Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppNo starším dětem při spaní pak ty nožičky visí právě dolů. Ale taky mě to zajímá
Neb mám dítko 7,5 měsíců a vypadá v nuně nějak takto:
@Vivii90 mě se tam v poho vyspí můj skoro dvouletý syn, má zhruba nějak kolem 87cm. I jsem sem dávala fotku
vratik se tamy vyspi taky dobre. Je fakt ze nema rad uplne dolehu. Rozepinam jeen jeden zip. A na sedaku ma zadek niz
tak dík moc holky, 87cm jo? Tak to snad bude nějaký rok ještě v klídečku
, pokud nedosáhneme váhový limit
ne, snad ne, snad ty faldíčky vylítáme ![]()
@Denino píše:
Kdyby mi ten odkaz fungoval, tak bych s neptala…nefunguje, hodí mě to na hlavní stránku :/
Mně to tay nejde otevřít
a nemůžu si vzpomenout jak se paní jmenuje, takže jsem to na mmb nenašla
jak zjistím dám vědět.
Tak asi objednám tu barvu Emerald, jen se chci ještě zeptat, myslíte že mám objednávat ten originální fusak, když mám tenhle? http://www.detskyraj.cz/…s-collection
Ten lodger je samozřejmě promokavej, tak sem myslela hodit přes něj ještě ten originální, ale nevim jestli to má cenu, aby mi pak ten originální neležel ve skříni
@ZZuziK píše:
Mně to tay nejde otevříta nemůžu si vzpomenout jak se paní jmenuje, takže jsem to na mmb nenašla
jak zjistím dám vědět.
ok, to budeš hodná ![]()
@Denino píše:
ok, to budeš hodná
Tak holky potahy už nebudou, paní je stáhla z nabídky a psala, že jí došla taktak poslední várka, že výrobce už náhradní potahy odmítá prodávat
, takže jsem ráda, že jsem to ještě stihla.
tak jsem se konecne dostala k vyfoceni svy nuny s 19m klukem min 87cm a 11,2kg. Mista na sirku jeste hafo a na dylku taky. Je tam na zkousku videt skok na nohy u verze 2011
A pak že malej kočárek
Jak se krásně vejde ![]()
Mám objednanou pláštěnku z mimibazaru, udajně univerzálku na sportáky a golfky…tak uvidíme,co dorazí. ![]()
Zdravím maminky !
Mám dotaz..Mám doma také svého nuňánka/bisque 2012/a ještě jsem ho nezkoušela složit:-)jukla jsem na yutube na instruktážní video ále..To jak sklopíte boudičku směrem dopředu k tomu opěradlu to mám jako silou?Nic nemačkám???Lehce to totiž nejde..
Taky vkládám fotečku-my máme teprve 4,5 měsíce tak zatím jen rychlý přesun a obchodáky jinak drandíme pohodlně v Jané..
No mně ta boudička jde tak jako snadno…musíš ji mít teda složenou, jakože bouda ne, a pak by to mělo jít tak nějak po lehkém zatlačení až do toho místa, co se láme podsedák a zádová opěrka ![]()
Tak jsem to zkoušela prostě složit tu budku směrem dolů jde ztuha..Ovšem navrácení je zpět nahoru už jde v pohodě ![]()
Kurňa já to polámu a bude po boudě ![]()
Ahojky Tak se K Vám taky holky přidávám dneska jsem objednala Nunu Rasberry ![]()
Taj jak jsem si dočetla tuto diskusi tak koukám že vede převaha červených nuňáků ![]()
Jooo taky bych ráda kupovala čebrenej ![]()