Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2121
24.5.12 23:02

Ahoj olky tak už máme taky nunu doma odedneška tu rasberry a je moooc hezká jediný co teda trošku ně trvala instalace stříšky ale už je to ok.
Jinak ju máme odsud http://www.delfinek.mimishop.cz/ měli rasberry hned na skladě takže včera jsem ji objednala a dneska jsme si pro ni jeli poštovné zdarma a docela dobrý že pláštěnka i moskytiéra byli zdarma teda jako tak faktura mě přišla na 5049 a chtěli jen za kočáreka set byl jinak k tomu zdarma i když to tam napsané nemají takže myslím že super kup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
24.5.12 23:11
@Renitko píše:
Ahoj olky tak už máme taky nunu doma odedneška tu rasberry a je moooc hezká jediný co teda trošku ně trvala instalace stříšky ale už je to ok.
Jinak ju máme odsud http://www.delfinek.mimishop.cz/ měli rasberry hned na skladě takže včera jsem ji objednala a dneska jsme si pro ni jeli poštovné zdarma a docela dobrý že pláštěnka i moskytiéra byli zdarma teda jako tak faktura mě přišla na 5049 a chtěli jen za kočáreka set byl jinak k tomu zdarma i když to tam napsané nemají takže myslím že super kup :D
No já nevím Renitko, ale Nuna normálně stojí cca 4590,–kč a ten set pláštěnka a moskytiéra cca 450,– kč, takže si myslím, že jsi za něj zaplatila a zdarma nebyl :nevim: , ale radost z Nuny Ti to určitě nezkazí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
24.5.12 23:18

Taky jsem nunku pořídila za 4590Kč - bez pláštěnky a moskytiery. Objevila jsem ji sice za 4095, ale to mi pak napsali, ze mou objednávku nemůžou vyřídit :mrgreen: No asi jsem nebyla jediná, kdo chtel nunu za tak hezkou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
24.5.12 23:35
@ZZuziK píše:

Jéé tak já to napsala špatně komplet všecko nás to stálo 4590. Můžete mi prosím holky napsat jako tašku nebo co případně z kama koupeno vozíte na kočárku myslím tím na madlu. Je mi jasné že nic extra velkého ani těžkého, ale co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
25.5.12 06:37

@Renitko Moje mamka šije na madla tašky, vložky a tak… Taška je opravdu jen na pár maličkostí, aby se madlo nezatěžkalo a nuna se nepřeklopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wozisek88
25.5.12 07:09

ja jsem ji prave chtela taky objednat z toho delfinku a uz ji nemaji.rikal pan,ze dojdou az v cervenci,byla jsem pekne zklamana,protoze je ma vsude na internetu a pritom uz nejsou,takze si mela opravdu stesti na posledni kusy.

• Citovat
  • Upravit
8
26.5.12 11:02

Holky nemate nekdo zkusenosti s temi nanozniky z www.pinkie.cz? pasuji na nuna? chtela bych si ho objednat,ale nejsem si jista jestli bude pasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
27.5.12 12:45

Zdravím, maminky :mavam:
i já jsem se nadchla pro Nunu a včera jsme si jí byli s prckem v obchodě vyzkoušet.
Všechno super, jen mě docela zarazilo, že zádová opěrka mu (na délku) byla tak tak. Spíš i trošku přečuhoval.. Je to normální? Nevyroste mi hned z tohoto kočárku?? Jak to máte VyM
Malému je 16m.
Díky a hezkou neděli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.5.12 12:57

Janicce : ja bych řekla, že je to normalní, málo ketrý golfák má dlouhou zádovou opěrku, neměla jsem ji dlouhou ani u sporťáku.Malá má 2 roky a taky jí je tak tak.Ale oni to prostě tak vyrábějí skoro všichni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
27.5.12 18:31
@Libza píše:
@Renitko Moje mamka šije na madla tašky, vložky a tak… Taška je opravdu jen na pár maličkostí, aby se madlo nezatěžkalo a nuna se nepřeklopila :nevim:

Ahoj tak mohla bych poprosit o ušití tašky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.12 19:42

Já jsem psala paní co prodává věci od Pinkie a má nánožníky dva větší na sporťáky a menší na golfáče a psala že ten menší pasuje na Nunu. Ještě jsem neobjednávala ale určitě do něj pujdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.5.12 13:18

Chtěla jsme se zeptat kde to tam mám najít,ty náhradní potahy na nunu?Sedím tady už hodinu a nemužu to najít,,,Děkuji
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.5.12 15:52

@michaela2511 píše:
Já jsem psala paní co prodává věci od Pinkie a má nánožníky dva větší na sporťáky a menší na golfáče a psala že ten menší pasuje na Nunu. Ještě jsem neobjednávala ale určitě do něj pujdu :-)

Prosím te mas nejaky kontakt na tu pani nebo jeji stranky? taky bych se mrkla.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.12 17:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.5.12 07:47

@michaela2511 : děkujiiii, ja kdyz psala primo na www.pinkie.cz, tak mi napsali, že každý jejich nánožník pasuje na nunu, tak v tom mám ted pekny guláš.Doufám, že to tak je. A jaký sis vybrala? ja mam malinovou nunu a tu růžovou podložku s tou opičkou a pořád váhám mezi černým nánožníkem a mezi tím růžovým ? vůbec se nemůžu rozhodnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí