piti, penezenku kapesniky a takove veci co jsou dobre po ruce. Plus to ma ze kdyz ji dam do lehu a zpet do sedu striskou se nezabejvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.7.12 00:11

Prosím foto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frrrnda
8.7.12 16:38

Rozbitý zips

Ahojte holky, tak dneska jsem zjistila, že zips na polohování na naší nuně se urval. Byli jsme s manžou 3 dny na dovolené malého hlídala babička s tetou a kočárek vrátili už tak aniž by něco řekli a když jsem si toho všimla a volala jim co se stalo nikdo o ničem neví. Jak v mateřské školce :(.Myslíte, že mi na to uplatní reklamaci? Zkoušela jsem ho tam přidělat, ale nešlo mi to a moc do toho vrtat nechci, aby mi právě reklamaci kdyžtak uznali. Nunu nemám ani měsíc a už tohle :((Navíc nemám origo krabici, tak nevím jak ji „bezpečně“ na reklamaci poslat. Až je mi do breku, že za to dá člověk tolik peněz a za 20 dní…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4