Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppJé to díky za tu fotku s tím madlem..chtěla jsem vidět jak to vypadá..
My jsme bez madla..
@zizinka píše:
Fotecka ted z patku
fotka jak od profesionála..asi je že?
ahojte, tak ja sa pridavam k spokojnym majitelkam Nuny, pouzivame ju uz cca rok, na golfky je to super kociarik, vlastne ziadne ine golfky by som nechcela, to budem radsej chodit so sportakom, v zime sme sice pouzivali sportak (mam Jane slalom reverse) ale teraz takmer stale chodim iba s nunou, zo zaciatku mi tiez vadili hlucne kolieska ale kedze byvam v meste a je tu stale hluk, tak sa zvuk koliesok absolutne straca, vadi mi iba jedna vec, ked idem von aj s manzelom, tak mi nunu stale berie
, neviete cim to je
, inak ja mam na nune taku obycajnu sietku, do ktorej sa toho zmesti strasne vela a neovplyvnuje stabilitu kociara, vozila som v nej aj fusak, ked bolo chladnejsie, a ked potrebujem dat nunu do lahu, tak ju staci len dat dole z jedneho hacika a neprekaza ![]()
Děvčata, budu prodávat organizér(ledvinku) na nunu hnědé barvy, hodí se na nunu licore, my máme sand a moc jsem se s barvou netrefila, tak kdybyste některá měla zájem, dejte vědět, pošlu foto.
@Tina129 píše:
ahojte, tak ja sa pridavam k spokojnym majitelkam Nuny, pouzivame ju uz cca rok, na golfky je to super kociarik, vlastne ziadne ine golfky by som nechcela, to budem radsej chodit so sportakom, v zime sme sice pouzivali sportak (mam Jane slalom reverse) ale teraz takmer stale chodim iba s nunou, zo zaciatku mi tiez vadili hlucne kolieska ale kedze byvam v meste a je tu stale hluk, tak sa zvuk koliesok absolutne straca, vadi mi iba jedna vec, ked idem von aj s manzelom, tak mi nunu stale berie, neviete cim to je
, inak ja mam na nune taku obycajnu sietku, do ktorej sa toho zmesti strasne vela a neovplyvnuje stabilitu kociara, vozila som v nej aj fusak, ked bolo chladnejsie, a ked potrebujem dat nunu do lahu, tak ju staci len dat dole z jedneho hacika a neprekaza
Tinka sitku jsem videla v kiku za 55Kč.....to je asi ona, vid? Přemýšlím nad ní, ale nevím, jestli mi nunu nepřeváhne? ![]()
Jo a dnes jsem zkoušela složit nunu se sklopenou střechou, ale na naší to nejde, máme 2011 a střecha je moc dlouhá.Nebo to dělám blbě? ![]()
jo jo fotka je profi
byly jsme na svatbe tak nam malyho blejskli.
striska ja nevim jestli jste si toho nekdo vsimli, ale kdyz se natahne striska tak se da vytahnou jeste latka a vznikne slunecni striska. no a ja si vsimla ze neco podobneho je jeste ventri strisky a fakt nechapu k cemu to tam slouzi. zkusila jsem nechat strisku stazenou a tuhle latku vytahnout a vzniklo z toho neco jako ksilt na stazene strisce ![]()
To jo, tak já tomu vůbec nerozumim, cos nám chtěla říct Zuzinko
![]()
@Miriska píše:
Tinka sitku jsem videla v kiku za 55Kč.....to je asi ona, vid? Přemýšlím nad ní, ale nevím, jestli mi nunu nepřeváhne?
ja som ju kupovala normalne cez e-shop ako sietku na kocik, neviem aka je ta z KIKu ale ak bude prichytena na styroch miestach tak to bude v pohode ![]()
@B.irča píše:
Jo a dnes jsem zkoušela složit nunu se sklopenou střechou, ale na naší to nejde, máme 2011 a střecha je moc dlouhá.Nebo to dělám blbě?
musi to ist, ja mam tiez 2011 a inak ako so sklopenou strieskou som ju este nikdy neskladala ![]()
@zizinka píše:
jo jo fotka je profibyly jsme na svatbe tak nam malyho blejskli.striska ja nevim jestli jste si toho nekdo vsimli, ale kdyz se natahne striska tak se da vytahnou jeste latka a vznikne slunecni striska. no a ja si vsimla ze neco podobneho je jeste ventri strisky a fakt nechapu k cemu to tam slouzi. zkusila jsem nechat strisku stazenou a tuhle latku vytahnout a vzniklo z toho neco jako ksilt na stazene strisce
ta druha strieska sluzi na ukrytie tej latky co visi vzadu zo striesky, neviem ako to lepsie napisat ![]()
Aha Tinko díky, já jí skládam jen, že stříšku smrsknu dozadu a sklopim nunu na placku.Se stříškou jsem si hlavu nedělala.A když jí překlopim dopředu, tak se mi jakoby zarazí na sedáku a pak mi nejde z nuny právě udělat placka. Ale dobrý, nebudu to řešit, prostě nunu vždycky „přepůlim“ hodim do auta a tradá!! ![]()
@Tina129 píše:
ta druha strieska sluzi na ukrytie tej latky co visi vzadu zo striesky, neviem ako to lepsie napisat
a jako k cemu to je? kdyz ta latka planda tak proste planda a kryje vlastne zadek kocarku a hlavu ditete k cemu by mi bylo ji zvednout? śkoda ze tu nemam nunu bych to vyfotila. kdo nechape tak sahnete zespoda dozadu na strisku a je tam neco taky napnuty navic na stejny zpusob jako slunecni striska
@zizinka píše:
a jako k cemu to je? kdyz ta latka planda tak proste planda a kryje vlastne zadek kocarku a hlavu ditete k cemu by mi bylo ji zvednout? śkoda ze tu nemam nunu bych to vyfotila. kdo nechape tak sahnete zespoda dozadu na strisku a je tam neco taky napnuty navic na stejny zpusob jako slunecni striska
když je horko tak se ta látka schová do té kapsy ve stříšce, aby lépe proudil vzduch a dítku nebylo horko ![]()
@evik1403 píše:
když je horko tak se ta látka schová do té kapsy ve stříšce, aby lépe proudil vzduch a dítku nebylo horko
ty vogo tak to by me teda vubec nenapadlo. hlavne o tom nikde neni ani tuk a najednou koukam co to tam je
a to uplne nahodou. nevsimla jsem si toho ani dkyz jem ji prala