Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Peppkrásná
, nakonec taky čekám na barvičku scarlet, máme ji mít už zítra, tak ,,pojedem,,s malou v červené
, fialové nuny jsem se musela vzdát, poslali mi omylem model 2010
, takže jsem nakonec vybrala 2012 červenou, růžovou by mi přítel nevozil
.Doufám, že si maličká nové vozítko oblíbí, my už sedíme, má 8 měsíců, ale o víkendu má být pěkně hnusně, tak provětrám při nejbližší možné další příležitosti ![]()
HOlky, ten můj to nechápe…tu lásku k nuně. Vítě, co mi na ni řekl? A kde má nafukovací kolečka?
![]()
@Miriska píše:
HOlky, ten můj to nechápe…tu lásku k nuně. Vítě, co mi na ni řekl? A kde má nafukovací kolečka?![]()
Chlapi to nechápou ![]()
Je krásně sytá, dobře ovladatelná…teda po bytě zatím ![]()
Chtěla jsem se zeptat, zda vám jde dobře složit se stříškou. Přijde mi, jestli té stříšce nezlomím cosi, co drží její tvar ![]()
Můj chlap nechápe moje nadšení k jakémukoli kočárku
, jinak k té stříšce,já jsem měla možnost skládat tu 2010 se stříškou a úplně v pohodě, určitě je to na to dobře přizpůsobené ![]()
@Miriska píše:
Je krásně sytá, dobře ovladatelná…teda po bytě zatím
Chtěla jsem se zeptat, zda vám jde dobře složit se stříškou. Přijde mi, jestli té stříšce nezlomím cosi, co drží její tvar
Taky mi tam jde dost těsně…ve kterých místech máš tu stříšku přidělanou? Máš ji na těch ‚černých puntíkách‘ ? Já měla stříšku prvně přidělanou pod nima a v manuálu jsem vyčetla, že se má přidělat na ně - tím pádem se jakoby zvedla a jde mi při skládání do kočárku líp ![]()
Jojo,n a puntíkách mám stříšku, tak ji můžu zkusit jeste o chlup výš. Jako složila jsem to, ale bála jsem se, že neco proste rupne ![]()
@Miriska píše:
Jojo,n a puntíkách mám stříšku, tak ji můžu zkusit jeste o chlup výš. Jako složila jsem to, ale bála jsem se, že neco proste rupne
Taky jsem se bála, že si ji polámu
Radši tu stříšku kolikrát sundám, než bych tomu něco udělala. Jsem na nunu hrozně háklá ![]()
Jde někde sehnat k nuně jen pláštěnku bez moskytiéry?? Se mi nechce kupovat neco, co nechci, jen proto, ze to mají v setu ![]()
@Miriska píše:
Jde někde sehnat k nuně jen pláštěnku bez moskytiéry?? Se mi nechce kupovat neco, co nechci, jen proto, ze to mají v setu
Já jsem sháněla kde jsem mohla..taky jsem chtěla jen pláštěnku..ale přímo výrobce mi řekl, že prodávají jen sety
takže oficiálně asi ne, leda že by chtěl někdo prodat pláštěnku zvlášť a to pochybuju
Někde v diskuzi jsem četla, že na to jde i pláštěnka od jiného tipu kočárku - ale bohužel si nevbavuji značku…
Zkuste podledat v diskuzích..
@Petto píše:
Někde v diskuzi jsem četla, že na to jde i pláštěnka od jiného tipu kočárku - ale bohužel si nevbavuji značku…Zkuste podledat v diskuzích..
par stranek zpet jsem davala i fota jaka plastenka krasne pasuje. Nechtela jsem origos tak jsem zkousela a zkousela. Jde koupit myslim jak na netu tak v prodejne chico
@jandulka22 píše:
zitra malej uz spi a kocarek mam u nej
ja na to uplne zaúpomela zitra pomerim a hned pisnu
Ahoj holky,
tak nějak mě tu moc nevnímáte , potřebovala bych poradit, kočárek už mám na poště, takže si ho v pondělí vyzvednu, chtěla jsem vás poprosit o názor, která vložka se ke kočárku víc hodí
, plánuju ji co nejdřív pořídit, ale za boha se nemůžu rozhodnout
, děkuju ![]()
@Vivii90 píše:
Ahoj holky,
tak nějak mě tu moc nevnímáte , potřebovala bych poradit, kočárek už mám na poště, takže si ho v pondělí vyzvednu, chtěla jsem vás poprosit o názor, která vložka se ke kočárku víc hodí, plánuju ji co nejdřív pořídit, ale za boha se nemůžu rozhodnout
, děkuju
Ahoj ![]()
Hlasuju za puntíky !!!!!
![]()