Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@prdimucha píše:
Prosím o radu, jdou u Nuna pepp 2012 zaaretovat nějak přední kolečka. Děkuji
kolecka nejdou zaaretovat
A naše nuna začla vrzat
Po týdnu jsem dnes zase vyrazila do ulic a jako vrže v místech, kde se skládá do auta
Má někdo zkušenost, že to časem zase přejde?
Pěkně mě to štve, nevím, čím to.
Já jsem teď promazávala silikonem a je to dobrý
vrzalao to otřesně!
nesnáším když kočárek vrže, takže bez oleje a silikonu ani ránu ![]()
Jéé, tak koukám, že máme stejné kočárky:) Mám Buzze a teď asi 2 týdny tudle béžovou Nunu:)Jinak díky za super nápad;)
@andullla píše:
Jéé, tak koukám, že máme stejné kočárky:) Mám Buzze a teď asi 2 týdny tudle béžovou Nunu:)Jinak díky za super nápad;)
To patřilo pro Radla13 ![]()
Tak už se taky řadím mezi majitelku Nuny a zatím jsem spokojena ![]()
Tak jsem dneska vyrazila poprvé s nunou. Měla jsem ji asi měsíc schovanou ve skříni, teď je malé 5 měsíců tak jsem ji už celá natěšená chtěla vyzkoušet. Moc se nám to líbilo oběma. Malá byla skoro 2 hodiny úplně potichu a jen pozorovala okolí. Strašně krásně se s ní jezdí, je lehounká a všude mezi regály se vejde. Ale to vy tady všechny víte.
Ahoj děvčata, dneska nám přišla podložka a jsem z ní nadšená, tak posílám fotky.(MMB ID 55775-TAYLA, kdybyste chtěly nakouknout).
![]()
Holky, kurňa co s tím „plandavým“ za stříškou? Když je v lehu tak přicvaknu, ale když sedí? když to dám jen tím sucháčem, vypadá to docela nevzhledně. Nějaký rady?
Ahoj na plandak mam radu. Dam nunu do lehu, suchac prilepim, patentky zapnu a zapnu zipy
vypada to dobre a vevnitr strisky vznikne i kapsa kam davam piti, penezenku kapesniky a takove veci co jsou dobre po ruce. Plus to ma ze kdyz ji dam do lehu a zpet do sedu striskou se nezabejvam
Ahojte holky, tak dneska jsem zjistila, že zips na polohování na naší nuně se urval. Byli jsme s manžou 3 dny na dovolené malého hlídala babička s tetou a kočárek vrátili už tak aniž by něco řekli a když jsem si toho všimla a volala jim co se stalo nikdo o ničem neví. Jak v mateřské školce
.Myslíte, že mi na to uplatní reklamaci? Zkoušela jsem ho tam přidělat, ale nešlo mi to a moc do toho vrtat nechci, aby mi právě reklamaci kdyžtak uznali. Nunu nemám ani měsíc a už tohle
Navíc nemám origo krabici, tak nevím jak ji „bezpečně“ na reklamaci poslat. Až je mi do breku, že za to dá člověk tolik peněz a za 20 dní…
Prosím o radu, jdou u Nuna pepp 2012 zaaretovat nějak přední kolečka. Děkuji