Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppHolky řeknite mi jaký barvičky mají ty polohovatelný nožičky mám vtom zmatek děkuji
Jůůůůůůůůů děkuji Míši si zlatááááááááá pořád mě to mate kolekce 2012 tolik barev a pak čtu že jen párbarev má polohování
ta krémová vypadá naživo nádherně, ale bála bych se toho, že bych ji musela pořád prát )-: My teď pojedeme do Baby Parku pro Nunu a asi nakonec zvítězí černá barva. Přijde mi, že se dá nejlépe kombinovat s doplňky (taška, fusak atď)
Už se hrozně těším
pořád jsem váhala jestli Cybe Calisto, pak jakou barvu, přečetla snad všechny diskuse na toto téma…no, už mi z toho hrabe!
taky je vtipné, že jsem si pořídila dřív tu tašku ![]()
Já budu objednávat tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
mají do 20.4. pláštěnku a moskytieru zdarma
No ale ještě se furt nemůžu rozhodnout kterou barvu a to už na to čučím snad týden ![]()
tak mi máme tu krémovou mě se strašně líbí chceme časem druhý tak jsem chtěla nákou neutrální barvu a je úžasná zatím na ní nic není vidět tak se nemusíš bát
![]()
Ahoj máme Emerald,ale na polohování noiček jsme teda nepřišli ![]()
Zupinku, ono to polohování nožiček je jen to, že ta černá omyvatelná část dole se jakoby vystrčí ručně ven
je to spíše doplňěk, neřekla bych, že polohování ![]()
To polohování jsem našla na fotce, je to jen takový ‚schůdek‘ pro kratší nožičky:
jinak jak jste se bavily o ceně, já sehnala 2012 za 3999 Kč, od jednoho pána. Bez pláštěnky a síťky, to jsem k tomu nechtěla. S pláštěnkou by to vyšlo na těch 4500 cca. Jinak stále zvažuji, zda pořídit to madlo zábavné, nebo ne
![]()
Evi, hoď nějakou fotečku, prosím ![]()
na předchozí stránce vypadá krémová nádherně teda, úplně jsem se zamilovala. Holky asi jim na prodejně nechám emerald a objednám si krémovou ![]()
Heli, taky už mi z těch barev hrabe ![]()
Ahojky holky!
Tak vám jdu poreferovat. Nuna je fakt super. Včera jsme s ní absolvovali Trvz Hummer, takže kamení, tráva, bláto, štěrk. Vše v poho, akorát to kamení se hůř projíždělo, ale prostě to nemá nafukovací kolečka. Jinak jsem fakt nadšená a moc spokojená.
Jinak já set pláštěnky a síťky koupila u nás v kamenném obchodě za 379,–, za tuhle cenu jsem ho nikde na netu nenašla. A myslím že i Nunu tam mají o stovku levněji než všude jinde.
U nás v kameném obchodě prodávají Nunu za 4290,–, proto si ji objednávám tam a ne na internetu, i kvůli reklamaci a tak.