Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
15.5.12 13:27

Miriska,kolik je tvému miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
15.5.12 13:42

7,5 měsíce a stále jezdíme v hlubokém…prostě se vejde a má tam fajnové poleženíčko…i když už ji začíná zajímat vše okolo, takže hluboké korbě dávám tak týden, maximálně dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.5.12 14:06

My právě taky pořád jezdíme v hlubokém,mimi je necelý 4 měsíce tak ještě dlouho bude.Ale já už se tak mooooc těším na Nunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
15.5.12 14:37

Tak ve 4 měsících to chápu, na mě se dívají některé maminy s otázkou v očích: a kdy už taky vytáhneš sporťák? Tak jim říkám, že proč, když v hlubokém je jí lépe…zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.5.12 15:22

od půl roku se ve sporťáku vozit může a naše malá zvídalka to vydržela přesně do půl ročku, pak musela koukat ze sporťáku a za druhé je to buclík, takže mi přišlo, že už je v korbě s fusakem stejně moc napreslá :), malá miluje kočárek beb confort Elea, tam vydrží i tříhodinovou procházku a myslím, že Nuna se jí taky opravdu líbí, já se těším, až vyrazím s kámoškou na kafčo a vezmu jen nunču, to bude prííííma :palec: , už jsem našla paní, co mi ušije vložku přesně do Nuny a barevně do Scarlet dle mých představ-nakonec nechám celou černou, jedna strana fleec a druhá bavlna a nahoře bude nášivka Princess :), jednoduché, milé, hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
15.5.12 16:07

Holky, vy si tu nunky tak hezky TUNÍTE.....tak přemýšlím, jestli je ta vložka tak potřeba…moje dítko se totiž k nejmenším asi řadit nebude, tak je nám každý milimetr navíc dobrej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.5.12 16:29

já nebudu mít s okraji, takže že si sedne na pár milimetrů navíc mě nějak netíží :), mám taky cvaldu, malá má 8,5 měsíce, 9,5 kila a 71cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
15.5.12 19:17

mirisko co koukam tak mala ma docela normos miry.
Ja malyho mela snad ani ne do pul roku vkorbe a pak sel do lehu do sportaku bebe confort hight trek. Tam byl hooodne dlouho do lehu cca do 9m a pak do pololehu. Sedat si zacal malej az pred rokem. Jako uplne sam z lehu, ja ho do te doby neposazovala ani na kline.A nunu jsme kupovali nejak po tom co mu byl rok a od te doby se mi na sportak prasi, ale musim ho oprasit jak bude pocasi, budem vyrazet na brusle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 20:37

Já jsem koupila vložku i tašku od Pinkie je to fak super! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 21:27

Nemáte některá náhodou fusak k Nuna? Píšou tam že fusak muže být využitý jako nánožník po odepnutí spodního dílu, tak by mě zajímalo jak to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
15.5.12 21:31

holky tak já měla malou do 11měsíců v korbě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: všichni na mě koukali jak blázen,že tam pořád je.ale ona si tam tak hezky prděla.navíc si mohla kdykoliv sednout,protže jsme měla v korbičce ještě opěrku která šla zvednout takže to bylo v pohodě.sporták je tudíž bez použití.je pravda že vašek když s ní jde ven tak si bere sporták.ale já si beru nunynku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
15.5.12 23:27

Holky, dneska jsme ji poprvé prubli v obchodáku…byli jsme v IKEI pro jídelní židličku, jako má čas, zatím nesedí…ale nunku jsme museli zkusit prostě. No a dojm vám moc nepovím, protože mi ji i s malou zabavil přítel a za celou couračku po IKEI nepůjčil. Jen při skládání to okomentoval takto: Takže přijedu k autu, mám kočár, složím a mám skateboard :mrgreen: :mrgreen: To si myslím, že je dost výstižné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
16.5.12 10:17

Majitelky nunynek, nemáte některá zkušenost, zda se na nunu dá dát nánožník od pinkie? Konkrétně tento: http://www.pinkie.cz/…-monkey.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
16.5.12 14:01
@Miriska píše:
Majitelky nunynek, nemáte některá zkušenost, zda se na nunu dá dát nánožník od pinkie? Konkrétně tento: http://www.pinkie.cz/…-monkey.html

ja teda zkusenost s timto nemam, ale mam usity nanoznik na svuj soortak a pouzivala jsem vzime na nunu. Je tam jeden velky problem a to zezadu ten kus latky, normalne se zahakava za konstrukci pod nozickama, cou u nuny nejde :think: v zime jsem mela v nune jeste fusak a pres to ten nanoznik, s tim ze fusak s nohama byl strceny jakoby v ty kapse :think: snad jsem to vysvetlila dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
16.5.12 14:34
@Miriska píše:
Majitelky nunynek, nemáte některá zkušenost, zda se na nunu dá dát nánožník od pinkie? Konkrétně tento: http://www.pinkie.cz/…-monkey.html

Za ty 400,– ti mamka ušije hezčí nánožník :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4