Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppHolky chci se zeptat už jsem si na nunu zvykla a je fakt super už ani neregistruji přední rachotící kolečka
ale ted mi nuna začala nějak vrzat dělá vám to taky popřípadě řešily nebo řešíte to nějak, to není klasické vrzání ale takové křupání plastu třeba když nadzvedávám nunu na patník za rukojet a tak dělá vám to taky??
@Renitko píše:
Holky chci se zeptat už jsem si na nunu zvykla a je fakt super už ani neregistruji přední rachotící kolečkaale ted mi nuna začala nějak vrzat dělá vám to taky popřípadě řešily nebo řešíte to nějak, to není klasické vrzání ale takové křupání plastu třeba když nadzvedávám nunu na patník za rukojet a tak dělá vám to taky??
Myslis v konstrukci, jakoby ten kloubovy spoj v toho ohybu kdyz se sklada? ja si to pekne rozvrzala sjizdenim schodu a vytahovanim
@zizinka píše:
Myslis v konstrukci, jakoby ten kloubovy spoj v toho ohybu kdyz se sklada? ja si to pekne rozvrzala sjizdenim schodu a vytahovanim
Jo přesně to myslím a docela dost mě to mrzí a nevím co s tím:(
prijde mi divny ze to ma vuli smerem dozadu, jako kdyz se tahne rukojet dolu bapr pri najizdeni na obrubnik, pritom se sklada rukojeti dopredu ![]()
taky me to stve a o to vic ze vim ze za to muzu sama
Taky mě Nuna vrže
Vrzalo kolečko které šlo slyšet za jízdy, to jsem promazala olejem a dobré. Teď vrže v těch kloubech tak musím zkusit taky promazat. Já jsem na vrzání kočárků alergicka, ale ještě jsem neměla kočárek který by nevrzal ![]()
Taky jsem zkoušela promazat ten kloub, alenějak to nepomohlo nevím přijde mi to tak že to ani namazat nejde ten kloubže je jak z jednoho kusua že se nedá tím mazacím olejem třeba WD nikam tam dostat :/
Kdyby někdo poradil jaka kde ten kloub namazat tak by to nebylo vůbec špatné. By mě zajímalo jestli by to mohl být předmět reklamace když nunu nemám ani měsíc ![]()
me to teda nastesti pri jizde nevrze nejak hlasite nebo tak, jen je tam vule
Taky mi zatím nuna nevrže. Dnes jsem sundala z nuny střechu a zjistila jsem, že bude asi technicky nemožné přidělat na golfky síťovou tašku na nákup, když tam ta střecha nebude ![]()
@evik1403 píše:
jj také jsem měla zálusk na jinou barvičkucena byla přijatelná, myslím že cca 1300:-) tak třeba se ještě objeví
Holky, potahy už se opravdu sehnat nedají. Jak už jsem tady psala, prodávala je paní na mmb, ale cca v dubnu přestal výrobce dodávat. Já jsem stihla poslední várku, máme Nunu bisque a potahy jsme koupily emerald (máme chlapečka) Stály 1300,– kč. Snad ještě někdy budou ale pochybuju o tom, výrobce si asi spočítal, že se mu to nevyplatí, takhle máte skoro 2 kočárky v jednom, když už Vás barva nebaví jen přeslečete a je to, no tak asi proto to zatrhli. ![]()
Holky chci se zepta od koho jste si objednávaly nánožníky na nunu? díky ![]()
@Libza tak ta cena je víc než super! Zatím na to nějak nespěchám, ale pak bych tě kontaktovala přes SZ, jo? ![]()
@lyrica píše:
@Libza tak ta cena je víc než super! Zatím na to nějak nespěchám, ale pak bych tě kontaktovala přes SZ, jo?
Jasan, až budeš chtít, písni. Jen upozorňuju, že jak je hezky, tak to mamce trvá trošku dýl
Protože straší do noci na zahradě ![]()
@Libza je mi to úplně jasné, já bych nato ani nějak nespěchala, dám vědět ![]()