Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.4.12 10:55

Já jsem tady našla fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
schranicka
15.4.12 10:55

Holky řeknite mi jaký barvičky mají ty polohovatelný nožičky mám vtom zmatek děkuji

• Citovat
  • Upravit
15.4.12 10:57

Emerland, červená , růžová a krémová mají polohování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
schranicka
15.4.12 11:02

Jůůůůůůůůů děkuji Míši si zlatááááááááá pořád mě to mate kolekce 2012 tolik barev a pak čtu že jen párbarev má polohování

• Citovat
  • Upravit
Helena Švandová
15.4.12 11:15

ta krémová vypadá naživo nádherně, ale bála bych se toho, že bych ji musela pořád prát )-: My teď pojedeme do Baby Parku pro Nunu a asi nakonec zvítězí černá barva. Přijde mi, že se dá nejlépe kombinovat s doplňky (taška, fusak atď)
Už se hrozně těším :dance: pořád jsem váhala jestli Cybe Calisto, pak jakou barvu, přečetla snad všechny diskuse na toto téma…no, už mi z toho hrabe! :lol: taky je vtipné, že jsem si pořídila dřív tu tašku ;)

• Citovat
  • Upravit
15.4.12 11:29

Já budu objednávat tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :-) mají do 20.4. pláštěnku a moskytieru zdarma :-) No ale ještě se furt nemůžu rozhodnout kterou barvu a to už na to čučím snad týden :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.4.12 12:20

tak mi máme tu krémovou mě se strašně líbí chceme časem druhý tak jsem chtěla nákou neutrální barvu a je úžasná zatím na ní nic není vidět tak se nemusíš bát :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Schranicka
15.4.12 12:34

jůůůůůůůůůůů Evi a nemohla by si hodit realné foto?

• Citovat
  • Upravit
1
15.4.12 13:29

polohování noiček

Ahoj máme Emerald,ale na polohování noiček jsme teda nepřišli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.4.12 13:53

Zupinku, ono to polohování nožiček je jen to, že ta černá omyvatelná část dole se jakoby vystrčí ručně ven :-D je to spíše doplňěk, neřekla bych, že polohování :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
15.4.12 14:15

To polohování jsem našla na fotce, je to jen takový ‚schůdek‘ pro kratší nožičky:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.4.12 15:44

jinak jak jste se bavily o ceně, já sehnala 2012 za 3999 Kč, od jednoho pána. Bez pláštěnky a síťky, to jsem k tomu nechtěla. S pláštěnkou by to vyšlo na těch 4500 cca. Jinak stále zvažuji, zda pořídit to madlo zábavné, nebo ne :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
15.4.12 17:24

Evi, hoď nějakou fotečku, prosím :)))
na předchozí stránce vypadá krémová nádherně teda, úplně jsem se zamilovala. Holky asi jim na prodejně nechám emerald a objednám si krémovou :jazyk:
Heli, taky už mi z těch barev hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
15.4.12 18:53

Ahojky holky!
Tak vám jdu poreferovat. Nuna je fakt super. Včera jsme s ní absolvovali Trvz Hummer, takže kamení, tráva, bláto, štěrk. Vše v poho, akorát to kamení se hůř projíždělo, ale prostě to nemá nafukovací kolečka. Jinak jsem fakt nadšená a moc spokojená.
Jinak já set pláštěnky a síťky koupila u nás v kamenném obchodě za 379,–, za tuhle cenu jsem ho nikde na netu nenašla. A myslím že i Nunu tam mají o stovku levněji než všude jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
15.4.12 20:16

U nás v kameném obchodě prodávají Nunu za 4290,–, proto si ji objednávám tam a ne na internetu, i kvůli reklamaci a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí