Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.5.12 11:37

Mám ten samý problém a vůbec mě to tam nedrží :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka99
9.5.12 11:49

mne to taky nedrzi v tom oblouku, tak to tam mam pridelane jen narovno. jinak jsem uz do nuny dala podlozku od pinkie a i s bocnicemi tam jde suprove.

• Citovat
  • Upravit
162
9.5.12 12:23

Zdravím holky, tak dneska jsem udělala řidičák :dance: a za odměnu bude NUNA RAPSBERRY :potlesk: :dance: :kytka: Už mám objednané madlo, tašku a taky vložku a Nuna už je taky objednaná :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
9.5.12 13:00

A mně snad dorazí nuna zítra :dance: Dnes prý vyskladnili, tak uvidíme. Jinak dnes jsem jednu nunu potkala v OC a vezl se v ni tak 2letý chlapeček a vypadal naprosto v pohodě :dance: a byla to taková tmavá hnědá :nevim: …no už se těším na tu naši :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.5.12 13:20
@Miriska píše:
A mně snad dorazí nuna zítra :dance: Dnes prý vyskladnili, tak uvidíme. Jinak dnes jsem jednu nunu potkala v OC a vezl se v ni tak 2letý chlapeček a vypadal naprosto v pohodě :dance: a byla to taková tmavá hnědá :nevim: …no už se těším na tu naši :dance: :dance:

Taky se už nemůžu dočkat :dance: Léto před náma, tak dostane Nuna „zabrat“ :palec: :mrgreen: tmavě hnědá (barva lekořice) byla snad v kolekci 2011 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
9.5.12 15:36
@lolinka99 píše:
mne to taky nedrzi v tom oblouku, tak to tam mam pridelane jen narovno. jinak jsem uz do nuny dala podlozku od pinkie a i s bocnicemi tam jde suprove.

Mně taky madlo nedrží, tak ho ani nepoužívám. Jéé lolinko a nevyfotia bys mi Tvoji Nunu s tou Pinkie vložkou prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka99
9.5.12 19:03

zitra ti to vyfotim

• Citovat
  • Upravit
747
9.5.12 20:58
@lolinka99 píše:
zitra ti to vyfotim

děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka99
10.5.12 10:48

Pinkie

• Citovat
  • Upravit
lolinka99
10.5.12 10:50

akorat nevim, jak tu fotku otocit :-( vkladala jsem to z mobilu, ale snad to takhle nevadi.

• Citovat
  • Upravit
747
10.5.12 11:09
@lolinka99 píše:
Pinkie

No ta je krááásná :srdce: , super, děkuji moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.5.12 11:22
@lolinka99 píše:
Pinkie

uzasna barvaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka99
10.5.12 11:23

vtipne je, ze ja ji k nune vubec neporizovala, koupila jsem ji uz pred vanoci do sportaku, kdy jsem vubec netusila, ze nunu budu kupovat a ona tam uplne dokonale barevne pasuje, jeste mam od pinkie deku a tasku.

• Citovat
  • Upravit
14552
10.5.12 11:44

To jsou ale překážky k nuně…mi volalo PPL, že už je u nás ve městě, ale má poruchu, tak jestli budu doma i odpoledne…ach jo, se snad nedočkám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
10.5.12 14:09

Tak už i moje dítko má novou káru :oops: :oops: Mám radost ještě větší, než to moje dítě :mrgreen: :mrgreen: Ale ještě ji asi na chvilku schováme, přeci jen nesedí a v hlubokáči zatím vydrží v pohodě. Ale plánuju vzít si nunu na začátku srpna na víkend na závody s přítelem. Budeme tam přespávat na chatě a každý centák v kufru bodne…si nedovedu představit, že bysme tam táhli sporták a ještě podvozek .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí