Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5662
15.4.12 20:23

@Kačenkaaaa už jsem jí sem dávala, když koukneš na fotoalbum k tématu tak jsou tam dvě, v každé je chlapeček v bílomodrém svetru, jednou sedící a pak spící :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.12 20:34

A co taška na kočárek nemáte nějaký typ? Vím že se tam nesmí davat ale třeba neco takového v jiném provedení by nemselo být špatne :-) http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Ještě někoho kdo by tašku ušil podle představ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
15.4.12 20:42

Já jsem objednala z mimibazaru tu ledvinku a jsem spokojená..+ ještě madlo. A holky teď si dopisiji s paní, která dodává ty náhradní potahy na Nunu a je to i se stříškou. Takže můj problém je vyřešený, koupím emerald a náhradní potah bisque a budu měnit barvu (vlastně skoro celý kočár)podle nálady a příležitostí kam pojedeme, jestli do města nebo do přírody.
No jsem z toho úplně hotová :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helena Švandová
15.4.12 20:50
@ZZuziK píše:
Já jsem objednala z mimibazaru tu ledvinku a jsem spokojená..+ ještě madlo. A holky teď si dopisiji s paní, která dodává ty náhradní potahy na Nunu a je to i se stříškou. Takže můj problém je vyřešený, koupím emerald a náhradní potah bisque a budu měnit barvu (vlastně skoro celý kočár)podle nálady a příležitostí kam pojedeme, jestli do města nebo do přírody.
No jsem z toho úplně hotová :potlesk:

taky jsem o tom přemýšlela, ale přišlo mi podezřelé, že paní nabízí náhradní potahy, když údajně výrobce nestíhá šít nové kočárky a proto mají polohování a okénko jen některé,,,, :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5277
15.4.12 20:58

@michaela2511 Moje mamka ti na madlo ušije tašku, podle tvých představ :palec: Mě ušila tu tmavou a jedné mamině na miminu šila tu barevnou. Stačí míry, popř. nákres tašky, vybrat látku a je to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.12 21:00

ode dneška máme doma Nunuuuuu :dance: nakonec jsme zvolili černou. Je super! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.12 21:03
@Libza píše:
@michaela2511 Moje mamka ti na madlo ušije tašku, podle tvých představ :palec: Mě ušila tu tmavou a jedné mamině na miminu šila tu barevnou. Stačí míry, popř. nákres tašky, vybrat látku a je to :potlesk:

:potlesk: super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.12 21:48
@Kačenkaaaa píše:
Eldé taky mam obednanou cernou ma prijit ve stredu nechces sem hodit fotečku :mrgreen:

ještě jsem ji nevyfotila :roll: ikdyž…možná ji fotil manžel, zeptám se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.12 22:09
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.12 22:10

tak se mi to konečně povedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.12 22:57
@Kačenkaaaa píše:
Eldé dekuji …už se na něj nemužu dočkat nevíš jestli se da z toho udělat i 3 bodový pás.Malá je nádherná moc ji to v tom kočárku slušíí ;)

;) děkuji Myslím že to jde, ale zíra to raději vyzkouším a dám vědět :-D Taky jsem uvažovala o jiných barvách, ale černá vyhrála :srdce: sporťák (i hluboký ) máme taky v černé (Jané Nomad) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka_99
16.4.12 19:11

ahoj holky, videla jsem, ze jedna maminka ma tady slunecnik origos od nuny, zajimalo by me, jak moc je pohyblivy. mam skvely na casualplay, da se vyklapet na vsechny mozny strany, funguje tak i ten od nuny? nebo mate osvedceny i nejaky neoriginalni?

• Citovat
  • Upravit
lolinka_99
16.4.12 19:14

jinak k tem taskam, mam taky ledvinku a jeste jsem si koupila takovou slabou tasku cernou na kocarek v DM asi za 120, mam to pripnute v jednom miste jak tam neni ta látka a vypada to moc hezky.akorat kdyz mala usne, tak ji sundam a hodim pres rameno, abych mohla kocarek polozit.

• Citovat
  • Upravit
5277
16.4.12 21:08
@lolinka99 píše:
ahoj holky, videla jsem, ze jedna maminka ma tady slunecnik origos od nuny, zajimalo by me, jak moc je pohyblivy. mam skvely na casualplay, da se vyklapet na vsechny mozny strany, funguje tak i ten od nuny? nebo mate osvedceny i nejaky neoriginalni?

Ten origo nuna slunečník se dá polohovat jakoby nahoru a dolů, do stran nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
16.4.12 21:11

Tak holky z prodejny dneska volali, že Emerald momentálně nemají na skladě, tak jsem si nakonec objednala ten krémový Bisque, :dance: už se nemůžu dočkat až přijde. Mám k tomu i originální slunečník, ale lolinko ještě nevím jaký je, jak to přijde poreferuju. A koupím na MMB i ten náhradní potah v jiné barvě, ať to můžeme střídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí