Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Peppvivi naší je 8 měsíců a zatím jsem jí moc nepovozila, bojím se, že nesedí no…těším se, až ji budu moci dát víc do sedu a bude si jízdu víc užívat, než v leže. Ale o víkendu to přijde
…ta jízda (ne ten sed)
Příspěvek upraven 04.06.12 v 20:14
než za Graco 9000 tak bych je utratila za toho baby joggra, ale to jsem já, sto lidí, sto názorů a sto vkusů ![]()
my právě sedíme od sedmi měsíců, posadí se krásně všude sama, leze, plazí se, stoupá si a začíná chodit kolem nábytku, takže my máme i sporťák v sedu už delší dobu, jsem ráda, že už můžeme s Nunou naplno jezdit, malé se v ní líbí strašně a je to fakt poznat, mám celkem tři kočárky, tak to můžu porovnat, ve kterém je nejhodnější
a je to právě Nuna
@Miriska píše:
vivi naší je 8 měsíců a zatím jsem jí moc nepovozila, bojím se, že nesedí no…těším se, až ji budu moci dát víc do sedu a bude si jízdu víc užívat, než v leže. Ale o víkendu to přijde…ta jízda (ne ten sed)Příspěvek upraven 04.06.12 v 20:14
třeba příjde o víkendu i ten sed
![]()
Uvidíme, kdy se mi posadí, zatím ani neleze, takže nevím, kdy to sezení přijde ![]()
Já vás tady závistivě pročítám, na Nunu budu čekat ještě týden a jsem už netrpělivá.
Malému bude sedm měsíců, ale sám sedí, leze a už se začal dokonce stavět, takže jsme už dobu ve sporťáku a tahat se s 15ti kilovym kočárem mě ubíjí..
Takže vác pozitivních zkušeností, ať se mám těšit na co ![]()
Tak pozitivní pro mě je, že i když se tu občas objeví stížnost, že je nuna hlučná, tak jsem teda vyjela a kočáry vedle mě na přechodu byly mnohem hlučnější
A na ovládání je super
No negativum jediné, že jsem pytlík s čerstvými rohliky musela do košíku procpat hodně opatrně, abych z nich neměla placku
ale vešly se tam
Negativa objevím třeba o víkendu, kdy jedeme poprvé s nunkou na dva dny a jiný kočár nebudu moci použít ![]()
tak koukam na ten Graco Quattro Tour Deluxe a vychytavky ma pekne, treba vlozena taska a je z toho kocar pro miminko, nebo stazeni kosiku…
Ale nejsou to golfky jako nuny ale proste sportak trojkombinaace, nasla jsem ho i za 6tis.
Proste ja na nunu nedam dopustit, ano predni kolecka jsou hlucnejsi ale to je absenci aretace, teziste je hodne na zadni kolecka a pak predni delaj takovej rachot. Staci pri jizde zkusit kocarr nadzvednout aby jel po prednich, a ejhle ticho.
Ale jako golfky skladny, lehky, skvele ovladatelny za 3,5tis nejlepsi volba ![]()
Už jste zkoušely dát nebo vyndat věci z košíku v nuně, když vám v tom mrně spí? Naší malé je 20 měsíců, nunu máme odvoženou už přes rok, takže zkušenosti nabrané.Prostě holky sorry, ale najdete na ní časem mouchy, jak Vám děti porostou
.A právě, že tak trochu hledám kočár skladný, ale aby byl i do terénu, a na větší dítko.
No dyt jsem psala, že jsem do košíku cpala pytlík sčerstvými rohlíky a dítko mám 8 měsíční, takže bylo v totálním lehu…nacpala jsemje tam a ok. Jako až budu chtít vyrazit na velký nákup, tak si nevezmu nunu, samozřejmě.
Nespal
, ale jelikož nesedí, tak má holt smolíka a jezdí v lehu ![]()
Co od chudáka krásné Nuny pořád chcete za zázraky! Buďme rádi, že tam ten leh je a já teda nemám žádný kočár na nákupy, košíky mají váhový limit, který teda striktně dodržuju, protože je prostě trapné vidět nějakou maminu, jak se jí rozsype košík pod kočárek narvaný nákupem a po obchoďáku se kutálí rajčata, dneska je ta doba trošku jiná a kočárky z lehkých konstrukcí, které si matky samy vyžádaly-aby byl kočárek LEHKÝ, nemůžeme přetěžovat pětikilovým nákupem, to si prostě klepu vždycky klepu na hlavu ![]()
@Miriska píše:
Nespal, ale jelikož nesedí, tak má holt smolíka a jezdí v lehu
mě když malá spí, tak jednu ručku do košíku strčím s přehledem
, nic víc nepotřebuju, podle mě je to jen hledání problémů, které má prostě každý kočár, každý!
vivi, však jo, nuna v lehu a přesto jsem do košíku dala, coj sem potřebovala, i když s obtížemi. Ale pořád na ni nedám dopustit. .....jo a ten „velký“ nákup, je pořád v normě, jen to, co pobere košík ve sportáku. Prostě nunynku na dovolenou, na přítelovy závody, na písek, na případné srazy s jinými maminkami, na poštu, na čumendu do práce…krásný kočárek na tyto učely.