Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
10.6.12 22:50
@B.irča píše:
Jinak potahy u nuny jsou docela kvalitní a něco vydrží, tak jsem si podložku objednala fakt jen pro zpestření. :)

To je dobře,tak si zatím budu užívat originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.6.12 22:54

A ještě mrkni na MMB na podložky ID 3720(opice), ta má taky mooooooc pěkné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.6.12 23:04
@B.irča píše:
A ještě mrkni na MMB na podložky ID 3720(opice), ta má taky mooooooc pěkné :mrgreen:

No tak ty jsou fakt krásné,máš pravdu lepší než na pinkie.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.6.12 23:08

Ještě, že jsem na to nepřišla dřív, to by mě ty kočáry stály majlat!! :lol: A v čem jezdíš s malou teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.6.12 23:31

Holky mrkněte na naši tvorbu: https://www.emimino.cz/…ocarky-8835/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.6.12 23:39

Pěkné. Pro mě osobně na kočárek docela divočina :mrgreen: . Mám objednanou jednobarevnou podložku s obrázkem. Ale určitě máš řadu spokojených maminek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.6.12 08:42
@B.irča píše:
Ještě, že jsem na to nepřišla dřív, to by mě ty kočáry stály majlat!! :lol: A v čem jezdíš s malou teď?

Teď máme X-lander XA,ještě hlubokou korbu,doufám,že nám vydrží co nejdýl.Vždycky jsem se těšila až děti půjdou do sporťáku,ale teď vím,že je to doopravdy naposled tak chci abych to miminko v té korbičce vozila co nejdýl,abych si to užila.No ještě mám vlastně golfky po druhém synovi Patrona,ale ty jsem teď sundala z půdy a chci je prodat.Protože jsem se strašně moc zamilovala do Nuny a musela jsem je mít.Vždy jsem si koupila 2 kočárky.Mám dva kluky 11 a 6 let a teď holčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.6.12 10:03

No tak to máš bohaté zkušenosti! ;) My měly Bebecar stylo AT, a byl super, ale malá od toho 5.měsíce prostě už nechtěla ležet a v kočáru řvala, tak jsme nasadily sporťák a dokoupili cestovní Nunu(jelikož mám Yarise a jiné auto nechci :lol: ), tak byla nuna jasný favorit, když je tak super skladná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
11.6.12 10:11

Ahoj holky, hlásím, že test nuny o víkendu dopadl na výbornou. Použila jsem jak nánožník, tak pláštěnku, protože prostě pršelo skoro pořád :cert: Byli jsme v malé vesnici na jihu Moravy, terén jsem moc neozkoušela, mají tam krásné chodníky :mrgreen: Ale osvědčila se nám její super skladnost do auta, malá v ní hodně spala - protože měla teploty, už 3. den mi horečkuje i na hranici 40 stupnů ve 2h v noci :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.6.12 10:16

No jo,ale před 11 lety to byli úplně jiné kočárky.Sice byli i lepší,ale téměř cenově úplně jinde.Teď jsem spokojená nejvíc.Já si doma Nunu taky obhájila kvůli cestování,manžel má větší auto tam se kočár vejde do kufru v pohodě,ale já mám auto kde se kufr otvírá pouze jen ten kufr a ne celé dveře.Tak tam mám problém narvat jen ten podvozek natož až na tom bude daný sporťák. ;) Vždy se najde nějaký důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.6.12 10:21

Škoda toho terénu,těšila jsem se s čím přijdeš.Tak hlavně ať je malá v pořádku a není to nic vážného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.6.12 10:24

U nás je to s autama to samé. :) Já chci do města a na to popojíždění jen našeho prcka, všude se vejdu a zaparkuju.Manžel mi pořád nutí jeho kombíka, ale ten je moc velký a „nenažraný“. Tak byl hned důvod, proč kupovat nunu :mrgreen: Tak si jí užívej, ty děti tak rychle rostou!! :( jdu něco dělat, nebo se dnes ani nenajíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.6.12 10:28

Miriska,
nechci nic přivolávat, mě takhle malá chytla zánět močáku.Bacha na to, horečky, nekašlala, neměla ani rýmu a já si říkala, co to může být. Tak jen abys věděla…Jinak u nás na jihozápadě Čech jsme měli krásný slunečný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.6.12 12:28

@Libza ty nánožníky jsou super! Kolik vychází cenově? A šlo by se domluvit na barevné variantě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.6.12 13:09
@lyrica píše:
@Libza ty nánožníky jsou super! Kolik vychází cenově? A šlo by se domluvit na barevné variantě?

Vychází kolem 450,– dle látky…a ty máme tady: https://www.emimino.cz/…ocarky-8739/#… nebo tu pak pošlu odkazy na eshopy, kde látky nakupujeme a můžeš si vybrat tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí