Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.4.12 16:39

Dneska jsem byla omrknou Nunu a teda nejsem si jistá jestli nebudou kolečko moc rachotit… Co myslíte dá se to a nebo je hodně hlučny? V prodejně jsem jezdila jenom na dlažbě a už šel dost slyšet :( byla to ještě ta kolekce bez polohování, takže asi 2011 kterou vydávají a 2012 :D Jinak se mě zdál hodně prťavý , ale je krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.12 17:04

Myslela jsem polohování nožiček :-) sice to je jen tako srandovní polohování, ale lepší jako nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.12 18:03

Malý spí přes den jenom v kočárku tak jsem chtěla aby měl aspoň trošku nožky podložene :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.12 18:05

Taky jsem se rozhodovala kterou barvu vybrat, ale asi zvítězí Emerald :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helena Švandová
14.4.12 18:46
@Kačenkaaaa píše:
Tak ja nakonec obednala cerny s plaštenkou,sitkou a postovným mě výjde na 4500kc
ve stredu ho budu mit doma jupii

Můžu se zeptat kde jsi ho koupila? Děkuji :*

• Citovat
  • Upravit
169
14.4.12 19:57
@Kačenkaaaa píše:
holky co rikate na to poridit chlapečkovy ten červeny :)))neni to blbý??

ja mam cerveny a mam chlapecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.4.12 20:00
@michaela2511 píše:
Dneska jsem byla omrknou Nunu a teda nejsem si jistá jestli nebudou kolečko moc rachotit… Co myslíte dá se to a nebo je hodně hlučny? V prodejně jsem jezdila jenom na dlažbě a už šel dost slyšet :( byla to ještě ta kolekce bez polohování, takže asi 2011 kterou vydávají a 2012 :D Jinak se mě zdál hodně prťavý , ale je krásný :) [/
bez polohovani myslis do uplneho lehu nebo na ty nozicky? nerachoti to tolik, jedna maminka dokonce psala ze quiny rachoti vic
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
14.4.12 20:06

Taky mám červený a mám kluka, nevidím na tom nic divného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.12 20:10

Myslela jsem polohování nožiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helena Švandová
14.4.12 20:31
děkuji :palec:
@Kačenkaaaa píše:
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
každý den se tam náký za dobrou cenu oběví ;)

děkuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
schranicka
14.4.12 20:38

Holky nemáte některá zvás tu nunu v té světlouké barvičce?Pokud ano nechtěli byste mi hodit foto?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Helena Švandová
14.4.12 20:46

Tak jsem našla dokonce nabídku kočárku Nuna 2011 za 3960,– Kč. Je tam vyobrazena ve všech barvách kolekce 2011, ale dostupnost jsem zatím neprověřovala http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
Helena Švandová
14.4.12 21:01

… a dokonce i náhradní potahy!!! http://www.mimibazar.cz/foto.php?… …tak tomu nerozumím 8o

• Citovat
  • Upravit
Helena Švandová
14.4.12 21:19
@bumbinka píše:
Někde jsem četla (asi v té dlouhatánské diskuzi, na kterou teď nějak nemám sílu a čas), že má tendence se převracet, kyž se třeba pověsí taška na rukojeť? Je to tak pořád?
Tak o něm vážně uvažuju, ale tohle by mi asi dost vadilo…

já to vyřešila přebalovací taškou, která se dá nosit i na zádech 8) Je značky JU JU BE. Jsem nadšená! Láska na první, ale i druhý pohled! :srdce: http://www.bluesun.cz/…fari-Stripes. Taška je úžasně propracovaná a překvapilo mne, co se do ní ve skutečnosti vejde! Dá se připevnit na kočár, nosit přes rameno, ale hlavně se dá hodit na záda, což člověku jednak uvolní ruce, „nezatíží“ kočár a nekřiví páteř :-D
Značka je možná trochu dražší, ale za ten komfort, design, důvtip a výběr vzorů to určitě stojí. :palec: V ČR je jediným prodejcem BlueSun (www.bluesun.cz) a paní majitelka je moc milá a vstřícná. Mně třeba po domluvě objednala věci, které ani v nabídce původně neměla. Opravdu doporučuji! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
747
15.4.12 07:18

Taky bych chtěla tu krémovou vidět na živo, pořád přemýšlím nad Emerald a Bisque :nevim: uvidím jak bude emerald vypadat až přijde na prodejnu, ale jestli bude tmavě zelená jak psali holky, tak ji nechci a možná to risknu a půjdu do krémové. Taky bych uvítala nějaké fotečky krémové, tak holky, jestli máte možnost prosím pošlete :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí