Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
6.5.12 17:16
@Miriska píše: :jazyk: Objednáno.....já se tak těšíííííííííííííím. Vzala jsem i pláštěnku, beztak bych ji pak scháněla dodatečně. No a měla by to být scarlet - červená. Když má modrý hlubokáč a sporták, tak aspon červené golfky :mrgreen: :mrgreen:
Holky, jsem tak zvědavá…mojí mamině to nemůžu ani říct, neb by mě označila za blázna (sporťák stačí a ještě za tu cenu bych mohla mít dvoje golfky jiné)…takže se o radost můžu podělit maximálně s vámi a přítelem :mrgreen:Děkuji všem za příspěvky a pomoc v rozhodnutí :palec:

jeeee tak to je to same jako u nas korba a sportak modry tak jsme vzali malenu cerveny sportak.Jinak ja mam druhe patro bez vytahu tak u nas vedi ze to je i pro me lepsi nez sportak tahat to nic moc a s nunou to je prochazka s ruzoou zahradou do 2 patra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.5.12 19:54
@jandulka22 píše:
prisla.jsi.na to?? ze strany je takovy otvorrrrrr

Já to ještě nezkoušela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.5.12 21:22
@Libza píše:
Já to ještě nezkoušela :oops:

ahaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.5.12 21:26
@jandulka22 píše:
ahaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

:oops: já jsem tu pláštěnku ještě ani jednou nezkusila na nunu nandat :oops: A to jsem si ji kupovala ještě těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.5.12 21:55
@Libza píše: :oops: já jsem tu pláštěnku ještě ani jednou nezkusila na nunu nandat :oops: A to jsem si ji kupovala ještě těhotná :mrgreen:
:-):-):-):-) tak to ja jsem ji uz mela 3×.Tak aspon vis ze tam jsou otvory:-):-):-):-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
6.5.12 22:00
@jandulka22 píše: :-):-):-):-) tak to ja jsem ji uz mela 3×.Tak aspon vis ze tam jsou otvory:-):-):-):-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
7.5.12 07:48
@lolinka99 píše:
tak o zvysovani ceny nuny jsem taky slysela, takze pokud ji chces, tak bych nevahala. Ja si pro ni jela do Malviku hned prvni den, kdy dorazila do republiky a je to laska nejvetsi. Sportak mam naprosto paradni na jezdeni v terenu, ale kdyz jedu s malou do mesta, tak beru nunu. i chlap si ji hrozne chvali. akorat mi vadi, ze se neda slozit, kdyz je neco v kosiku. to u meho sportaku jde, takze vzdycky z ni musim vsechny kramy vyhazet. Madlo jsem dokoupila taky, ale je spis na paradu. porad se mi nedari, udelat z nej pevny oblouk. Viky ma nem nasite pentlicky, takze se s nim aspon trochu zabavi.

Já teda Nunu složím i s plným košíkem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
7.5.12 17:01

Ahoj holky, tak jsem právě dojela z víkendu a jako na emailu zpráva, že z nějakého důvodu nemůžou objednávku vyřídit, takže ji stornovali :cert: :cert: :cert: Mě tak naštvali :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
7.5.12 18:00

Ahoj holky, můžete mi prosím změřit nejnižší polohu madla? Nikde to nemůžu najít. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.5.12 19:38
@Diblík3 píše:
Ahoj holky, můžete mi prosím změřit nejnižší polohu madla? Nikde to nemůžu najít. Díky!

zitra malej uz spi a kocarek mam u nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.5.12 13:01

Ahoj holky,tak jsem přelouskala celou diskusy v roce 2012 a nemohlo padnout jiné rozhodnutí než ,že ji už mám doma.Je fakt nádherná,vzala jsem tu malinovou.Včera jsem se tady s ní kochala ,ale dnes už je zase v krabici a čeká až dorostem.Ale jsem moc ráda,že jsem se tak rozhodla.Od kolika měsíců jste tam dětičky vozily?My máme teda ještě hlubokou korbu.Až s ní taky vyjedem tak písnu zda rozhodnutí bylo správné.Zatím Vás budu číst ,abych věděla jak ji ještě
vyšperkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.5.12 17:17

Petrakuc, pošlu ti pak nějaké fotky nuna tunningu,co šila moje mamka,třeba se ti bude něco líbit…šijeme vložky,tašky na madlo,nánožníky,potahy na pásy,rukávníky..vše přímo na nunu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
8.5.12 18:06

Libza,to by bylo super.Myslím,že jsem něco zahlédla už v diskusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.5.12 19:08

@Petrakuc přidám si tě do přátel, tak pak mrkni na tenhle odkaz: https://www.emimino.cz/…ocarky-8835/ Pak bychom doladili látku a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b.barka
8.5.12 22:52

zdravím všechny. chtěla jsem poprosit někoho, kdo má koupené madlo na nunu, jestli by mi neposlala fotečku, jak ho tam má přidělané. pořád s tím bojujeme a připadá mi, že nedrží. Myslím z té strany, kde je přezka. Děkuju moc. Bára :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4