Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.6.12 12:40

Jé to díky za tu fotku s tím madlem..chtěla jsem vidět jak to vypadá..
My jsme bez madla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.12 12:41
@zizinka píše:
Fotecka ted z patku :palec:

fotka jak od profesionála..asi je že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.6.12 13:31

ahojte, tak ja sa pridavam k spokojnym majitelkam Nuny, pouzivame ju uz cca rok, na golfky je to super kociarik, vlastne ziadne ine golfky by som nechcela, to budem radsej chodit so sportakom, v zime sme sice pouzivali sportak (mam Jane slalom reverse) ale teraz takmer stale chodim iba s nunou, zo zaciatku mi tiez vadili hlucne kolieska ale kedze byvam v meste a je tu stale hluk, tak sa zvuk koliesok absolutne straca, vadi mi iba jedna vec, ked idem von aj s manzelom, tak mi nunu stale berie :D, neviete cim to je :D, inak ja mam na nune taku obycajnu sietku, do ktorej sa toho zmesti strasne vela a neovplyvnuje stabilitu kociara, vozila som v nej aj fusak, ked bolo chladnejsie, a ked potrebujem dat nunu do lahu, tak ju staci len dat dole z jedneho hacika a neprekaza ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.12 13:43

Děvčata, budu prodávat organizér(ledvinku) na nunu hnědé barvy, hodí se na nunu licore, my máme sand a moc jsem se s barvou netrefila, tak kdybyste některá měla zájem, dejte vědět, pošlu foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
5.6.12 13:47
@Tina129 píše:
ahojte, tak ja sa pridavam k spokojnym majitelkam Nuny, pouzivame ju uz cca rok, na golfky je to super kociarik, vlastne ziadne ine golfky by som nechcela, to budem radsej chodit so sportakom, v zime sme sice pouzivali sportak (mam Jane slalom reverse) ale teraz takmer stale chodim iba s nunou, zo zaciatku mi tiez vadili hlucne kolieska ale kedze byvam v meste a je tu stale hluk, tak sa zvuk koliesok absolutne straca, vadi mi iba jedna vec, ked idem von aj s manzelom, tak mi nunu stale berie :D, neviete cim to je :D, inak ja mam na nune taku obycajnu sietku, do ktorej sa toho zmesti strasne vela a neovplyvnuje stabilitu kociara, vozila som v nej aj fusak, ked bolo chladnejsie, a ked potrebujem dat nunu do lahu, tak ju staci len dat dole z jedneho hacika a neprekaza ;-)

Tinka sitku jsem videla v kiku za 55Kč.....to je asi ona, vid? Přemýšlím nad ní, ale nevím, jestli mi nunu nepřeváhne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.12 13:49

Jo a dnes jsem zkoušela složit nunu se sklopenou střechou, ale na naší to nejde, máme 2011 a střecha je moc dlouhá.Nebo to dělám blbě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.6.12 13:50

jo jo fotka je profi :oops: byly jsme na svatbe tak nam malyho blejskli.

striska ja nevim jestli jste si toho nekdo vsimli, ale kdyz se natahne striska tak se da vytahnou jeste latka a vznikne slunecni striska. no a ja si vsimla ze neco podobneho je jeste ventri strisky a fakt nechapu k cemu to tam slouzi. zkusila jsem nechat strisku stazenou a tuhle latku vytahnout a vzniklo z toho neco jako ksilt na stazene strisce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.12 13:54

To jo, tak já tomu vůbec nerozumim, cos nám chtěla říct Zuzinko :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.6.12 13:56
@Miriska píše:
Tinka sitku jsem videla v kiku za 55Kč.....to je asi ona, vid? Přemýšlím nad ní, ale nevím, jestli mi nunu nepřeváhne? :nevim:

ja som ju kupovala normalne cez e-shop ako sietku na kocik, neviem aka je ta z KIKu ale ak bude prichytena na styroch miestach tak to bude v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.6.12 13:58
@B.irča píše:
Jo a dnes jsem zkoušela složit nunu se sklopenou střechou, ale na naší to nejde, máme 2011 a střecha je moc dlouhá.Nebo to dělám blbě? :)

musi to ist, ja mam tiez 2011 a inak ako so sklopenou strieskou som ju este nikdy neskladala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.6.12 14:00
@zizinka píše:
jo jo fotka je profi :oops: byly jsme na svatbe tak nam malyho blejskli.striska ja nevim jestli jste si toho nekdo vsimli, ale kdyz se natahne striska tak se da vytahnou jeste latka a vznikne slunecni striska. no a ja si vsimla ze neco podobneho je jeste ventri strisky a fakt nechapu k cemu to tam slouzi. zkusila jsem nechat strisku stazenou a tuhle latku vytahnout a vzniklo z toho neco jako ksilt na stazene strisce :think:

ta druha strieska sluzi na ukrytie tej latky co visi vzadu zo striesky, neviem ako to lepsie napisat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.12 14:03

Aha Tinko díky, já jí skládam jen, že stříšku smrsknu dozadu a sklopim nunu na placku.Se stříškou jsem si hlavu nedělala.A když jí překlopim dopředu, tak se mi jakoby zarazí na sedáku a pak mi nejde z nuny právě udělat placka. Ale dobrý, nebudu to řešit, prostě nunu vždycky „přepůlim“ hodim do auta a tradá!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.6.12 14:11
@Tina129 píše:
ta druha strieska sluzi na ukrytie tej latky co visi vzadu zo striesky, neviem ako to lepsie napisat :-)

a jako k cemu to je? kdyz ta latka planda tak proste planda a kryje vlastne zadek kocarku a hlavu ditete k cemu by mi bylo ji zvednout? śkoda ze tu nemam nunu bych to vyfotila. kdo nechape tak sahnete zespoda dozadu na strisku a je tam neco taky napnuty navic na stejny zpusob jako slunecni striska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evik1403
5.6.12 14:14
@zizinka píše:
a jako k cemu to je? kdyz ta latka planda tak proste planda a kryje vlastne zadek kocarku a hlavu ditete k cemu by mi bylo ji zvednout? śkoda ze tu nemam nunu bych to vyfotila. kdo nechape tak sahnete zespoda dozadu na strisku a je tam neco taky napnuty navic na stejny zpusob jako slunecni striska

když je horko tak se ta látka schová do té kapsy ve stříšce, aby lépe proudil vzduch a dítku nebylo horko :-)

• Citovat
  • Upravit
11933
5.6.12 14:18
@evik1403 píše:
když je horko tak se ta látka schová do té kapsy ve stříšce, aby lépe proudil vzduch a dítku nebylo horko :-)

ty vogo tak to by me teda vubec nenapadlo. hlavne o tom nikde neni ani tuk a najednou koukam co to tam je :lol: a to uplne nahodou. nevsimla jsem si toho ani dkyz jem ji prala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí