Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Kačenkaaaa už jsem jí sem dávala, když koukneš na fotoalbum k tématu tak jsou tam dvě, v každé je chlapeček v bílomodrém svetru, jednou sedící a pak spící ![]()
A co taška na kočárek nemáte nějaký typ? Vím že se tam nesmí davat ale třeba neco takového v jiném provedení by nemselo být špatne
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Ještě někoho kdo by tašku ušil podle představ ![]()
Já jsem objednala z mimibazaru tu ledvinku a jsem spokojená..+ ještě madlo. A holky teď si dopisiji s paní, která dodává ty náhradní potahy na Nunu a je to i se stříškou. Takže můj problém je vyřešený, koupím emerald a náhradní potah bisque a budu měnit barvu (vlastně skoro celý kočár)podle nálady a příležitostí kam pojedeme, jestli do města nebo do přírody.
No jsem z toho úplně hotová ![]()
@ZZuziK píše:
Já jsem objednala z mimibazaru tu ledvinku a jsem spokojená..+ ještě madlo. A holky teď si dopisiji s paní, která dodává ty náhradní potahy na Nunu a je to i se stříškou. Takže můj problém je vyřešený, koupím emerald a náhradní potah bisque a budu měnit barvu (vlastně skoro celý kočár)podle nálady a příležitostí kam pojedeme, jestli do města nebo do přírody.
No jsem z toho úplně hotová
taky jsem o tom přemýšlela, ale přišlo mi podezřelé, že paní nabízí náhradní potahy, když údajně výrobce nestíhá šít nové kočárky a proto mají polohování a okénko jen některé,,,, ![]()
@michaela2511 Moje mamka ti na madlo ušije tašku, podle tvých představ
Mě ušila tu tmavou a jedné mamině na miminu šila tu barevnou. Stačí míry, popř. nákres tašky, vybrat látku a je to ![]()
ode dneška máme doma Nunuuuuu
nakonec jsme zvolili černou. Je super! ![]()
@Libza píše:
@michaela2511 Moje mamka ti na madlo ušije tašku, podle tvých představMě ušila tu tmavou a jedné mamině na miminu šila tu barevnou. Stačí míry, popř. nákres tašky, vybrat látku a je to
super!
@Kačenkaaaa píše:
Eldé taky mam obednanou cernou ma prijit ve stredu nechces sem hodit fotečku
ještě jsem ji nevyfotila
ikdyž…možná ji fotil manžel, zeptám se ![]()
@Kačenkaaaa píše:
Eldé dekuji …už se na něj nemužu dočkat nevíš jestli se da z toho udělat i 3 bodový pás.Malá je nádherná moc ji to v tom kočárku slušíí
děkuji Myslím že to jde, ale zíra to raději vyzkouším a dám vědět
Taky jsem uvažovala o jiných barvách, ale černá vyhrála
sporťák (i hluboký ) máme taky v černé (Jané Nomad) ![]()
ahoj holky, videla jsem, ze jedna maminka ma tady slunecnik origos od nuny, zajimalo by me, jak moc je pohyblivy. mam skvely na casualplay, da se vyklapet na vsechny mozny strany, funguje tak i ten od nuny? nebo mate osvedceny i nejaky neoriginalni?
jinak k tem taskam, mam taky ledvinku a jeste jsem si koupila takovou slabou tasku cernou na kocarek v DM asi za 120, mam to pripnute v jednom miste jak tam neni ta látka a vypada to moc hezky.akorat kdyz mala usne, tak ji sundam a hodim pres rameno, abych mohla kocarek polozit.
@lolinka99 píše:
ahoj holky, videla jsem, ze jedna maminka ma tady slunecnik origos od nuny, zajimalo by me, jak moc je pohyblivy. mam skvely na casualplay, da se vyklapet na vsechny mozny strany, funguje tak i ten od nuny? nebo mate osvedceny i nejaky neoriginalni?
Ten origo nuna slunečník se dá polohovat jakoby nahoru a dolů, do stran nejde.
Tak holky z prodejny dneska volali, že Emerald momentálně nemají na skladě, tak jsem si nakonec objednala ten krémový Bisque,
už se nemůžu dočkat až přijde. Mám k tomu i originální slunečník, ale lolinko ještě nevím jaký je, jak to přijde poreferuju. A koupím na MMB i ten náhradní potah v jiné barvě, ať to můžeme střídat ![]()