Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
23.5.12 20:58

Za hcvíli se taky přidám, za dva týdny objednávám Emerald :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
23.5.12 20:59

Kdybych neměla kamarádku s rapsbery, tak beru tu…takhle jsem šla do červené a jsem moc spokojená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.5.12 21:34

podle mě to 21měsicni miminko neujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stavros
23.5.12 23:39

Ahoj holky,tak já se k Vám taky přidám,už dva měsíce mám nunu 2012 malinovou a super.Dcera 24měsíců,92cm se do Nuny krásně vleze a je v ní spokojená a orig.fusak do nuny je super prostornej a krásně v nuně sedí! 8)

• Citovat
  • Upravit
24.5.12 06:31

No mám chlapečka tak proto ne čebrenej:-)Sice u druhého syna jsme měli červené golfky ale každý si nás pletl s holčičkou-on teda tak fakt i vypadal..
A já vždy chtěla světlý kočárek:-)
Já mám do NUNY fusák bruin..Je to dokonalá kopie-i barvově tam sedí i rozměrově naprosto úžesně..Koupila jsem ho přes aukro za 200,– :-) Hledala jsem odkaz ale von se snad už nevyrábí nebo co… :nevim: Ale fakt jak origoš.. :dance: ršek mám odepnutej a zůstala jen ta vložka,na které hačáme :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
24.5.12 10:23
@Stavros píše:
Ahoj holky,tak já se k Vám taky přidám,už dva měsíce mám nunu 2012 malinovou a super.Dcera 24měsíců,92cm se do Nuny krásně vleze a je v ní spokojená a orig.fusak do nuny je super prostornej a krásně v nuně sedí! 8)

Fáákt tak veliká a vleze se tam, tak to je super :potlesk: a říkáš, že origoš fusak taky super, tak to jsem potřebovala vědět, takže jdu do něho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
24.5.12 10:28

@marketpospisil taky mám chlapečka a Nunu máme červenou. Oni si lidi pletou i když není v červeným kočárku a jde třeba jen po svých. Malej je v červeným kočárku od narození :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.12 11:31

Jasně,i holky majou modré kočárky tak co:-)
Já měla tento-byl hezký ale to je asi vše-jinak úplně na vyhození z okna.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wozisek88
24.5.12 15:08

Ahojky holky, chtela jsem se zeptat,nevite nejaky stranky, kde maji nejlevnejsi nuna pepp 2012 raspberry?chtela bych si ji objednat, tak jestli neni nejaka akce treba s plastenkou nebo tak.A jeste jsem se chtela zeptat jestli nekdo mate zkusenosti s nanoznikem od pinkie? maji nadhernej ruzovej, ale nevim jestli mi bude pasovat.A dalsi vec jaky jsou ty jarni fusaky? neni v tom horko? a je dostatecne velkej? prave premyslim jestli je lepsi nanoznik nebo ten jarni fusak,moc dekujii za rady.Ja uz taky chci svou nunu

• Citovat
  • Upravit
wozisek88
24.5.12 15:09

Ja mela taky cosatto 3kombinaci, stejny design.Ale ja byla spokojena.Ted ho prodavam.

• Citovat
  • Upravit
2121
24.5.12 23:02

Ahoj olky tak už máme taky nunu doma odedneška tu rasberry a je moooc hezká jediný co teda trošku ně trvala instalace stříšky ale už je to ok.
Jinak ju máme odsud http://www.delfinek.mimishop.cz/ měli rasberry hned na skladě takže včera jsem ji objednala a dneska jsme si pro ni jeli poštovné zdarma a docela dobrý že pláštěnka i moskytiéra byli zdarma teda jako tak faktura mě přišla na 5049 a chtěli jen za kočáreka set byl jinak k tomu zdarma i když to tam napsané nemají takže myslím že super kup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
24.5.12 23:11
@Renitko píše:
Ahoj olky tak už máme taky nunu doma odedneška tu rasberry a je moooc hezká jediný co teda trošku ně trvala instalace stříšky ale už je to ok.
Jinak ju máme odsud http://www.delfinek.mimishop.cz/ měli rasberry hned na skladě takže včera jsem ji objednala a dneska jsme si pro ni jeli poštovné zdarma a docela dobrý že pláštěnka i moskytiéra byli zdarma teda jako tak faktura mě přišla na 5049 a chtěli jen za kočáreka set byl jinak k tomu zdarma i když to tam napsané nemají takže myslím že super kup :D
No já nevím Renitko, ale Nuna normálně stojí cca 4590,–kč a ten set pláštěnka a moskytiéra cca 450,– kč, takže si myslím, že jsi za něj zaplatila a zdarma nebyl :nevim: , ale radost z Nuny Ti to určitě nezkazí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
24.5.12 23:18

Taky jsem nunku pořídila za 4590Kč - bez pláštěnky a moskytiery. Objevila jsem ji sice za 4095, ale to mi pak napsali, ze mou objednávku nemůžou vyřídit :mrgreen: No asi jsem nebyla jediná, kdo chtel nunu za tak hezkou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
24.5.12 23:35
@ZZuziK píše:

Jéé tak já to napsala špatně komplet všecko nás to stálo 4590. Můžete mi prosím holky napsat jako tašku nebo co případně z kama koupeno vozíte na kočárku myslím tím na madlu. Je mi jasné že nic extra velkého ani těžkého, ale co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
25.5.12 06:37

@Renitko Moje mamka šije na madla tašky, vložky a tak… Taška je opravdu jen na pár maličkostí, aby se madlo nezatěžkalo a nuna se nepřeklopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí