Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
5.5.12 19:15

My v Nuně malého vozíme od 10 měsíců, ale kdyby bylo i dřív teplo, tak bysme začali dřív. A Nuna je fakt super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.5.12 21:25

Nuna je super.Take mame scarlet bar u a mam chlapecka.Prostoru tam je dost toho bych se nebala.Jde do uplneho lehu jak taky uz psala jedna maminka.Lehce se ovlada i sklada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.5.12 21:39

ahoj. mame taky nunu.teda 2011 a nemenila bych. kupovali jsme nejak pred zimou a od te doby sportak jen na koleckove brusle.
malej nunu taky miluje,kdyz je na prochazce unaveny sam si tam vleze.
ted resim plastenku,zadnou uni podle fotej jsem nenasla. zrovna ted jsme pekne zmokli :roll: takze zitra jedem pro origos.
ted budu objednavat madlo a mam cukani na vlozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.5.12 21:44

jinak maly ma 18m 11.2kg a 87cm a mista hafo. v zime fusajt emitex jaro leto podzim,kombineza a nanoznik sity na sportak bebe confort ktery mi krasne pasoval i na nunu a stale na sirku dost mista. s delkou je to horsi. ale treba se srovnanim cybex calisto ma nuna vic mista na sezeni

ty jo ten novy potah vypada zajimave :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
5.5.12 22:33

@zizinka Mamka vložky už pár nuňařkám šila:

Kdybys chtěla taky nějakou, písni SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
5.5.12 22:42

HOlky, moc děkuju za postřehy.....asi do něj půjdeme, je prostě jiný a mně se líbí, že budeme trochu za exoty…i když u nás ve městě už jsem je viděla 2X, jednou malinu a jednou černé :palec:
Cena asi dolů momentálně nepůjde, což :think:

Jinak jedna mamina z jiné diskuse má cybex calisto a zas na ně nedá dopustit, že prej nunu viděla a neeeee.

A děvčata :mrgreen: není trochu blbý pořídit si nuna, když máme doma sporták, který jsme zatím ani nevytáhly? :mrgreen: :mrgreen: (se stále vejdeme do hluboké korby)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
5.5.12 23:01

Ještě znalkyně nuna, našla jsem nějakou akci na nuna za 4099 Kč, jinak jsou za 4590 Kč…není ta levnější ale verze 2011? http://www.moje-miminko.cz/…ry-6380.html

Svrbí mě ruce, že bych je objednala......vydržím do rána :mrgreen:

Ještě využíváte pláštěnku??Nabízejí ji za 390 Kč s moskitiérou rovnou .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
6.5.12 08:17

myslim ze verze 2011 je barva zluta a seda. ty by meli byj az ted v kvetnu novinkou ve verzi 2012 :palec: maji to napsano na vetsine eshopech
cena jinak super

ja tenkrat koupila myslim za 3,6tis a nevituju

cybex calisto ma o dost uzsi sedadlo ale je fakt ze kolecka nechrasti.
u me vyhral kvuli skladnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.5.12 08:32
@Miriska píše:
HOlky, moc děkuju za postřehy.....asi do něj půjdeme, je prostě jiný a mně se líbí, že budeme trochu za exoty…i když u nás ve městě už jsem je viděla 2X, jednou malinu a jednou černé :palec:
Cena asi dolů momentálně nepůjde, což :think:

Jinak jedna mamina z jiné diskuse má cybex calisto a zas na ně nedá dopustit, že prej nunu viděla a neeeee.

A děvčata :mrgreen: není trochu blbý pořídit si nuna, když máme doma sporták, který jsme zatím ani nevytáhly? :mrgreen: :mrgreen: (se stále vejdeme do hluboké korby)

ja se rozhodovala mezi cybex cslisto a nunou a vyhrala nuna.cybex a nuna je stejna co se tyce funkcnosti.co mi byli receno v obchode.me ta kobstrukce prijde jako od chicco a hlavne kdyz slozis cybex a nunu v aure ti vic zabira cybex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.5.12 08:36
@Miriska píše:
Ještě znalkyně nuna, našla jsem nějakou akci na nuna za 4099 Kč, jinak jsou za 4590 Kč…není ta levnější ale verze 2011? http://www.moje-miminko.cz/…ry-6380.html

Svrbí mě ruce, že bych je objednala......vydržím do rána :mrgreen:

Ještě využíváte pláštěnku??Nabízejí ji za 390 Kč s moskitiérou rovnou .....

nove barvy v 2012 je modra cervena a ruzova.rozdil je okenko na dtrisce a polohovani nozicek.kdyz tam nebudes mit ani jedno nic tim nezkazis.do okenka neni videt a ty nozicky taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
6.5.12 09:00

:jazyk: Objednáno.....já se tak těšíííííííííííííím. Vzala jsem i pláštěnku, beztak bych ji pak scháněla dodatečně. No a měla by to být scarlet - červená. Když má modrý hlubokáč a sporták, tak aspon červené golfky :mrgreen: :mrgreen:
Holky, jsem tak zvědavá…mojí mamině to nemůžu ani říct, neb by mě označila za blázna (sporťák stačí a ještě za tu cenu bych mohla mít dvoje golfky jiné)…takže se o radost můžu podělit maximálně s vámi a přítelem :mrgreen:

Děkuji všem za příspěvky a pomoc v rozhodnutí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.5.12 09:43

Prosím o radu

Tak jako vy jsem se zamilovala do Nuny,nyní se rozhoduji zda koupit či ne.Mám jen 3 měsíční miminko,tak vím,že mě bude ještě chvíli ležet ve skříni a potom bych ho používala jen jako druhý kočárek.Ale nyní ho mohu koupit s 10% slevou,a četla jsem ,že má jít i původní cena asi o 900kč nahoru a nikdo neví kdy.To mě potvrdili i v obchodě.Takže teď mě to nahlodalo zda je nemám koupit nyní.Jinak klasický golfky mám ještě po synovi Patrona (ty bych prodala),.Nyní je to naše třetí dítě takže vím,že určitě je už na další nevyužiju.Rozumově si říkám že jsou zbytečné,ale láska je láska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka99
6.5.12 13:31

tak o zvysovani ceny nuny jsem taky slysela, takze pokud ji chces, tak bych nevahala. Ja si pro ni jela do Malviku hned prvni den, kdy dorazila do republiky a je to laska nejvetsi. Sportak mam naprosto paradni na jezdeni v terenu, ale kdyz jedu s malou do mesta, tak beru nunu. i chlap si ji hrozne chvali. akorat mi vadi, ze se neda slozit, kdyz je neco v kosiku. to u meho sportaku jde, takze vzdycky z ni musim vsechny kramy vyhazet. Madlo jsem dokoupila taky, ale je spis na paradu. porad se mi nedari, udelat z nej pevny oblouk. Viky ma nem nasite pentlicky, takze se s nim aspon trochu zabavi.

• Citovat
  • Upravit
11933
6.5.12 16:37

tak jsem byla dnes v chicu a baby parku. moskytieru mame uni na hlub kocar. pekne tam pasuje,jen chce vyzkouset neni uni jako uni. dve nam nepasovali. a plastenka super od znacky zopa na kocarek sport. sedi paradne,vzadu dost dlouha a nuna jde dat dolehu a neprsi na hlavu a velky plus,ma okynko. zopadesign.eu. mam fakt radost jak jsem poridila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
6.5.12 16:38

jeste detail. na nune az jindy je v aute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie