Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14552
31.5.12 13:20

Tak my zatím vytáhli pouze do obchodáků a tam spokojenost, ale první velká zkouška bude příští víkend. Jedeme ke Znojmu a z prostorových důvodů v kufru auta bereme pouze nunu. Tak uvidíme, jak dopadnou. :think: Pláštěnku jsem chtěla spíš z důvodu, kdyby nás náhodou liják někde venku přepadl nečekaně. Do deště s ní provplánově vyrážet nehodlám.
Mám model 2012 červený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
31.5.12 13:25

No tak vidím, že jsem pláštěnku kupovala zbytečně. Ale teď mi došel druhý balíček..od Pinkie, vložka, deka a taška a to jsem teda nadšená :potlesk: :srdce: jsou fáákt super, jedna věc lepší jak druhá, jak bude čas, chodím sem fotečku…a jinak doporučuju všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
31.5.12 13:29

Tak držím palce, ať se výlet vydaří. Myslím, že budete taky shánět jiný do terénu, nuna má nízký podvozek :( .A málo úložného prostoru a to mě dost otravuje, když chytáte pak dítě po obchodáku a ještě máte plný ruce tašek. No je to kočár na parádu a fakt jen na kafíčka. Jinak je super skladný a lehký, tak se vejde i do Yarise :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
31.5.12 13:32

Ano, pláštěnka je na prd a až jí nandáte celá zpocená na bugynu, tak se s Váma vsadím, že do pěti minut jí prcek zafuní a neuvidí ven. Má tam strašně blbé odvětrávání :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
31.5.12 13:40

Tak my žijeme ve mědtě, tudíž městský kočár doufám. Do terénu máme sporták. Jak je to, kdybych měla vyjmenovat všechny požadavky typu: nejlépe nafukovací velká kola, aby kočár nedrčel, velký nákupní košík, prostorné ležení pro dítě, co nejtvrdší zádová opěrka, přehazovací rukovět, možnost dát si dítko pro i proti směru jízdy…tak přijdu na to, že chci vlastně druhý sporťák. :mrgreen: :mrgreen: A ten doma máme.
NO uvidíme, uvidíme. Zatím tu jsou maminky z nuny nadšené, tak snad splní svůj účel i nám.Na ten přesun z bytu na písek, nebo hřiště, na malý nákup naproti přes silnici, na kafčo s kamarádkama, na plavčo…bohatě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
31.5.12 13:48

Jo, tak na tyhle účely nuna stačí.Sice ji mám taky, ale já jí popravdě koupila kvůli designu, jinak tak super(když budu objektivní), jak tady píší ostatní, mi tedy nepřipadá.Na ostatní přepravu máme BEBECAR stylo AT a to je naprosto nejlepší kočár, jaký snad existuje :srdce: . Fakt bych neměnila!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.5.12 15:15

Nunaaaaa

4au holky, s Nunou jezdíme všude a kde se dá, malá ji miluje! Musím se pochlubit podložkou na míru přesně do Nuny, kterou jsem si vymyslela a nechala ušít, z jedná strany bavlna a z druhé fleece, je krásná, do Scarlet jako dělaná :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
31.5.12 15:24

@B.irča já teda nesouhlasím že je jen na kafíčko. Jezdíme s ní všude. Byli jsme s ní na tvrzi Hummer, projede v poho naprosto vše…kamínky, tráva, bláto, akorát hlubší vrstva kamenů je krapet problém ale to je podle mě pro všechny golfky. Fakt jí taháme všude, teď s námi byla na dovolené jako fakt jsem nadšená.
A co se týče pláštěnky, mám originál a jsem za ní ráda. Sice jsem si to nandavání musela doma nacvičit, ale už to zvládáme celkem v pohodě. Líbí se mi na ní že se hezky vytvaruje a malej tam má dost místa. Ani bych neřekla že jí dítě zafuní, jelikož má dole dost velkou díru, kudy proudí vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.5.12 15:30

mám taky origoš pláštěnku, nandavání jsemani cvičit nemusela a soulasím, že se s Nunou dá jezdit skoro úplně všude, za mě palec nahoru i přítel je nedšený! teď nám rostou zoubky tak večer v obýváku sem tam v Nuně uspáváme, bez Nuny jsem jako bez ruky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
31.5.12 15:35

Také souhlasím - s Nunou jezdíme všechny povrchy - asfalt, kostky, tráva, kamínky a vše zvládá s přehledem :palec: .
Za nás opravdu mohu jen doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
31.5.12 19:08

Tak já musím napsat svuj názor je to tak půl na půl, Jako spokojenost to jo, malá je v nuni úplně vždycky potichučku ani nedutá a jen se veze, ani nevím že vezu dítě:) Ale mi osobně vadí i když jsou kolečka gumová že dost rachtají zvláště ty přední:/ Tak za to dávám nuni u mě teda mínus, kdyby nebylo toho tak fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
31.5.12 19:26

To jsem ráda, že jezdíte i bláto, kostky a všechny povrchy prostě. No jsem fakt zvědavá na příští víkend u toho Znojma, bude první velký test nuny u nás. :think: Ani já sama nevím, kam to jako jedeme .....teda vím, ale nevím, jaké to tam je. Jedeme s přítelem na cyklo závody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
31.5.12 20:37

Tak to jsem ráda, že vám vyhovuje, já jsem se dneska zamilovala do Mutsy Spider, tak kdybyste měla některá zkušenost, napište. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
31.5.12 20:39

Každopádně nevim, jak velké máte děti, ale nuna je těsná.Taky jí mam ráda, ale asi zradit a emigruju k jiné značce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
31.5.12 20:53

@B.irča já mám dvouleťáka…85cm a 13 kg a v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie