Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Vivii90 píše:
Ahoj holky,
tak nějak mě tu moc nevnímáte , potřebovala bych poradit, kočárek už mám na poště, takže si ho v pondělí vyzvednu, chtěla jsem vás poprosit o názor, která vložka se ke kočárku víc hodí, plánuju ji co nejdřív pořídit, ale za boha se nemůžu rozhodnout
, děkuju
Puntíky jsou nej
![]()
@Vivii90 píše:
Ahoj holky,
tak nějak mě tu moc nevnímáte , potřebovala bych poradit, kočárek už mám na poště, takže si ho v pondělí vyzvednu, chtěla jsem vás poprosit o názor, která vložka se ke kočárku víc hodí, plánuju ji co nejdřív pořídit, ale za boha se nemůžu rozhodnout
, děkuju
puntiky
nebit na puntikach stuha tak nic moc
ta druha je takova zajimava ![]()
Taky bych byla radši pro tu druhou " strakatou"
Když bude mimčo sedět asi ta stuha moc vidět nebude
Ahoj holky,
vidím, že jste také zamilované do Nuny ![]()
Já mám starej kočárek po švagrové a dvou dětí a doma jsem si vydupala Nunu ![]()
Mám zatím malého drobce, ale těším se až si je koupím a taky je budu čančat různýma doplňkama ![]()
Já půjdu do světlé barvy ![]()
Od kdy jste dávaly holky mimča do Nuny?
@bumbrlik píše:
Ahoj holky,vidím, že jste také zamilované do Nuny
Já mám starej kočárek po švagrové a dvou dětí a doma jsem si vydupala NunuMám zatím malého drobce, ale těším se až si je koupím a taky je budu čančat různýma doplňkama
Já půjdu do světlé barvy
Ahojky ja davala od 12 ti mesicich.ale muzes i drive
@bumbrlik píše:
Ahoj holky,vidím, že jste také zamilované do Nuny
Já mám starej kočárek po švagrové a dvou dětí a doma jsem si vydupala NunuMám zatím malého drobce, ale těším se až si je koupím a taky je budu čančat různýma doplňkama
Já půjdu do světlé barvy
Ahojky, dcera má 9 měsíců a už ji tam vozím
![]()
Já mám mimi necelé 4 měsíce,Nunu už mám doma ,ale čeká v krabici.Počítám tak od těch 6 měsíců,ale jen když někam pojedem do nákupního centra nebo do města.Jinak doma budem jezdit ve sporťáku.
Tak dneska dorazila Scarlet
a úplně jsem tomu kočárku propadla
, malé se strašně líbí v ní sedět, má 8,5 měsíce a krásně si sama sedne, takže my používáme od dneška, super, bomba, peckovní kočár ![]()
@Vivii90 my máme taky doma scarlet a nemůžem si jí vynychválit.ted jsme potkala ve městě holku a ta má žlutou.jsme jediný dvě kdo je tady má.ale koukala na mě jak blázen.ta žlutá je nic moc.příjde mi u té žluté že na ní je všechno vidět.tak jsme ráda za tu červenou
![]()
a proč koukala
, asi na novou kolekci
. Mě se ta žlutá zdá nepraktická kvuli muškám
, asi bych je nestačila odhánět
, jinak barvičky mají pěkné všehny, já jsem na živo viděla jen tu černou. No ale docela si lámu hlavu s dopňky, červený kočár pro holčičku a k tomu nějakou vložku, tašku, aby ladila no
. Je to třetí červený kočár
, ale co se dalo dělat, modrou pro holku ne, růžovou by mi přítel nevozil a krémová k našemu ohaři, to by neklaplo
![]()
no já taky pořád přemejšlím nad těma vložkama.ale ted nemám moc peněz,budeme stěhovat do jinýho bytu tak tečou penízky jinam.a narozeniny a svátek už jsme měli.no koukala hlavně proto,protože si myslela,že jen ona bude mít tuhle vychytávku kočáru
ale já jí to zkazila
černou jsme nebrala proto,protože jsme měli skoro černej kočár.a jako doplňky k tomu má to madlo s těma pentličkama a jako tašku jsme si k tomu koupila tu ledvinku na rukojet.ale když to tu projedeš,najdeš tu odkazy.dávali jsme je někde na začátku myslim.
Když to dnes vyjde, tak bude náš první výjezd se Scarlet…vyrazíme do Ikei
Zatím do pepky malou nedávám, protože mi nesedí (ač jde nunka do úplného lehu), ale do centra prostě berem a těším se na výjezd víc, než malá
![]()