Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@B.irča píše:
Jinak potahy u nuny jsou docela kvalitní a něco vydrží, tak jsem si podložku objednala fakt jen pro zpestření.
To je dobře,tak si zatím budu užívat originál.
A ještě mrkni na MMB na podložky ID 3720(opice), ta má taky mooooooc pěkné ![]()
@B.irča píše:
A ještě mrkni na MMB na podložky ID 3720(opice), ta má taky mooooooc pěkné
No tak ty jsou fakt krásné,máš pravdu lepší než na pinkie.cz
Ještě, že jsem na to nepřišla dřív, to by mě ty kočáry stály majlat!!
A v čem jezdíš s malou teď?
Holky mrkněte na naši tvorbu: https://www.emimino.cz/…ocarky-8835/
Pěkné. Pro mě osobně na kočárek docela divočina
. Mám objednanou jednobarevnou podložku s obrázkem. Ale určitě máš řadu spokojených maminek ![]()
@B.irča píše:
Ještě, že jsem na to nepřišla dřív, to by mě ty kočáry stály majlat!!A v čem jezdíš s malou teď?
Teď máme X-lander XA,ještě hlubokou korbu,doufám,že nám vydrží co nejdýl.Vždycky jsem se těšila až děti půjdou do sporťáku,ale teď vím,že je to doopravdy naposled tak chci abych to miminko v té korbičce vozila co nejdýl,abych si to užila.No ještě mám vlastně golfky po druhém synovi Patrona,ale ty jsem teď sundala z půdy a chci je prodat.Protože jsem se strašně moc zamilovala do Nuny a musela jsem je mít.Vždy jsem si koupila 2 kočárky.Mám dva kluky 11 a 6 let a teď holčinu.
No tak to máš bohaté zkušenosti!
My měly Bebecar stylo AT, a byl super, ale malá od toho 5.měsíce prostě už nechtěla ležet a v kočáru řvala, tak jsme nasadily sporťák a dokoupili cestovní Nunu(jelikož mám Yarise a jiné auto nechci
), tak byla nuna jasný favorit, když je tak super skladná ![]()
Ahoj holky, hlásím, že test nuny o víkendu dopadl na výbornou. Použila jsem jak nánožník, tak pláštěnku, protože prostě pršelo skoro pořád
Byli jsme v malé vesnici na jihu Moravy, terén jsem moc neozkoušela, mají tam krásné chodníky
Ale osvědčila se nám její super skladnost do auta, malá v ní hodně spala - protože měla teploty, už 3. den mi horečkuje i na hranici 40 stupnů ve 2h v noci
![]()
No jo,ale před 11 lety to byli úplně jiné kočárky.Sice byli i lepší,ale téměř cenově úplně jinde.Teď jsem spokojená nejvíc.Já si doma Nunu taky obhájila kvůli cestování,manžel má větší auto tam se kočár vejde do kufru v pohodě,ale já mám auto kde se kufr otvírá pouze jen ten kufr a ne celé dveře.Tak tam mám problém narvat jen ten podvozek natož až na tom bude daný sporťák.
Vždy se najde nějaký důvod.
Škoda toho terénu,těšila jsem se s čím přijdeš.Tak hlavně ať je malá v pořádku a není to nic vážného.
U nás je to s autama to samé.
Já chci do města a na to popojíždění jen našeho prcka, všude se vejdu a zaparkuju.Manžel mi pořád nutí jeho kombíka, ale ten je moc velký a „nenažraný“. Tak byl hned důvod, proč kupovat nunu
Tak si jí užívej, ty děti tak rychle rostou!!
jdu něco dělat, nebo se dnes ani nenajíme ![]()
Miriska,
nechci nic přivolávat, mě takhle malá chytla zánět močáku.Bacha na to, horečky, nekašlala, neměla ani rýmu a já si říkala, co to může být. Tak jen abys věděla…Jinak u nás na jihozápadě Čech jsme měli krásný slunečný víkend ![]()
@Libza ty nánožníky jsou super! Kolik vychází cenově? A šlo by se domluvit na barevné variantě?
@lyrica píše:
@Libza ty nánožníky jsou super! Kolik vychází cenově? A šlo by se domluvit na barevné variantě?
Vychází kolem 450,– dle látky…a ty máme tady: https://www.emimino.cz/…ocarky-8739/#… nebo tu pak pošlu odkazy na eshopy, kde látky nakupujeme a můžeš si vybrat tam ![]()