Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppTeď jsem zkusila dát madlo, ale je to hrozné
vubec to nedrži ten zakulacený tvar . Tak tohle nebyl moc dobrý kup ![]()
mne to taky nedrzi, tak jsem ho tam nechala rovne, tim, ze jsou tam ty pentlicky, tak to vypada i odcela hezky.
Ahoj holky, přečetla jsem si všechny příspěvky a musím říct, že jste mě o Nuně přesvědčily a mám jí už objednanou
. Ještě se chci zeptat… na mimibazaru jsem si chtěla koupit tu ledvinku… odpověděla jsem jsem na inzerát a teď nevím co mám dělat?
Mám paní posleat peníze nebo čekat až se mi ozve? Nemám na mimibazaru totiž účet. Díky moc ![]()
pockaj az se ti pani ozve na email, ktery jsi tam uvedla´, a posle ti instrukce k platbe. taky jsem to tak udelala.
@šter píše:
Ahoj holky, přečetla jsem si všechny příspěvky a musím říct, že jste mě o Nuně přesvědčily a mám jí už objednanou. Ještě se chci zeptat… na mimibazaru jsem si chtěla koupit tu ledvinku… odpověděla jsem jsem na inzerát a teď nevím co mám dělat?
Mám paní posleat peníze nebo čekat až se mi ozve? Nemám na mimibazaru totiž účet. Díky moc
jojo pockej pani by se ti mela ozvar
holky jsme tak přemýšlela.jestli se paní ozve štěr,když nemá účet.to znamená že není ani registrovaná.
jinak já mám doma taky to madlo a nějak mi nevadí že to nedrží ten půlkruh.hlavně že to splní svůj účel ![]()
Ahojky,
zvažuju koupi Nuny a potřebovala bych se poradit - chtěla jsem se zeptat na to šité madlo, asi je měkké a ohebné ne? Takže se to dítko nemůže o to zapřít…když se chytí neopřené zády, tak to s ním stejně virgluje dopředu dozadu ne? Na co to tam tedy je? Jen aby nevypadlo při náklonu z chodníku na silnici nebo proč? ![]()
Mám Chicco Multiway a hrozně se s ním nadřu a jednou rukou se vůbec nedá s dítětem tlačit…taky malej má už 13 kg, 15 měsíců a 88cm, jak dlouho mu Nuna vydrží?
Co v zimě? Sporták už jsem prodala, panč jsme letošní zimu zvládli už jen s golfkama, ovšem vyrovná se Nuna golfkám typu Chicca - 4 velká dvojkola ve sněhu? Ikdyž letos teda u nás v Praze napadlo asi jen 5cm ![]()
A poslední otázka, co ta opěrka pod nohy, nastupuje vám po ní některé dítě do kočáru? Neprotrhne se? Dole maj Chicca ten pás gumy a všem, co znám, se to nakonec utrhlo tím nastupováním. Malýho zatím dávám do kočáru sama, ale…
Manžel šílí, že zas novej kočár, už náš třetí, ale já se zamilovala ![]()
Jen bych nerada, aby mi pak nadával..zkoušela jsem si Nunu u kámošky, krásně se manipuluje, ovšem přišla mi taková plastová rozviklaná a nevím, jak obstojí v terénu, např. na trávě na zahradě…na chodníku paráda, to je jasný..boudička se clonou super, skládání bomba…to překlápění, to jste mne trochu vyděsily, to jako samo? nebo s ležícím dítětem???
![]()
Díky moc za odpovědi… ![]()
@Kianga píše:
Ahojky,
zvažuju koupi Nuny a potřebovala bych se poradit - chtěla jsem se zeptat na to šité madlo, asi je měkké a ohebné ne? Takže se to dítko nemůže o to zapřít…když se chytí neopřené zády, tak to s ním stejně virgluje dopředu dozadu ne? Na co to tam tedy je? Jen aby nevypadlo při náklonu z chodníku na silnici nebo proč?
Mám Chicco Multiway a hrozně se s ním nadřu a jednou rukou se vůbec nedá s dítětem tlačit…taky malej má už 13 kg, 15 měsíců a 88cm, jak dlouho mu Nuna vydrží?
Co v zimě? Sporták už jsem prodala, panč jsme letošní zimu zvládli už jen s golfkama, ovšem vyrovná se Nuna golfkám typu Chicca - 4 velká dvojkola ve sněhu? Ikdyž letos teda u nás v Praze napadlo asi jen 5cm
A poslední otázka, co ta opěrka pod nohy, nastupuje vám po ní některé dítě do kočáru? Neprotrhne se? Dole maj Chicca ten pás gumy a všem, co znám, se to nakonec utrhlo tím nastupováním. Malýho zatím dávám do kočáru sama, ale…
Manžel šílí, že zas novej kočár, už náš třetí, ale já se zamilovala
Jen bych nerada, aby mi pak nadával..zkoušela jsem si Nunu u kámošky, krásně se manipuluje, ovšem přišla mi taková plastová rozviklaná a nevím, jak obstojí v terénu, např. na trávě na zahradě…na chodníku paráda, to je jasný..boudička se clonou super, skládání bomba…to překlápění, to jste mne trochu vyděsily, to jako samo? nebo s ležícím dítětem???
![]()
![]()
Díky moc za odpovědi…
Ja mam nunu chvilku cca mesic a jsem nadsena.Dokonce jedna pani psala ze jela s nunou do terenu a super a snih trava vs ok.Co se tyce preklapeni tak toho jsem se bala a musim rici ze to tak neni.I kdyz dam maleho do uplneho lehu a mam tam jeste tasku pres madlo tak se neprrevrati samozrejme nesmite mit moccc tezkou tasku jinak za me nelituji a jsem spokojena.Jak pisete jednou rukou se krasne ovlada je lehoucky dobre se slozi i jednou rukou prostorny.Na ty nozicky je tam super material gumovej nic by se vam nemelo stat jak u toho chicca. Pritel je s kocarkem taky spokojeny a nemuzeme si ho vynachvalit.Jezdi jich spousta po Praze 4 ale.nejen po Praze.Urcite nebudete litovat.
@jandulka22 píše:
Ja mam nunu chvilku cca mesic a jsem nadsena.Dokonce jedna pani psala ze jela s nunou do terenu a super a snih trava vs ok.Co se tyce preklapeni tak toho jsem se bala a musim rici ze to tak neni.I kdyz dam maleho do uplneho lehu a mam tam jeste tasku pres madlo tak se neprrevrati samozrejme nesmite mit moccc tezkou tasku jinak za me nelituji a jsem spokojena.Jak pisete jednou rukou se krasne ovlada je lehoucky dobre se slozi i jednou rukou prostorny.Na ty nozicky je tam super material gumovej nic by se vam nemelo stat jak u toho chicca. Pritel je s kocarkem taky spokojeny a nemuzeme si ho vynachvalit.Jezdi jich spousta po Praze 4 ale.nejen po Praze.Urcite nebudete litovat.
ta operka na nohy je silna gumova a je to spojene s celym materialem co je na kocarku.neni to jako u chicca jen takovy popruh.takze se vam nic nemuze protrhnout.
@tikule píše:
holky jsme tak přemýšlela.jestli se paní ozve štěr,když nemá účet.to znamená že není ani registrovaná.
jinak já mám doma taky to madlo a nějak mi nevadí že to nedrží ten půlkruh.hlavně že to splní svůj účel
zalezi co ji napsala.Ale jestli nema ucet tak nemuze ani ji napsat ne??nebo to jde?:-)
Ahojky nunačky
Tak jsem včera byla obhlídnout Nunu a budu ji kupovat, takže se brzo zařadím mezi Vás
Mám na Vás ale dotaz ohledně té vyklápěcí sluneční clona. Postačuje to na stínění pro dítě? Malá má něco přez 70cm, hlava ji končí zarovno zádové opěrky. V krámě mi to přišlo že by to mělo stačit
, ale chci se radši poradit jestli nemám dokoupit nějakou tu clonu jak se tam dá uchytit a je teda větší.
Jasné, že nejlepší by bylo až mi dorazí tak si to sama venku vyskoušet, ale ja budu tu Nunu kupovat na Slovensku a tam si pro ni pojedu a taky ji tam nějakou dobu budu používat a tu slonu bych zase koupila tady (mám už nějakou vyhlídnutou
)a vzala bych ji sebou pak na SR.
Jo a ještě jeden dotaz, je ta clona také u verze 2011? Pořád nevím kterou barvu koupit…sand nebo rapsberry nebo snad bisque
Děkuji ![]()
@duppe píše:
Ahojky nunačkyTak jsem včera byla obhlídnout Nunu a budu ji kupovat, takže se brzo zařadím mezi Vás
Mám na Vás ale dotaz ohledně té vyklápěcí sluneční clona. Postačuje to na stínění pro dítě? Malá má něco přez 70cm, hlava ji končí zarovno zádové opěrky. V krámě mi to přišlo že by to mělo stačit
, ale chci se radši poradit jestli nemám dokoupit nějakou tu clonu jak se tam dá uchytit a je teda větší.
Jasné, že nejlepší by bylo až mi dorazí tak si to sama venku vyskoušet, ale ja budu tu Nunu kupovat na Slovensku a tam si pro ni pojedu a taky ji tam nějakou dobu budu používat a tu slonu bych zase koupila tady (mám už nějakou vyhlídnutou)a vzala bych ji sebou pak na SR.
Jo a ještě jeden dotaz, je ta clona také u verze 2011? Pořád nevím kterou barvu koupit…sand nebo rapsberry nebo snad bisque![]()
Děkuji
Pokud myslím tou clonou co ty ( takové to prodloužení boudičky zepředu, co se dá schovat ) tak nám to nestačilo, proto jsem si dokupovala ten origo slunečník. A já mám verzi 2011 a ta to má ![]()
@Libza píše:
Pokud myslím tou clonou co ty ( takové to prodloužení boudičky zepředu, co se dá schovat ) tak nám to nestačilo, proto jsem si dokupovala ten origo slunečník. A já mám verzi 2011 a ta to má
Jo jo, přesně to mám na mysli… takže budu dokupovat clonu
. Dík za info