Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Peppkdyby něco tak 2012 se pak lépe prodá ![]()
A kde se dá objednat ten náhradní potah? nikde sem to nenašla
@Denino píše:
kdyby něco tak 2012 se pak lépe prodáA kde se dá objednat ten náhradní potah? nikde sem to nenašla
aha, tak takhle jsem nad tim vubec nepremyslela. U nas je totiz planu druhy mimco a navic mame vrodine ted mesicni miminko takze u nas se nuna uzije a asi douzije ![]()
TAk to by mě zajímalo, kterou verzi mám doma já.....mám ji terpve 14 dní. S okýnkem, polohování do lehu (ale to má verze 2011 taky) a to polohování nožiček, na to jsem nejak nepřišla. Jo mám scartlet, jestli to hraje roli.
@Miriska píše:
TAk to by mě zajímalo, kterou verzi mám doma já.....mám ji terpve 14 dní. S okýnkem, polohování do lehu (ale to má verze 2011 taky) a to polohování nožiček, na to jsem nejak nepřišla. Jo mám scartlet, jestli to hraje roli.
Jestli scarlet tak urco 2012. Polohovani a okenko ma verze 2012. Polohovani je jen to ze jakoby ta pevnejsi latka u nohou se da bud zamacknout dovnitr smer kosik to je pro vetsi deti, vznikne tam misto na nohy a nebo naopak zezadu od kosiku see latka vytlaci ven a vznikne schod vys pro kratsi nozicky. Takze zadny velky zazrak ro neni, vzdy dite kdyz spi ma nohy dolu ne nikdy ve stejne vysce co zadek
www.emimino.cz/detail-fotky/?… foto vytlacena latka pro kratsi nozicky
www.emimino.cz/detail-fotky/?…
taty jde videt u verze 2011 jak je to u noticek, latky je napnuta, kdyz se porovna suchac na konstrukci tak tam jde vytvorit taky trochu schodu na nozky. Pujcila jsem si fotku z alba od
Elde
www.emimino.cz/detail-fotky/?…
a tady jde videt latka zatlacena dovnitr.
@Denino píše:
Můžete mi prosím poradit kde sehnat ten náhradní potah?
Potah koupíte na mimibazaru, o několi stránek zpět jsem dávala už dvakrát odkaz tak mrknětě. Já mám objednaný a už měsíc na něj čekám, tak doufám, že dorazí.
Kdyby mi ten odkaz fungoval, tak bych s neptala…nefunguje, hodí mě to na hlavní stránku :/
Tak to mám 2012 a to polohování nožiček to je fakt o ničem, ale tak kvůli tomu jsem si nunu nepořizovala ![]()
@Miriska píše:
Tak to mám 2012 a to polohování nožiček to je fakt o ničem, ale tak kvůli tomu jsem si nunu nepořizovala
presne tak, polohovani o nicem, takze jestli 2011 nebo 12 je uplne jedno.
Ja svuji nunu miluju a malej taky
Holky jako na polohování nic moc, ale když vidím kolekci 2011 tak na 2012 si má alespoň malej kam dát nožky. Na 2011 asi ten schůdek není, ne?
Teď to tam hledám a nejspíš potahy už paní nenabízí . Jediině napsat dovozci Nuna pro ČR a zeptat se tam.
Dneska mi malá ukázala, že v Nuně krásně a bez problému usne a ráda si pospí
, super, jen je fakt, že na to že má ,,jen,, osm měsíců, 71 cm a 9,5 kg je tam na délku akorát nebo aspoň tak mi to přišlo…jak dlouhé dětičky se Vám tam ještě vyspinkají?????? Děkuju za odpovědi