Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppAhoj olky tak už máme taky nunu doma odedneška tu rasberry a je moooc hezká jediný co teda trošku ně trvala instalace stříšky ale už je to ok.
Jinak ju máme odsud http://www.delfinek.mimishop.cz/ měli rasberry hned na skladě takže včera jsem ji objednala a dneska jsme si pro ni jeli poštovné zdarma a docela dobrý že pláštěnka i moskytiéra byli zdarma teda jako tak faktura mě přišla na 5049 a chtěli jen za kočáreka set byl jinak k tomu zdarma i když to tam napsané nemají takže myslím že super kup ![]()
@Renitko píše:
Ahoj olky tak už máme taky nunu doma odedneška tu rasberry a je moooc hezká jediný co teda trošku ně trvala instalace stříšky ale už je to ok.
Jinak ju máme odsud http://www.delfinek.mimishop.cz/ měli rasberry hned na skladě takže včera jsem ji objednala a dneska jsme si pro ni jeli poštovné zdarma a docela dobrý že pláštěnka i moskytiéra byli zdarma teda jako tak faktura mě přišla na 5049 a chtěli jen za kočáreka set byl jinak k tomu zdarma i když to tam napsané nemají takže myslím že super kup
No já nevím Renitko, ale Nuna normálně stojí cca 4590,–kč a ten set pláštěnka a moskytiéra cca 450,– kč, takže si myslím, že jsi za něj zaplatila a zdarma nebyl, ale radost z Nuny Ti to určitě nezkazí
Taky jsem nunku pořídila za 4590Kč - bez pláštěnky a moskytiery. Objevila jsem ji sice za 4095, ale to mi pak napsali, ze mou objednávku nemůžou vyřídit
No asi jsem nebyla jediná, kdo chtel nunu za tak hezkou cenu
@ZZuziK píše:
Jéé tak já to napsala špatně komplet všecko nás to stálo 4590. Můžete mi prosím holky napsat jako tašku nebo co případně z kama koupeno vozíte na kočárku myslím tím na madlu. Je mi jasné že nic extra velkého ani těžkého, ale co?
@Renitko Moje mamka šije na madla tašky, vložky a tak… Taška je opravdu jen na pár maličkostí, aby se madlo nezatěžkalo a nuna se nepřeklopila ![]()
ja jsem ji prave chtela taky objednat z toho delfinku a uz ji nemaji.rikal pan,ze dojdou az v cervenci,byla jsem pekne zklamana,protoze je ma vsude na internetu a pritom uz nejsou,takze si mela opravdu stesti na posledni kusy.
Holky nemate nekdo zkusenosti s temi nanozniky z www.pinkie.cz? pasuji na nuna? chtela bych si ho objednat,ale nejsem si jista jestli bude pasovat.
Zdravím, maminky ![]()
i já jsem se nadchla pro Nunu a včera jsme si jí byli s prckem v obchodě vyzkoušet.
Všechno super, jen mě docela zarazilo, že zádová opěrka mu (na délku) byla tak tak. Spíš i trošku přečuhoval.. Je to normální? Nevyroste mi hned z tohoto kočárku?? Jak to máte VyM
Malému je 16m.
Díky a hezkou neděli ![]()
Janicce : ja bych řekla, že je to normalní, málo ketrý golfák má dlouhou zádovou opěrku, neměla jsem ji dlouhou ani u sporťáku.Malá má 2 roky a taky jí je tak tak.Ale oni to prostě tak vyrábějí skoro všichni ![]()
@Libza píše:
@Renitko Moje mamka šije na madla tašky, vložky a tak… Taška je opravdu jen na pár maličkostí, aby se madlo nezatěžkalo a nuna se nepřeklopila
Ahoj tak mohla bych poprosit o ušití tašky?
Já jsem psala paní co prodává věci od Pinkie a má nánožníky dva větší na sporťáky a menší na golfáče a psala že ten menší pasuje na Nunu. Ještě jsem neobjednávala ale určitě do něj pujdu ![]()
Chtěla jsme se zeptat kde to tam mám najít,ty náhradní potahy na nunu?Sedím tady už hodinu a nemužu to najít,,,Děkuji
![]()
@michaela2511 píše:
Já jsem psala paní co prodává věci od Pinkie a má nánožníky dva větší na sporťáky a menší na golfáče a psala že ten menší pasuje na Nunu. Ještě jsem neobjednávala ale určitě do něj pujdu ![]()
Prosím te mas nejaky kontakt na tu pani nebo jeji stranky? taky bych se mrkla.Dekuji
@michaela2511 : děkujiiii, ja kdyz psala primo na www.pinkie.cz, tak mi napsali, že každý jejich nánožník pasuje na nunu, tak v tom mám ted pekny guláš.Doufám, že to tak je. A jaký sis vybrala? ja mam malinovou nunu a tu růžovou podložku s tou opičkou a pořád váhám mezi černým nánožníkem a mezi tím růžovým ? vůbec se nemůžu rozhodnout ![]()