Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Frnda píše:
A můžu poprosit o konkretnější adresu?Asi jsem blbá ale nemůžu je tam najít![]()
nejste
já to totiž na mmb také nenašla a to jsem na to minulý týden koukala ![]()
@evik1403 píše:
nejstejá to totiž na mmb také nenašla a to jsem na to minulý týden koukala
Holky, mám dojem, že už tu jedna maminka psala, že náhradní potahy došly, že už je výrobce nedodává.
potahy uz se neprodavaj ![]()
a navod snad znova prolistuju, pac tam nic takoveho nebylo ![]()
Docela mě potěšilo,že nejsem uplně vygumovaná
,ale ty potahy mě teda moc mrzí ,myslela jsem že budeme měnit barvičky:(( Můžu se aspon ze zvědavosti ještě zeptat jaká byla cena za potahy?
@Frnda píše:
Docela mě potěšilo,že nejsem uplně vygumovaná![]()
,ale ty potahy mě teda moc mrzí ,myslela jsem že budeme měnit barvičky:(( Můžu se aspon ze zvědavosti ještě zeptat jaká byla cena za potahy?
jj také jsem měla zálusk na jinou barvičku
cena byla přijatelná, myslím že cca 1300:-) tak třeba se ještě objeví ![]()
@Miriska píše:
Holky, mám dojem, že už tu jedna maminka psala, že náhradní potahy došly, že už je výrobce nedodává.
no je to opravdu škoda ![]()
@zizinka píše:
potahy uz se neprodavaja navod snad znova prolistuju, pac tam nic takoveho nebylo
ja som to citala v navode, inak by som to sem nepisala, ak ho najdem pofotim ![]()
hele ono to v tom navadu fakt je. Mi to nedalo a sla jsem se kouknout
ale jsem opravdu rada ze nejsem jedina kdo o tom nemel ani tuseni ![]()
No to byla fakt krásná cena,chystala jsem obětovat i víc,protože jsem váhala mezi esmerald a scarlet ,máme chlapečka ,takže scarlet jsem volila nakonec spíš pro mě
a navíc jsem si říkala ,že scarlet bude potřeba častěj prát -kvůli bílé stříšce,tak budem mít náhrdní potah ,nebot jsem tu četla ,že jsou v prodeji.Asi to mám za trest že jsem s nákupem nuny tak dlouho váhala
.Každopádně maminky kdyby někoho omrzel potah Esmerald ,nebo Sand 2012 ráda koupím i za plnou cenu v pěkném stavu . Moc děkuju za info holky
Brzo nakouknu zas ![]()
uz jsem tu dlouho nebyla
jeste se zeptamm odkud mate tasku,organizer,nebo kde si ji nechavate sit dekuju
MMB Natydom ID 277387. Nebo zadej jen nuna a vyběhnou nabídky ![]()
Dneska mě překvapil rodičák na účtě, dneska bude Nunička moje
![]()
hmm takove prekvapen by se mi taky libilo. Mam docela bordel vpenezich kdyz pritelovi chodi vyplata jinak nez me rodicak i s rozdilem 10ti dnu ![]()
jsem zvykla ze nam chodili penize stejne, ja poplatila ucty a vedela jsem co nam zbyde a na co.
A můžu poprosit o konkretnější adresu?Asi jsem blbá ale nemůžu je tam najít