Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppNo mě se právě líbí, že má vyšší podvozek a mrně sedí výš. U nuny kouká lidem na kolena a když jsme byli třeba ve městě na Velikonočních trzích, měla jsem docela strach, že si mi někdo sedne na dítě
No je třeba to vyzkoušet
![]()
Tak mě jediné co na Nuně vadí jsou ty hrozně rachtající kolečka a asi si na to nezvyknu :-/,připadam si že jedu s nějakým vrakem a všichni se na mě dívají co to mám za řechtadlo
Když jsem se ptala jestli je kočárek hlučný , tak mě každý tvrdil že ne :-/
@michaela2511 píše:
Tak mě jediné co na Nuně vadí jsou ty hrozně rachtající kolečka a asi si na to nezvyknu :-/,připadam si že jedu s nějakým vrakem a všichni se na mě dívají co to mám za řechtadloKdyž jsem se ptala jestli je kočárek hlučný , tak mě každý tvrdil že ne :-/
mám naprosto stejný pocit ![]()
Je to na prd, protože celou prochazku přemýšlím nad kolečkama jak to rachotí
asi pujde bohužel Nuna z domu, ale co vybrat místo ní to netuším ![]()
Vidímk, že na tom začínáme být stejně všena nuni super ale jakvidím v jednom se začínáme shodovat rachtající přední kolečka ![]()
Tak ja shrnu můj názor : vzhledem je nuna 100 procent jednicka, cena nic moc, na kolečka jsem si zvykla, me spis stve ten maly kosik, že tam nedam nakup. Ja myslim, že mame až příliš velké nároky na nunu.Přeci jenoom je to golfak, kočárek do obchodaku, rychly prochazky, atd. Od žádného golfáku nemůžeme očekávat víc, to si potom můžeme nechat rovnou sporťák. Takže já dávám nuně za 1.
My dnes vyrazili do ulic a na rychlý podvečerní nákup a teda musím dát taky jedničku. Kolečka nám až tak moc nerachotí, normálka. Na přechodu pro chodce jsme byli za tiché myšky, to co rachotilo vedle nás…děsný. Nákup se mi do košíku taky vešel - 4 banány, 10 rolíků v pytlíků, pár jogurtů…no nejeli jsme na mega nákup, ale toto se tam vlezlo. Skvělé ovládání, hodně zvědavých pohledů…a pod schody jsem čapla nunku do rukou a neskákala schody jako se sportákem, celá spocená…takže přesně plní svůj účel, proč jsem je chtěla
Prostě golfky.
TAKY JSEM BYLA NADŠENÁ Z NUNY, DOKUD JSME SI KOČÁREK NEVYZKOUŠELY V KAMENNÉ PRODEJNĚ.
MALÁ MĚLA TEHDY 1,5 ROKU A BYLA V NĚM NAMAČKANÁ JAKO SARDINKA.
BYL NÁM DOPORUČEN BABY JOGGER CITY MINI A NAKONEC JSME JEJ I KOUPILY. HODNĚ PROSTORNÝ A SNADNO ROZLOŽITELNÝ (JEDNOU RUKOU JEDEN POHYB).MÍŠA
Dobrý den děvčata.Tak jsem včera vytáhla zase naší PEPPinu a provětrali jsme jí.No měla jsem pocit, že jí budu muset vyměnit za jiné vozítko, ale zase jsem se do ní zamilovala
Tak asi nic měnit nebudu. Ale kdybyste některá měla zkušenost s Graco Quattro Tour Deluxe(mrkntěte na Youtube, je moc pěkný.taky za ty prachy!!), tak mi prosím napište, jak jste s ním spokojené.Děkuji!
![]()
co jsem kde potkala quinny zapp tak řachtal daleko víc, navíc nemá pevnou zádovou opěrku, Nuna má daleko pevnější, tak se skládá naprd, Nuna je skladnější, Golfky Chicco, jako naprostá většina chicco výrobků nejsou vůbec nic extra, Chicco není bůhví jaká značka, spíš žádná, jen české maminky si myslí, že mají něco super, když si koupí chicco. Jediné co mi na Nuně malinko nebo víc vadí je krátká zádová opěrka, ale delší ji udělat nemůžou, protože by nebyla vyvážená.Nuna se specializuje na čtyři výrobky-nově je pátý autosedačka skupiny 0+, dělají kvalitní výrobky v moderním designu, to se někomu líbí a jinému ne. Podle mě je Nuna vymakaná do posledního detailu k účelům, ke kterým má sloužit je pro mě perfektní!
No Vivi, to se právě mrkněte na ten Graco Quattro, jsou to zajímavější a ještě vychitanější golfky než nuna.Na youtube je krátké video, paní tam kočárek pěkně předvádí a až ho uvidím na živo, tak se rozhodnu, jestli ten nebo zůstanu u nuny.Ale je fakt, že na netu stojí letošní model kolem 9000kč a to je tedy dost!!(a nemají ani moc výběr barviček
)Tak se mrkněte a napište ![]()
Já jsem na ten slavný Graco koukala už dávko, ale když chci golfky, tak si nekoupím ty s váhou 13 KG nebo kolik má
, na to mám doma Eleu a lehčí osmikilovou Nunu, prostě Graco je spíš sporťák než golfky. Nuna jsou golfáče, tak je nemůžete srovnávat s hybridníma sporťákogolfkama. Žádný kočár není dokonalý! Dalšího tipa mám Baby Joggra City Mini GT. Já jsem s Nunou 200% spokojená. Malá má 9 měsíců, tak si ji užijeme dost. A taky je to můj mazlík a miláček ve kterém vozím největšího miláčka, takže je pro mě každá procházka dvojnásobnou radostí ![]()
Tak musím se trošku ohradit, že pokud bych si kupovala golfky za 9táců, tak bych rovněž očekávala, že budou zatraceně vychytaný.
Kurna a to jsem si říkala, že je nuna docela drahá ![]()