Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Miriska píše:Objednáno.....já se tak těšíííííííííííííím. Vzala jsem i pláštěnku, beztak bych ji pak scháněla dodatečně. No a měla by to být scarlet - červená. Když má modrý hlubokáč a sporták, tak aspon červené golfky
![]()
Holky, jsem tak zvědavá…mojí mamině to nemůžu ani říct, neb by mě označila za blázna (sporťák stačí a ještě za tu cenu bych mohla mít dvoje golfky jiné)…takže se o radost můžu podělit maximálně s vámi a přítelemDěkuji všem za příspěvky a pomoc v rozhodnutí
jeeee tak to je to same jako u nas korba a sportak modry tak jsme vzali malenu cerveny sportak.Jinak ja mam druhe patro bez vytahu tak u nas vedi ze to je i pro me lepsi nez sportak tahat to nic moc a s nunou to je prochazka s ruzoou zahradou do 2 patra.
@jandulka22 píše:
prisla.jsi.na to?? ze strany je takovy otvorrrrrr
Já to ještě nezkoušela ![]()
@Libza píše:
Já to ještě nezkoušela
ahaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
@jandulka22 píše:
ahaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
já jsem tu pláštěnku ještě ani jednou nezkusila na nunu nandat
A to jsem si ji kupovala ještě těhotná ![]()
@Libza píše:já jsem tu pláštěnku ještě ani jednou nezkusila na nunu nandat
A to jsem si ji kupovala ještě těhotná
@jandulka22 píše:tak to ja jsem ji uz mela 3×.Tak aspon vis ze tam jsou otvory:-):-):-):-)
@lolinka99 píše:
tak o zvysovani ceny nuny jsem taky slysela, takze pokud ji chces, tak bych nevahala. Ja si pro ni jela do Malviku hned prvni den, kdy dorazila do republiky a je to laska nejvetsi. Sportak mam naprosto paradni na jezdeni v terenu, ale kdyz jedu s malou do mesta, tak beru nunu. i chlap si ji hrozne chvali. akorat mi vadi, ze se neda slozit, kdyz je neco v kosiku. to u meho sportaku jde, takze vzdycky z ni musim vsechny kramy vyhazet. Madlo jsem dokoupila taky, ale je spis na paradu. porad se mi nedari, udelat z nej pevny oblouk. Viky ma nem nasite pentlicky, takze se s nim aspon trochu zabavi.
Já teda Nunu složím i s plným košíkem ![]()
Ahoj holky, tak jsem právě dojela z víkendu a jako na emailu zpráva, že z nějakého důvodu nemůžou objednávku vyřídit, takže ji stornovali
Mě tak naštvali
![]()
Ahoj holky, můžete mi prosím změřit nejnižší polohu madla? Nikde to nemůžu najít. Díky!
@Diblík3 píše:
Ahoj holky, můžete mi prosím změřit nejnižší polohu madla? Nikde to nemůžu najít. Díky!
zitra malej uz spi a kocarek mam u nej
Ahoj holky,tak jsem přelouskala celou diskusy v roce 2012 a nemohlo padnout jiné rozhodnutí než ,že ji už mám doma.Je fakt nádherná,vzala jsem tu malinovou.Včera jsem se tady s ní kochala ,ale dnes už je zase v krabici a čeká až dorostem.Ale jsem moc ráda,že jsem se tak rozhodla.Od kolika měsíců jste tam dětičky vozily?My máme teda ještě hlubokou korbu.Až s ní taky vyjedem tak písnu zda rozhodnutí bylo správné.Zatím Vás budu číst ,abych věděla jak ji ještě
vyšperkovat.
Petrakuc, pošlu ti pak nějaké fotky nuna tunningu,co šila moje mamka,třeba se ti bude něco líbit…šijeme vložky,tašky na madlo,nánožníky,potahy na pásy,rukávníky..vše přímo na nunu…
Libza,to by bylo super.Myslím,že jsem něco zahlédla už v diskusy.
@Petrakuc přidám si tě do přátel, tak pak mrkni na tenhle odkaz: https://www.emimino.cz/…ocarky-8835/ Pak bychom doladili látku a tak ![]()
zdravím všechny. chtěla jsem poprosit někoho, kdo má koupené madlo na nunu, jestli by mi neposlala fotečku, jak ho tam má přidělané. pořád s tím bojujeme a připadá mi, že nedrží. Myslím z té strany, kde je přezka. Děkuju moc. Bára ![]()