Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
12.5.12 15:25
@Vivii90 píše:
Ahoj holky,
tak nějak mě tu moc nevnímáte , potřebovala bych poradit, kočárek už mám na poště, takže si ho v pondělí vyzvednu, chtěla jsem vás poprosit o názor, která vložka se ke kočárku víc hodí :) , plánuju ji co nejdřív pořídit, ale za boha se nemůžu rozhodnout :nevim: , děkuju ;)

Puntíky jsou nej :lol: :potlesk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.5.12 15:42
@Vivii90 píše:
Ahoj holky,
tak nějak mě tu moc nevnímáte , potřebovala bych poradit, kočárek už mám na poště, takže si ho v pondělí vyzvednu, chtěla jsem vás poprosit o názor, která vložka se ke kočárku víc hodí :) , plánuju ji co nejdřív pořídit, ale za boha se nemůžu rozhodnout :nevim: , děkuju ;)

puntiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.5.12 15:50

děkuji děkuji :palec: taky mi leží v hlavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
12.5.12 16:29

nebit na puntikach stuha tak nic moc :think: ta druha je takova zajimava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.12 21:32

Taky bych byla radši pro tu druhou " strakatou" :-) Když bude mimčo sedět asi ta stuha moc vidět nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka99
12.5.12 21:35

mne se asi vic libi ta kytkata.

• Citovat
  • Upravit
2587
12.5.12 22:01

Ahoj holky,

vidím, že jste také zamilované do Nuny :)
Já mám starej kočárek po švagrové a dvou dětí a doma jsem si vydupala Nunu :)

Mám zatím malého drobce, ale těším se až si je koupím a taky je budu čančat různýma doplňkama :)
Já půjdu do světlé barvy :)

Od kdy jste dávaly holky mimča do Nuny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.5.12 22:53
@bumbrlik píše:
Ahoj holky,

Mám zatím malého drobce, ale těším se až si je koupím a taky je budu čančat různýma doplňkama :)

Ahojky ja davala od 12 ti mesicich.ale muzes i drive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.5.12 09:10
@bumbrlik píše:
Ahoj holky,

Ahojky, dcera má 9 měsíců a už ji tam vozím ;)  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.5.12 10:50

Já mám mimi necelé 4 měsíce,Nunu už mám doma ,ale čeká v krabici.Počítám tak od těch 6 měsíců,ale jen když někam pojedem do nákupního centra nebo do města.Jinak doma budem jezdit ve sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.5.12 19:51

Tak dneska dorazila Scarlet :srdce: :srdce: :srdce: a úplně jsem tomu kočárku propadla :D , malé se strašně líbí v ní sedět, má 8,5 měsíce a krásně si sama sedne, takže my používáme od dneška, super, bomba, peckovní kočár :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
15.5.12 11:33

@Vivii90 my máme taky doma scarlet a nemůžem si jí vynychválit.ted jsme potkala ve městě holku a ta má žlutou.jsme jediný dvě kdo je tady má.ale koukala na mě jak blázen.ta žlutá je nic moc.příjde mi u té žluté že na ní je všechno vidět.tak jsme ráda za tu červenou :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.5.12 11:44

a proč koukala :D , asi na novou kolekci ;) . Mě se ta žlutá zdá nepraktická kvuli muškám :), asi bych je nestačila odhánět :D , jinak barvičky mají pěkné všehny, já jsem na živo viděla jen tu černou. No ale docela si lámu hlavu s dopňky, červený kočár pro holčičku a k tomu nějakou vložku, tašku, aby ladila no :roll: . Je to třetí červený kočár :), ale co se dalo dělat, modrou pro holku ne, růžovou by mi přítel nevozil a krémová k našemu ohaři, to by neklaplo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
15.5.12 11:49

no já taky pořád přemejšlím nad těma vložkama.ale ted nemám moc peněz,budeme stěhovat do jinýho bytu tak tečou penízky jinam.a narozeniny a svátek už jsme měli.no koukala hlavně proto,protože si myslela,že jen ona bude mít tuhle vychytávku kočáru :) ale já jí to zkazila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: černou jsme nebrala proto,protože jsme měli skoro černej kočár.a jako doplňky k tomu má to madlo s těma pentličkama a jako tašku jsme si k tomu koupila tu ledvinku na rukojet.ale když to tu projedeš,najdeš tu odkazy.dávali jsme je někde na začátku myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
15.5.12 13:10

Když to dnes vyjde, tak bude náš první výjezd se Scarlet…vyrazíme do Ikei :mrgreen: Zatím do pepky malou nedávám, protože mi nesedí (ač jde nunka do úplného lehu), ale do centra prostě berem a těším se na výjezd víc, než malá :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí