Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppKdybych neměla kamarádku s rapsbery, tak beru tu…takhle jsem šla do červené a jsem moc spokojená ![]()
Ahoj holky,tak já se k Vám taky přidám,už dva měsíce mám nunu 2012 malinovou a super.Dcera 24měsíců,92cm se do Nuny krásně vleze a je v ní spokojená a orig.fusak do nuny je super prostornej a krásně v nuně sedí! ![]()
No mám chlapečka tak proto ne čebrenej:-)Sice u druhého syna jsme měli červené golfky ale každý si nás pletl s holčičkou-on teda tak fakt i vypadal..
A já vždy chtěla světlý kočárek:-)
Já mám do NUNY fusák bruin..Je to dokonalá kopie-i barvově tam sedí i rozměrově naprosto úžesně..Koupila jsem ho přes aukro za 200,–
Hledala jsem odkaz ale von se snad už nevyrábí nebo co…
Ale fakt jak origoš..
ršek mám odepnutej a zůstala jen ta vložka,na které hačáme ![]()
@Stavros píše:
Ahoj holky,tak já se k Vám taky přidám,už dva měsíce mám nunu 2012 malinovou a super.Dcera 24měsíců,92cm se do Nuny krásně vleze a je v ní spokojená a orig.fusak do nuny je super prostornej a krásně v nuně sedí!
Fáákt tak veliká a vleze se tam, tak to je super
a říkáš, že origoš fusak taky super, tak to jsem potřebovala vědět, takže jdu do něho ![]()
@marketpospisil taky mám chlapečka a Nunu máme červenou. Oni si lidi pletou i když není v červeným kočárku a jde třeba jen po svých. Malej je v červeným kočárku od narození ![]()
Jasně,i holky majou modré kočárky tak co:-)
Já měla tento-byl hezký ale to je asi vše-jinak úplně na vyhození z okna.. ![]()
Ahojky holky, chtela jsem se zeptat,nevite nejaky stranky, kde maji nejlevnejsi nuna pepp 2012 raspberry?chtela bych si ji objednat, tak jestli neni nejaka akce treba s plastenkou nebo tak.A jeste jsem se chtela zeptat jestli nekdo mate zkusenosti s nanoznikem od pinkie? maji nadhernej ruzovej, ale nevim jestli mi bude pasovat.A dalsi vec jaky jsou ty jarni fusaky? neni v tom horko? a je dostatecne velkej? prave premyslim jestli je lepsi nanoznik nebo ten jarni fusak,moc dekujii za rady.Ja uz taky chci svou nunu
Ja mela taky cosatto 3kombinaci, stejny design.Ale ja byla spokojena.Ted ho prodavam.
Ahoj olky tak už máme taky nunu doma odedneška tu rasberry a je moooc hezká jediný co teda trošku ně trvala instalace stříšky ale už je to ok.
Jinak ju máme odsud http://www.delfinek.mimishop.cz/ měli rasberry hned na skladě takže včera jsem ji objednala a dneska jsme si pro ni jeli poštovné zdarma a docela dobrý že pláštěnka i moskytiéra byli zdarma teda jako tak faktura mě přišla na 5049 a chtěli jen za kočáreka set byl jinak k tomu zdarma i když to tam napsané nemají takže myslím že super kup ![]()
@Renitko píše:
Ahoj olky tak už máme taky nunu doma odedneška tu rasberry a je moooc hezká jediný co teda trošku ně trvala instalace stříšky ale už je to ok.
Jinak ju máme odsud http://www.delfinek.mimishop.cz/ měli rasberry hned na skladě takže včera jsem ji objednala a dneska jsme si pro ni jeli poštovné zdarma a docela dobrý že pláštěnka i moskytiéra byli zdarma teda jako tak faktura mě přišla na 5049 a chtěli jen za kočáreka set byl jinak k tomu zdarma i když to tam napsané nemají takže myslím že super kup
No já nevím Renitko, ale Nuna normálně stojí cca 4590,–kč a ten set pláštěnka a moskytiéra cca 450,– kč, takže si myslím, že jsi za něj zaplatila a zdarma nebyl, ale radost z Nuny Ti to určitě nezkazí
Taky jsem nunku pořídila za 4590Kč - bez pláštěnky a moskytiery. Objevila jsem ji sice za 4095, ale to mi pak napsali, ze mou objednávku nemůžou vyřídit
No asi jsem nebyla jediná, kdo chtel nunu za tak hezkou cenu
@ZZuziK píše:
Jéé tak já to napsala špatně komplet všecko nás to stálo 4590. Můžete mi prosím holky napsat jako tašku nebo co případně z kama koupeno vozíte na kočárku myslím tím na madlu. Je mi jasné že nic extra velkého ani těžkého, ale co?
@Renitko Moje mamka šije na madla tašky, vložky a tak… Taška je opravdu jen na pár maličkostí, aby se madlo nezatěžkalo a nuna se nepřeklopila ![]()