Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppHOlky tak já se k Vám připojím a podělím o dnešní špatnou skušenost s Nunou
Jela jsem po eskalátorech a když mám pouze „žabky“ tak Nunu neodbrzdím nohou ani náhodou
tak se vždy skloním a šup odbrzdím rukou. Dneska jsem to na těch eskalátorech skoušela nohou (musí to přeci jít!!!
) ale nepovedlo se, tak jsem si dřepla a zvedla brzu rukou a ejhle co se nestalo.
Jsem na konci eskalátoru, rukou odbržděno a kolečka zadní stejně zabržděna
. Stalo se Vám to některé?
Pak jsem ji nějak vytlačila a kolečka se začli točit, ale teda hodně těžce, tak jsem s tou brzdou ještě párkrát zabrdila a odbrzdila, ale kolečka se mi zdala nějaká „přibržděná“. Nemáte některá zkušenost?
Mě to tak dělá pokažde když odbrzdím tak je stalé zabržděno
vždycky cuknu s kočarkem dozadu v kočarku cvakne a teprve mužeme vyrazit
já jsem teď pořídila Zapp Xtra a zatím jsem víc spokojená jak s Nunou. Nuna pujde o dum dál ![]()
Tak kočár je doma… Přítel začal pindat „fůj červený, to už chceš mít pro tu holčičku? Jiné barvy nebyly? Za takový kus plastu tolik peněz??“ ale moje nadšení ani jeho řečma neopadlo, naopak, když ho venku řídil, tak na něm šlo vidět jak se v duchu fackuje a líbí se mu. Teda jízda s NUNOU to je úplná báseň! Akorát trochu vrže když zvedám nebo sjíždíme patník. Tak přemýšlím, jestli nereklamovat. Máme vystavený kus.
Renitko, taky máme vystavený kus, protože v té barvě neměli na skladě, ale nevrže, jezdíme naprosto bez problémů ![]()
Ahoj děvčata,
závidim vám, že si v nuně vozíte ty mrňata. To se to jezdí. My jsme taky tak jezdily, ale malé už budou 2 roky, tak už je to znát, když vezete náklad
Vrže to hooodně, v horším terénu musí malá dolů a po svých. Tak si to užívejte
Jinak na to odbržďování v žabkách: jde to, ale musíte pod brzdu strčit celou nohu a brzdu nadzvednout nártem ![]()
@B.irča píše:
Ahoj děvčata,
závidim vám, že si v nuně vozíte ty mrňata. To se to jezdí. My jsme taky tak jezdily, ale malé už budou 2 roky, tak už je to znát, když vezete nákladVrže to hooodně, v horším terénu musí malá dolů a po svých. Tak si to užívejte
Jinak na to odbržďování v žabkách: jde to, ale musíte pod brzdu strčit celou nohu a brzdu nadzvednout nártem
A kolik váží? Já v ní vozim téměř 3 letého (je to tedy vyžlátko, má jen 13 kg), ale jede se mi všude lehoulince. ![]()
@lilida píše:
A kolik váží? Já v ní vozim téměř 3 letého (je to tedy vyžlátko, má jen 13 kg), ale jede se mi všude lehoulince.
Taky tak
Pokud je jó blbý terén, lehce zdvihnu přední kola, po zadních to pak jede úplně lehce ![]()
Malá má taky 13,5kg, ale asi záleží, čemu kdo říká terén. Vyšší tráva, větší kameny a neudržované lesní cestičky je terén, ostatní jako píseček, kamínky, štěrk, anglický trávník atd. to není terén, tam projedete se vším ![]()
@B.irča terénem myslím polní cesty, lesní cesty, trávník stylu pardubické dostihové závodiště apod. - Nuna nám zatím všechno zvládla, větší problémy máme s pískem a drobným štěrkem ![]()
Písek je průšvih, tam to prostě nepojede.Po Chuchli jsme zatím nejely(nejsme z Prahy) ale věřím, že to nuna dá ![]()
Ahojda holky, chtěla jsem se zeptat (určo to v diskuzi někde bude, ale pročítat to
), máte origoš pláštěnku? Nebo kupujete univerzál?
Já jsem se na hodně diskuzích dočetla, že jde špatně nasazovat, tak pořád váhám. ![]()
Ahoj, už od narození malého slintám na NUNU. Malý měl teď rok, tak jsem po zdlouhavém hučení a obhajování si nového kočárku, uspěla a zítra budu netrpělivě vyhlížet PPLku a hned ho půjdem zajet
Kdybych měla holčičku, tak jednoznačně ten fialový, ale pro toho mého rošťáka teda vyhrál Scarlet
mooooc se těším, jako malá

Nemáte tip, kde levně koupit pláštěnku i se síťkou? 600,– se mi zdá dost