Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1605
6.4.12 13:07

@Libza jůůa kolik to stálo ten nánožník ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.4.12 15:10
@tikule píše:
@Libza jůůa kolik to stálo ten nánožník ????

Tikule, nánožník vyjde výplň a práce na 350,– + k tomu cena látky ( nebo si mpůžeš dodat svou látku a poslat mi ji na adresu )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.4.12 15:14
@Libza píše:
Tikule, nánožník vyjde výplň a práce na 350,– + k tomu cena látky ( nebo si mpůžeš dodat svou látku a poslat mi ji na adresu )

Jo a dodávám, že je vyvložkovaný, že hezky drží tvar :mrgreen: Jen to přidělávání k nuně je blbý, jde přidělat pouze v tom označeným místě na fotce tkaničkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
6.4.12 19:03

děvčata, tak jsem neodolala, mám ho objednaný 2012 rapsberry :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.4.12 19:26
@wikinka píše:
děvčata, tak jsem neodolala, mám ho objednaný 2012 rapsberry :twisted:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zupinek
6.4.12 23:26

řekla bych,že je více petrolejová spíš zelená :)

• Citovat
  • Upravit
zupinek
6.4.12 23:38

barva Emerald :-)

• Citovat
  • Upravit
Tomketka
8.4.12 00:19

ahoj holky, i u mě propukla láska k nuně. kupovat novou nebudu, ale mám objednanou 2011 v barvě lekořice. Jsem hrozná, já miluju černou, ale myslím si, že mimčo - no naší kočce jsou 2 a má 12 kg:-) je v té černé smutné. Co myslíte lékořice nebo černá?:-) dííííííííííky

• Citovat
  • Upravit
19
8.4.12 00:39

Zdravim na nuna diskuzi :D …presne jak pise Tomketka…zamilovala jsem se take do nuny…chystam se ji jen nekam omrknout, jen bych se chtela zeptat…mala uz ma 2 roky a 4 mesice, ale je kocarkova a mame sportak a radeji bych uz neco skladnejsiho…meri cca 90cm a ma tak 12 kg…jak je na tom nuna prostorove…delka operky a tak…jestli uz to pro nas nebude zbytecne maly kocarek…nekde jsem cetla, ze zadova operka je dost kratka…tak porad nevim…dekuji moc… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.4.12 11:20
@Libza píše: :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.4.12 11:21
@wikinka píše:
děvčata, tak jsem neodolala, mám ho objednaný 2012 rapsberry :twisted:

ja mit holcicku tak ta barva je taky nase:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.4.12 11:21

co udelat na fcb skupinu nunacek? .-) nebo uz tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.4.12 11:22
@Helena Švandová píše:
takže kromě okénka a polohování nožiček jsou stejné? Někde jsem to tiž četla, že Nuna 2012 by měla mít gumová kolečka, delší opěrku zad a vylepšený materiál :?:

je pravda ze ma gumove kolecka ale zase je to otlacene od kaminku takze si nevyberes, okenko je taky navic na strisce ale podle me je zbytecne a co se tyce nastaveni nozicek? to ani nepoznas ze to tam je:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.4.12 11:24
@Petto píše:
Já mám sice Scarlet s okýnkem, ale to v podstatě nic neřeší - je tam spíše na ozdobu, protože na dítě skrz ně stejne nevidíš…

jj presne tak souhlůasim taky mam scarlet a nevidis na mimko skr okenko takze jen ozdoba aby udelali neco navic orpti lonske kolekci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.4.12 11:26
@tikule píše:
holky si představte co se mi stalo.jela jsem k bráchovi a brala jsem si Nunu s sebou,nechtělo se mi tahat velkej sporták.jak jsme jí složila a dala do auta,tak jsme pak přijeli a já rozložím nunua brácha mi říká že mám špinevej kočár!!!!koukám jak debil a ono fakt že jo.jak jsme jí složila,mám červenou(scarlet) a ta stříška je vespod šedivá.no a jak jsme jí složila tak se ten vnitřek zašpinil o to stupátko jak je na nohy,naštěstí to šlo vyčistit.tak si na to dávejte pozor :think:

dekuji za upozorneni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4