Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
16.5.12 14:36
@Libza píše:
Za ty 400,– ti mamka ušije hezčí nánožník :jazyk:

Samozřejmě, že se cena odvíjí od ceny látky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
16.5.12 14:42
@Libza píše:
Samozřejmě, že se cena odvíjí od ceny látky…

moc pekne :palec:
ja mela takovyhle http://img5.rajce.idnes.cz/…52011094.jpg :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.5.12 21:14

taky by mě to zajímalo, asi to bude hodně praktické :). Já si objednala fusak jj cole přechodový na jaro a podzim a i teď už by se hodil ,venku je hnusně :,( , ten nánožník by se každopádně šiknul, jinak si dělám zálusk na fusak elodie details, ale nedám ho do eley, musela bych rozhodit zezadu celou sedačku, nemá to tak vymakané jako nuna, že z pětibodových v mžiku udělám tříbodové pásy…dneska jsem byla poprvé na nákupech v tescu a okolních obchodech a ten kočár je prostě perfektní, ani jsem něvěla, že s s sebou mám kočárek a dítě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
17.5.12 11:22

Já mám taky fusak od jj cole jaro/podzim a je super, navíc je nepromokavý, takže když jen tak prská nemusíte vytahovat pláštěnku. Ten zimní fusak přímo od Nuny by mě taky zajímal, jestli máte holky některá zkušenost tak napiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.5.12 11:27
@ZZuziK píše:
Já mám taky fusak od jj cole jaro/podzim a je super, navíc je nepromokavý, takže když jen tak prská nemusíte vytahovat pláštěnku. Ten zimní fusak přímo od Nuny by mě taky zajímal, jestli máte holky některá zkušenost tak napiště.

tak já mám objednaný jiný, myslím ten Urban, i tento je super-pěkně ladí ! :palec: jinak mám i podobnou taštičku a pouzdro na dudel taky od jj cole :), teď jsem si chtěla od nich něco vybrat k té Scarlet a nic barevně moc nepasuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.5.12 11:30

A myslíte, že zimní fusak do Nuny potřebuju na zimu :)? Dá se s Nunou jezdiz v zimě? Protože když pojedu jen do obchoďáku nebo na nákupy nebo kamkoli autem a bude Nuna jen na přejezdy, možná by stačil ten přechodový a malou pořádně teple oblíct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka99
17.5.12 11:40

ja mam fusaky dva, cerny od bia a ruzovy lodger. Brio uz jsem tam davala, kdyz bylo chladneji, vypada tam moc dobre. Lodger jsem tam zatim nezkousela, ten jsem mela ve sportaku. mne by zajimalo, jak tu holky psali, ze nekam strkaji tu plastenku. nejak jsem nepochopila kam se to da zastrcit. Nemohla byste mi nektera poslat fotku?

• Citovat
  • Upravit
17.5.12 12:35

Já strkám pláštenku jakoby pod nožičky. Jak konči košík a ma mimčo opřené nozky tak tam je mezera a hezky to tam jde uložit :-) snad to pochopiš :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.5.12 16:30
@tikule píše:
@Vivii90 my máme taky doma scarlet a nemůžem si jí vynychválit.ted jsme potkala ve městě holku a ta má žlutou.jsme jediný dvě kdo je tady má.ale koukala na mě jak blázen.ta žlutá je nic moc.příjde mi u té žluté že na ní je všechno vidět.tak jsme ráda za tu červenou :) :palec:

mam taky cervenou scarlet a mamchlapecka a jsem spokojenaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
17.5.12 17:54

Já jsem s nunou jezdila i v zimě - jen na krátké procházky, ne ve sněhu, ale zmrzlé smrazky projela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.5.12 12:30

Holky, tak já uvažuju :( Je nám 8 měsíců, máme 8 kilo a 75 cm.. Nebude mu za chvíli malá? Ale je opravdu krásná, oproti jiným golfkám.. Poraďte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
18.5.12 19:00
@Janinna23 píše:
Holky, tak já uvažuju :( Je nám 8 měsíců, máme 8 kilo a 75 cm.. Nebude mu za chvíli malá? Ale je opravdu krásná, oproti jiným golfkám.. Poraďte :think:

ahoj, nemyslim. Syn mel podobne miry. Ted ma necelych 90cm 11kg a pohoda i v zime v kombineze, fusaku a nanoznik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
18.5.12 19:49

Dneska jsem se rozhodla, že nunu taky koupím, ale 2012. Senz bohužel mají jen 2011 a kdy sem dorazí 2012 nikdo neví :/ mě by se líbila ta Emerald, ale zase se mi nelíbí ten fusak :/ Tak asi objednám tu béžovou. Má jí tu někdo? nebo ten Emerald? Jak moc se to špiní? a máte tu někdo ten originální fusak? Nevim jestli mam rovnou koupit tu sadu s fusakem :think: Poraďte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
19.5.12 03:19

denino, a proc nekoupit 2011? Co jsem koukala vkrame tak i prodavacky rikali ze to polohovani nozicek je nic moc. To neni ze zvednes nozicky do urovne zadecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
19.5.12 07:27
@Denino píše:
Dneska jsem se rozhodla, že nunu taky koupím, ale 2012. Senz bohužel mají jen 2011 a kdy sem dorazí 2012 nikdo neví :/ mě by se líbila ta Emerald, ale zase se mi nelíbí ten fusak :/ Tak asi objednám tu béžovou. Má jí tu někdo? nebo ten Emerald? Jak moc se to špiní? a máte tu někdo ten originální fusak? Nevim jestli mam rovnou koupit tu sadu s fusakem :think: Poraďte prosím

Já mám bisque (fotka je na předešlé stránce), nešpiní se skoro vůbec a když tak setřeš vlhkým hadříkem a je to. Jinak emerald se mi taky líbí, tak mám objednaný náhradní potah v téhle barvě a budeme to střídat. Origoš fusak nevím, taky by mě zajímalo jaký je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí