Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@bodlasek píše:
@Libza super vypadá to pěkně. Na mě je to drahá sranda a ani se mi to nějak ke klukovi nehodí
To máš pravdu, že je to drahá sranda
A je fakt, že je to hezčí u holky ![]()
@bodlasek Díky
Ještě ta fialová vložka to tak hezky podtrhne. Teď si budu nechávat šít z téhle látky:
holky si představte co se mi stalo.jela jsem k bráchovi a brala jsem si Nunu s sebou,nechtělo se mi tahat velkej sporták.jak jsme jí složila a dala do auta,tak jsme pak přijeli a já rozložím nunua brácha mi říká že mám špinevej kočár!!!!koukám jak debil a ono fakt že jo.jak jsme jí složila,mám červenou(scarlet) a ta stříška je vespod šedivá.no a jak jsme jí složila tak se ten vnitřek zašpinil o to stupátko jak je na nohy,naštěstí to šlo vyčistit.tak si na to dávejte pozor ![]()
@Libza slunečník krásný a dá se nějak polohovat?
I když o tom tak přemýšlím - já mám skoro 15.měsíční holčičku, tak aby mi za to netahal…
Ta látka je super ![]()
@tikule To musíš pořádně tu stříšku složit dovnitř - já jsem denně na cestách a ještě se mi to nestalo…ale je fakt, že ten šedivý sodek vyndávám jen když je vítr.
@Petto Jde polohovat stisknutím tlačítka úplně dole jakoby u toho uchycení na kočárek a jde nahoru a dolů, do stran ne, ale to ani není třeba, skryje celou šířku kočárku
Čert ví, zda to bude děti zajímat, jestli za něj budou casat
![]()
tak dekuji za info taky mam scarlet:-))))) zatim spokojenost jen nez zapnu prcka to dlouho trva ![]()
jsou vubec na to namozniky? nekde jsem videla stranku ohledne vlozek ale nevim kde to bylo, vite to nektera? dekuji
@jandulka22 píše:
tak dekuji za info taky mam scarlet:-))))) zatim spokojenost jen nez zapnu prcka to dlouho trva
proto jsem si koupila to madlo od paní z MMB.je to lepší.ona totiž nesnese bejt připásaná,navíc dělá kraviny a kdybych jí připásala tak by byl jen řev ![]()
ja to myslela tak ze mi trva dlouho ten system zapinani, jinam prcek zatim neutika z kocarku teprv mu je 13 mesicu ale verim ze to zacne:-)))) ja premyslela o tom na tu lahev a par veci ale neprekazi to tam? kdyz se treba dava dolu do lehu? nevite?
@tikule píše:
proto jsem si koupila to madlo od paní z MMB.je to lepší.ona totiž nesnese bejt připásaná,navíc dělá kraviny a kdybych jí připásala tak by byl jen řev
@wikinka píše:
Ahoj holky, koukala jsem na novou nunu i nunu 2011, jsou to minimální rozdíly. Chtěla jsem pořídit model 2011 ale vše je snad všude vyprodanéhlavně kvůli ceně…nové 2012 se prodávají kolem 4500, to mi přijde dost za golfáče, my je máme jen na cesty, na dovču a tak, jinak mám x-lander.. výprodeje staré nuny byly za 3600, to je rozdíl, ale už jsem to jaksi nestihla
tak nevím, počkat, jestli to nepůjde dolů…ale asi nepůjde.
@jandulka22 píše:
jsou vubec na to namozniky? nekde jsem videla stranku ohledne vlozek ale nevim kde to bylo, vite to nektera? dekuji
Moje mamka teď šila nánožník jedné mamině tady na emiminu na nunu ![]()
no ten dovozce to je pěkný ksindl
v jednom obchodě paní říkala, že jak přišla nová kolekce, tak dovozce zakázal starou 2011 prodávat levněji a musí se obě prodávat stejně za 4590…jasně, že odchylky jsou, ale přijde mi to teda mazec… ![]()