Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
31.5.12 21:04

No to má naše holčička v roce a půl :D .Tak se do ni asi brzo nevejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 08:22

No bohužel taky musím říct že je to tak 50% na 50%..
Včera jsem byla venku s kamarádkou a její malou..má 15 měsíců a já ji tam schválně usadila..No to byl panečku rozdíl..Jako neříkám že se tam nevleze i dvouleták..Snad i vleze ale ta malá tam vypadala hrozně!!Jak pěst na oko!Ten kočár je prostě malej a jakmile je dítko větší-nemá tam prostor a není to hezké..
My máme 5 měsíců takže ok vidím to tak ještě roček a ádiééé.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 08:24

Jinak kočárek je to hezkej miluju ho..Ovšem když to srovnám třeba se sportáčkem od Jané kterej máme-tak by asi prohrál..Třeba není tak hezký jako nuna,ale prostoru habaděj,stabilita..Ta nuna je hrozné chechlátko a toho kraválu co při ježdění nadělá!!A to jsem ještě nezkoušela tu pláštěnku o které tu píšete.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.6.12 10:28

No já jí tky miluju za to, že je tak krásná :) , ale přesně.Když je dítko malé, tak ok, když je kolem dvou let, tak haha a co teprve ve fusaku :nevim: No asi budeme muset vyměnit vozový park :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 12:03

Prostě výrobcům kočárkům dávám 1 akorát tak za design..O tom žádná..
Ovšem nazývat to vyboulení u noh polohováním nožiček :roll: Nebo to nedomyšlené okýnko na boudě.. :roll:
Ani hlavu ani patu to nemá..On je to opravdu „šopingový“letní kočárek pro prťata..
A ty předražené doplňky..no comment oni už neví jak na těch děckách vydělávat už samotný kočár je na golfky poměrně dost drahý..Ale chtít za slunečník 800,– apod.to se zbláznily úplně.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.6.12 12:20

Konečně maminka, se kterou máme společnou řeč :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
1.6.12 12:58

Však vám ho nikdo nenutí :) Slunečník se taky nechystám pořizovat a pláštěnku jsem prostě koupila obyčku. Vždycky se najde nějaké to řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
1.6.12 13:09

Taknaše malá má 14 měsíců něco přes 9 kilo nějakých 76 cm cca a tohle je v pohodě krásně se do nuni vejde o to nejde místa fakt dost, to si nemyslím, že by v kočárku nebyl prostor to ne, mě jde spíš o ty kolečka přední že tak rachotí, škoda, že nejsou stejná se zadníma ty nerachotí vůbec jak nejsou zdvojená noo :? Ale jinak pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
1.6.12 13:15

A to jiné golfky fakt jako nerachotí, jo??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 13:15

Holky neberte to jako útok-vy ste tenj kočárek přece nenavrhovali ;)
Jen každý máme jiný vkus at u mužů nebo u kočárku-každý má své mouchy a když jsme zamilované-at do chlapa nebo toho kočárku-tak jsme slepé co si budem povídat..
Mám třetího prcka,kočárků jsme měli cca 20 a tento řadím prostě vzhledem do první 5 ale funkčností do poslední 5.. ;)
Jako já pláštěnku dostala k tomu ještě abych za ní platila!!Tak to bych taky koupila na obyč.golfky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 13:16

Ale v plánu ho hodit do závalu nemám to néééé.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 13:18
@Miriska píše:
A to jiné golfky fakt jako nerachotí, jo??? :think:

Rachotí…co mají plastáky…např.britax verve..to je ale šmejd na entou..
Já nedám dopustit na chicco golfky..ale nejsou tak kráááásné.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
1.6.12 13:27
@marketpospisil píše:
Ale v plánu ho hodit do závalu nemám to néééé.. :jazyk:

To by se asi fakt nevyplatilo :mrgreen: :mrgreen: Si dělám srandu, samozřejmě.
Mně se líbí, jak vypadají, v hledáčku jsem měla ještě espiro…tak máme nunu a uvidíme, jestli jsme udělali velkou chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.6.12 13:30

Markét a nemáte jako zasloužilá mamka zkušenost s golfkami Mutsy spider? Ty se mi ted strašně líbí a jsem do nich zamilovaná, jako před rokem a půl do nuny :mrgreen:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 13:52
@B.irča píše:
Markét a nemáte jako zasloužilá mamka zkušenost s golfkami Mutsy spider? Ty se mi ted strašně líbí a jsem do nich zamilovaná, jako před rokem a půl do nuny :mrgreen:
Díky

No tak osobně jsem je neměla..Ale přirovnala bych to ke Quinny Zapp..ta konstrukce je skoro stejná-jako určitě nebudou mín stabilní než NUNA to určitě ne..Ale taky to nebude to pravé ořechové do terénku..
A taky vypadají dobře :palec: Košíček taky nic moc-já ovšem vždycky všem říkám že od nákupů mám auto a né kočárek-někdo na košíku ale trvá no..
Osobně bych ten kočárek taky klidně vyzkoušela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí