Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14552
4.6.12 20:13

vivi naší je 8 měsíců a zatím jsem jí moc nepovozila, bojím se, že nesedí no…těším se, až ji budu moci dát víc do sedu a bude si jízdu víc užívat, než v leže. Ale o víkendu to přijde :palec:…ta jízda (ne ten sed)

Příspěvek upraven 04.06.12 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.6.12 20:14

než za Graco 9000 tak bych je utratila za toho baby joggra, ale to jsem já, sto lidí, sto názorů a sto vkusů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.6.12 20:16

my právě sedíme od sedmi měsíců, posadí se krásně všude sama, leze, plazí se, stoupá si a začíná chodit kolem nábytku, takže my máme i sporťák v sedu už delší dobu, jsem ráda, že už můžeme s Nunou naplno jezdit, malé se v ní líbí strašně a je to fakt poznat, mám celkem tři kočárky, tak to můžu porovnat, ve kterém je nejhodnější :D a je to právě Nuna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.6.12 20:20
@Miriska píše:
vivi naší je 8 měsíců a zatím jsem jí moc nepovozila, bojím se, že nesedí no…těším se, až ji budu moci dát víc do sedu a bude si jízdu víc užívat, než v leže. Ale o víkendu to přijde :palec:…ta jízda (ne ten sed)Příspěvek upraven 04.06.12 v 20:14

třeba příjde o víkendu i ten sed :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.6.12 20:21

Uvidíme, kdy se mi posadí, zatím ani neleze, takže nevím, kdy to sezení přijde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.6.12 20:23

Já vás tady závistivě pročítám, na Nunu budu čekat ještě týden a jsem už netrpělivá.
Malému bude sedm měsíců, ale sám sedí, leze a už se začal dokonce stavět, takže jsme už dobu ve sporťáku a tahat se s 15ti kilovym kočárem mě ubíjí..
Takže vác pozitivních zkušeností, ať se mám těšit na co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.6.12 20:28

Tak pozitivní pro mě je, že i když se tu občas objeví stížnost, že je nuna hlučná, tak jsem teda vyjela a kočáry vedle mě na přechodu byly mnohem hlučnější :palec: A na ovládání je super :potlesk: No negativum jediné, že jsem pytlík s čerstvými rohliky musela do košíku procpat hodně opatrně, abych z nich neměla placku :mrgreen: ale vešly se tam :palec: Negativa objevím třeba o víkendu, kdy jedeme poprvé s nunkou na dva dny a jiný kočár nebudu moci použít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
4.6.12 21:00

tak koukam na ten Graco Quattro Tour Deluxe a vychytavky ma pekne, treba vlozena taska a je z toho kocar pro miminko, nebo stazeni kosiku…
Ale nejsou to golfky jako nuny ale proste sportak trojkombinaace, nasla jsem ho i za 6tis.
Proste ja na nunu nedam dopustit, ano predni kolecka jsou hlucnejsi ale to je absenci aretace, teziste je hodne na zadni kolecka a pak predni delaj takovej rachot. Staci pri jizde zkusit kocarr nadzvednout aby jel po prednich, a ejhle ticho.
Ale jako golfky skladny, lehky, skvele ovladatelny za 3,5tis nejlepsi volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.6.12 21:33

Už jste zkoušely dát nebo vyndat věci z košíku v nuně, když vám v tom mrně spí? Naší malé je 20 měsíců, nunu máme odvoženou už přes rok, takže zkušenosti nabrané.Prostě holky sorry, ale najdete na ní časem mouchy, jak Vám děti porostou :nevim: .A právě, že tak trochu hledám kočár skladný, ale aby byl i do terénu, a na větší dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.6.12 21:50

No dyt jsem psala, že jsem do košíku cpala pytlík sčerstvými rohlíky a dítko mám 8 měsíční, takže bylo v totálním lehu…nacpala jsemje tam a ok. Jako až budu chtít vyrazit na velký nákup, tak si nevezmu nunu, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.6.12 22:02

Jo pardon, já jsem z toho nepochopila, že Vám prcek spal. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.6.12 22:12

Nespal :lol: , ale jelikož nesedí, tak má holt smolíka a jezdí v lehu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.6.12 22:17

Co od chudáka krásné Nuny pořád chcete za zázraky! Buďme rádi, že tam ten leh je a já teda nemám žádný kočár na nákupy, košíky mají váhový limit, který teda striktně dodržuju, protože je prostě trapné vidět nějakou maminu, jak se jí rozsype košík pod kočárek narvaný nákupem a po obchoďáku se kutálí rajčata, dneska je ta doba trošku jiná a kočárky z lehkých konstrukcí, které si matky samy vyžádaly-aby byl kočárek LEHKÝ, nemůžeme přetěžovat pětikilovým nákupem, to si prostě klepu vždycky klepu na hlavu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.6.12 22:19
@Miriska píše:
Nespal :lol: , ale jelikož nesedí, tak má holt smolíka a jezdí v lehu :pankac:

mě když malá spí, tak jednu ručku do košíku strčím s přehledem :lol: , nic víc nepotřebuju, podle mě je to jen hledání problémů, které má prostě každý kočár, každý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.6.12 22:22

vivi, však jo, nuna v lehu a přesto jsem do košíku dala, coj sem potřebovala, i když s obtížemi. Ale pořád na ni nedám dopustit. .....jo a ten „velký“ nákup, je pořád v normě, jen to, co pobere košík ve sportáku. Prostě nunynku na dovolenou, na přítelovy závody, na písek, na případné srazy s jinými maminkami, na poštu, na čumendu do práce…krásný kočárek na tyto učely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí