Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Peppmne to taky nedrzi v tom oblouku, tak to tam mam pridelane jen narovno. jinak jsem uz do nuny dala podlozku od pinkie a i s bocnicemi tam jde suprove.
Zdravím holky, tak dneska jsem udělala řidičák
a za odměnu bude NUNA RAPSBERRY
Už mám objednané madlo, tašku a taky vložku a Nuna už je taky objednaná
![]()
A mně snad dorazí nuna zítra
Dnes prý vyskladnili, tak uvidíme. Jinak dnes jsem jednu nunu potkala v OC a vezl se v ni tak 2letý chlapeček a vypadal naprosto v pohodě
a byla to taková tmavá hnědá
…no už se těším na tu naši
![]()
@Miriska píše:
A mně snad dorazí nuna zítraDnes prý vyskladnili, tak uvidíme. Jinak dnes jsem jednu nunu potkala v OC a vezl se v ni tak 2letý chlapeček a vypadal naprosto v pohodě
a byla to taková tmavá hnědá
…no už se těším na tu naši
![]()
Taky se už nemůžu dočkat
Léto před náma, tak dostane Nuna „zabrat“
tmavě hnědá (barva lekořice) byla snad v kolekci 2011 ![]()
@lolinka99 píše:
mne to taky nedrzi v tom oblouku, tak to tam mam pridelane jen narovno. jinak jsem uz do nuny dala podlozku od pinkie a i s bocnicemi tam jde suprove.
Mně taky madlo nedrží, tak ho ani nepoužívám. Jéé lolinko a nevyfotia bys mi Tvoji Nunu s tou Pinkie vložkou prosím ![]()
akorat nevim, jak tu fotku otocit
vkladala jsem to z mobilu, ale snad to takhle nevadi.
@lolinka99 píše:
Pinkie
No ta je krááásná
, super, děkuji moc ![]()
vtipne je, ze ja ji k nune vubec neporizovala, koupila jsem ji uz pred vanoci do sportaku, kdy jsem vubec netusila, ze nunu budu kupovat a ona tam uplne dokonale barevne pasuje, jeste mam od pinkie deku a tasku.
To jsou ale překážky k nuně…mi volalo PPL, že už je u nás ve městě, ale má poruchu, tak jestli budu doma i odpoledne…ach jo, se snad nedočkám
![]()
Tak už i moje dítko má novou káru
Mám radost ještě větší, než to moje dítě
Ale ještě ji asi na chvilku schováme, přeci jen nesedí a v hlubokáči zatím vydrží v pohodě. Ale plánuju vzít si nunu na začátku srpna na víkend na závody s přítelem. Budeme tam přespávat na chatě a každý centák v kufru bodne…si nedovedu představit, že bysme tam táhli sporták a ještě podvozek .