Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
10.5.12 15:48

krásná :potlesk: :potlesk: :potlesk: , nakonec taky čekám na barvičku scarlet, máme ji mít už zítra, tak ,,pojedem,,s malou v červené :srdce: , fialové nuny jsem se musela vzdát, poslali mi omylem model 2010 :roll: , takže jsem nakonec vybrala 2012 červenou, růžovou by mi přítel nevozil :lol: .Doufám, že si maličká nové vozítko oblíbí, my už sedíme, má 8 měsíců, ale o víkendu má být pěkně hnusně, tak provětrám při nejbližší možné další příležitosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
10.5.12 19:20

HOlky, ten můj to nechápe…tu lásku k nuně. Vítě, co mi na ni řekl? A kde má nafukovací kolečka? :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.5.12 19:25
@Miriska píše:
HOlky, ten můj to nechápe…tu lásku k nuně. Vítě, co mi na ni řekl? A kde má nafukovací kolečka? :pocitac: :pocitac:

Chlapi to nechápou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
10.5.12 19:47

Je krásně sytá, dobře ovladatelná…teda po bytě zatím :mrgreen:
Chtěla jsem se zeptat, zda vám jde dobře složit se stříškou. Přijde mi, jestli té stříšce nezlomím cosi, co drží její tvar :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.5.12 19:56

Můj chlap nechápe moje nadšení k jakémukoli kočárku :D , jinak k té stříšce,já jsem měla možnost skládat tu 2010 se stříškou a úplně v pohodě, určitě je to na to dobře přizpůsobené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.5.12 19:57
@Miriska píše:
Je krásně sytá, dobře ovladatelná…teda po bytě zatím :mrgreen:
Chtěla jsem se zeptat, zda vám jde dobře složit se stříškou. Přijde mi, jestli té stříšce nezlomím cosi, co drží její tvar :nevim:

Taky mi tam jde dost těsně…ve kterých místech máš tu stříšku přidělanou? Máš ji na těch ‚černých puntíkách‘ ? Já měla stříšku prvně přidělanou pod nima a v manuálu jsem vyčetla, že se má přidělat na ně - tím pádem se jakoby zvedla a jde mi při skládání do kočárku líp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
10.5.12 21:49

Jojo,n a puntíkách mám stříšku, tak ji můžu zkusit jeste o chlup výš. Jako složila jsem to, ale bála jsem se, že neco proste rupne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.5.12 21:50
@Miriska píše:
Jojo,n a puntíkách mám stříšku, tak ji můžu zkusit jeste o chlup výš. Jako složila jsem to, ale bála jsem se, že neco proste rupne :roll:

Taky jsem se bála, že si ji polámu :nevim: Radši tu stříšku kolikrát sundám, než bych tomu něco udělala. Jsem na nunu hrozně háklá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
10.5.12 22:14

Jde někde sehnat k nuně jen pláštěnku bez moskytiéry?? Se mi nechce kupovat neco, co nechci, jen proto, ze to mají v setu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
11.5.12 07:44
@Miriska píše:
Jde někde sehnat k nuně jen pláštěnku bez moskytiéry?? Se mi nechce kupovat neco, co nechci, jen proto, ze to mají v setu :roll:

Já jsem sháněla kde jsem mohla..taky jsem chtěla jen pláštěnku..ale přímo výrobce mi řekl, že prodávají jen sety :roll: takže oficiálně asi ne, leda že by chtěl někdo prodat pláštěnku zvlášť a to pochybuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.5.12 14:34

Někde v diskuzi jsem četla, že na to jde i pláštěnka od jiného tipu kočárku - ale bohužel si nevbavuji značku… :think: Zkuste podledat v diskuzích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
11.5.12 15:15
@Petto píše:
Někde v diskuzi jsem četla, že na to jde i pláštěnka od jiného tipu kočárku - ale bohužel si nevbavuji značku… :think: Zkuste podledat v diskuzích..

par stranek zpet jsem davala i fota jaka plastenka krasne pasuje. Nechtela jsem origos tak jsem zkousela a zkousela. Jde koupit myslim jak na netu tak v prodejne chico

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
11.5.12 20:05
@jandulka22 píše:
zitra malej uz spi a kocarek mam u nej

ja na to uplne zaúpomela zitra pomerim a hned pisnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.5.12 14:25

Ahoj holky,
tak nějak mě tu moc nevnímáte , potřebovala bych poradit, kočárek už mám na poště, takže si ho v pondělí vyzvednu, chtěla jsem vás poprosit o názor, která vložka se ke kočárku víc hodí :) , plánuju ji co nejdřív pořídit, ale za boha se nemůžu rozhodnout :nevim: , děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
12.5.12 15:10
@Vivii90 píše:
Ahoj holky,
tak nějak mě tu moc nevnímáte , potřebovala bych poradit, kočárek už mám na poště, takže si ho v pondělí vyzvednu, chtěla jsem vás poprosit o názor, která vložka se ke kočárku víc hodí :) , plánuju ji co nejdřív pořídit, ale za boha se nemůžu rozhodnout :nevim: , děkuju ;)

Ahoj :kytka:
Hlasuju za puntíky !!!!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí