Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
18.4.12 14:01

Jak říká Libza, jako není špatný, vypadá to pěkně, ale myslela jsem, že za 799,–Kč se bude dát víc polohovat třeba do stran a jde to jen nahoru dolů. No taky jsem zvědavá na ten potah..jak ho tam natáhnu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
18.4.12 14:02

a michaelko 2511 ta emerald vypadá taky pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.4.12 17:31
@Kačenkaaaa píše:
Libiza stojí nák 699kc ne?vubec ty doplnky jsou na něj drahé :roll:

Já za něj dala 799,– + 105,– poštovné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.4.12 17:38

Tak hlásím projížďku nunou po lesní cestě…Dcerka i golfáč zvládli cestu na 1 s * :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
18.4.12 20:13

Libzi tak to je super :palec: já jsme koukala na ten nánožník.to šila zase mamka??? ten je super.ale napadlo mě jestli by nešlo třeba dát zip na prostředek ??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.4.12 20:55
@tikule píše:
Libzi tak to je super :palec: já jsme koukala na ten nánožník.to šila zase mamka??? ten je super.ale napadlo mě jestli by nešlo třeba dát zip na prostředek ??? :think: :think: :think:

JO jo, ten taky šila mamka. On je k nuně přidělaný po stranách, v místě na fotce zvýrazněným červeně, jen na mašličku, to je jediné místo, kde jde přidělat. Takže to sundavání není složité. Pokud by ale šlo o to, jen ho rozepnout a nechat ho přivázaný, tudíž ho vlastně nemusíš pak nikam muchlat do košíku…to by taky šlo :palec: Dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
18.4.12 21:04

Libzi, dívala jsem se na ty vložky, jsou moc hezké :potlesk: . Neušila by mi mamka i nějakou na Bisque a Emerald, třeba že z jedné strany by byla béžová a druhé modrá?
A holky máte všechny vložky v Nuně, já určitě chci pořídit, jen mě zajímá, jestli pořizujete taky, ten potah je takový trošku drsnější, tak myslím, že prckům v kočárkách bude s vložkou pohodlněji, co Vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.4.12 21:13
@ZZuziK píše:
Libzi, dívala jsem se na ty vložky, jsou moc hezké :potlesk: . Neušila by mi mamka i nějakou na Bisque a Emerald, třeba že z jedné strany by byla béžová a druhé modrá?
A holky máte všechny vložky v Nuně, já určitě chci pořídit, jen mě zajímá, jestli pořizujete taky, ten potah je takový trošku drsnější, tak myslím, že prckům v kočárkách bude s vložkou pohodlněji, co Vy? :think:

Přesně z toho důvodu jsem si nechala jednu pro sebe ušít, hlavně v létě, až bude malá sedět s bosýma nožkama v nuně, tak aby se na tom drsném potahu v nuně nepotila, tak mám pro sebe tmavě fialovou a z druhé strany černou…no a pak jsem dostala nápad, začít šít vložky různých barev přímo na nuny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.4.12 21:16

@ZZuziK přidávám si tě do přátel, mrkni na moje fotoalbum: https://www.emimino.cz/…ocarky-8739/ a pokud tam nenajdeš co by se ti líbilo, tak prošmejdi třeba http://www.krasnelatky.cz/ http://eshop.mechulka.cz/ nebo http://www.veselajehlicka.cz/ a pošli odkazy, které látky by sis představovala. Na těchto obchodech nakupujeme látky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
18.4.12 21:19

Libzi na kolik by mě vyšla vložka jakjinak než do nuny :) mě se totiž strašně líbí taková ta jakoby kostkovaná … má to tam červenou černou barvu.já mám totiž červenou nunu tak by se mi to tam líbilo.

holky já furt tady přemýšlím nad těma vašima nápady jakože máte dva potahy??jaktože je máte když všude dodavatel uvádí,že nestíhá šít???to nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
18.4.12 21:26

Libzi :potlesk: projdu to a dám vědět, děkuji.
titule, já právě teď ten potah objednala, paní psala, že budou do 14 dní, tak jsem zvědavá. A také jsem se jí ptala, odkud je objednává, tak čekám, co mi napíše. No hlavně jsem zvědavá, jaký bude až dojde a jak ho tam navlíknu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.4.12 21:35
@Helena Švandová píše:
ta krémová vypadá naživo nádherně, ale bála bych se toho, že bych ji musela pořád prát )-: My teď pojedeme do Baby Parku pro Nunu a asi nakonec zvítězí černá barva. Přijde mi, že se dá nejlépe kombinovat s doplňky (taška, fusak atď)
Už se hrozně těším :dance: pořád jsem váhala jestli Cybe Calisto, pak jakou barvu, přečetla snad všechny diskuse na toto téma…no, už mi z toho hrabe! :lol: taky je vtipné, že jsem si pořídila dřív tu tašku ;)

jeeee tak ja taky vahala mezi cybex calisto a nunu a vyhrala nuna:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.4.12 21:40
@zupinek píše:
Ahoj máme Emerald,ale na polohování noiček jsme teda nepřišli :nevim:

to jen jakoby das tu latku ven . jako kdyz by jsi chtela vyklepat dropky :-) nevim jak to popsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.4.12 21:43
@Eldé píše: :lol:
:D :D :D :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.4.12 21:45
@bodlasek píše:
@ZZuziK já šla do originálu…ono to udělá takový hezký tunel jak je to vyztužený a prcek tam má spoustu místa a je to až po nohy

muu se te poptat na tu plastenku kam to dole zachycujes nebo za co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí