Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppAkorad nevim mam 169cm tak snad nebude nejak moc malinkej:-(
![]()
@kerol7 píše:
Akorad nevim mam 169cm tak snad nebude nejak moc malinkej:-(
Ano, mám rok 2012, máme nunu od dubna, to měl náš Ondra 16.měs. Tak stupínek je taková hrubá koženková látka nebo co
a když je potřeba tak se zezadu protlačí a vyklene se a to je ten stupínek…na opření nožiček ve spánku to v pohodě drží..jinak má nově průhledné okýnko ve stříšce, což jsem ocenila…vidím na něj…A nejlepší je ta skladnost, nemáme moc prostorný kufr v autě, takže na cestování a výlety je super…Taky když jedu někam sama autobusem, tak si ho na nástupišti v mžiku složím, rozepnu si postranní zipy, co slouží na polohování a nacpu tam všechny věci a mám z něj takovou tašku na kolečkách
byli jsme s ním i na horách..v docela drsném terénu
Malý ho taky rád tlačí…sklopím mu stříšku dopředu a snížím rukojeť a frčí…je lehoučký a super ovladatelný jednou rukou…
Co se týče tvé výšky, tak se nemusíš bát…já mám 173 cm a jezdí se mi s ním super a můj chlap má 2m a taky je v pohodě ![]()
Já bych prostě neměnila…zbožňuju ho po všech stránkách
takže asi tak
Hodila jsem tu pár fotek ![]()
Ahojik Stalice
Moc ti dekuji za uuuzasne fotky a info
Ta modra barva je faaaakt super
Dam vedet jak kocar dorazi a povim me poccity
Jak jsem ted videla tve foto tak uz se moooc na nej tesim. Akorad trochu me mrzi ze tam neni to polohovani nozicek ale co kdyz bude chtit spat tak usne i tak a jak jsem koukala tak malej tam hajal hezky
Jsi zlaticko a dekujiiiiiii
![]()
@kerol7 píše:
Ahojik StaliceMoc ti dekuji za uuuzasne fotky a info
Ta modra barva je faaaakt super
Dam vedet jak kocar dorazi a povim me poccity
Jak jsem ted videla tve foto tak uz se moooc na nej tesim. Akorad trochu me mrzi ze tam neni to polohovani nozicek ale co kdyz bude chtit spat tak usne i tak a jak jsem koukala tak malej tam hajal hezky
Jsi zlaticko a dekujiiiiiii
![]()
Neboj určitě budeš spokojená
vybrala jsi dobře
budu se těšit na foto ![]()
Ahojte holky objednala jsem si kočárek je nádherný akorát si nějak nejsem jistá jak vypadá stříška v sedě zezadu (nikde jsem na jejich stránkách nenašla foto). Připadá mi že tam nějak moc plandá, že by to mělo být nějak zastrčený. Přicvakla jsem ji za ty cvoky ale přijde mi to divný tak nevím ![]()
@Janulec1 píše:
Ahojte holky objednala jsem si kočárek je nádherný akorát si nějak nejsem jistá jak vypadá stříška v sedě zezadu (nikde jsem na jejich stránkách nenašla foto). Připadá mi že tam nějak moc plandá, že by to mělo být nějak zastrčený. Přicvakla jsem ji za ty cvoky ale přijde mi to divný tak nevím
no ona tam trošku plandat musí, je to prostor potom pro pozici vlehu, nebo když chci dát stíčku hooodně dopředu, prostě to tam mám nějak úhledně složeno a navíc mi tam visí taška a pod ní to není vidět, při lehu pak jen tašku otočím mírně doprava
Ahojik stalice
Tak kocarek je super a mala je nadsena:-)Sama si naleze do nej super a i my tam hezky spinka
Mela jsi pravdu jsem moooc spokojena a nemenila bych! Pridavam foto
Pa a dekujiiiii ![]()
@lyrica píše:
Holky máte nějaký rukávník na Nunu?
Lyri já tam mám klasickej Emitex, co sem měla na sporťák
@lyrica Mě mamka šila extra užší na nunu, ten co mám na kočárku je moc široký. Kdybys chtěla, stačí napsat do SZ, šijem je na zakázku…Ty na fotkách jsou ke kompletům ( stejná vložka, taška na madlo, potah na pásy… ) ale jinak šijem klasiku - ven černý šusťák a dovnitř barevný fleece dle přání ![]()
Ahoj maminky, prodávám nunu Sand 2011(bez polohování nožiček), kdybyste některá měla zájem, kontakt na mě je irenahruba@seznam.cz. Podrobnosti a fotky emailem.
Díky a pěkného silvestra i nový rok. ![]()
Holky mám dotaz, mám nuny 2012, půl roku staré a brzda je pomalu mrtvá, mění to,? Opravují?
@nikita066 píše:
Holky mám dotaz, mám nuny 2012, půl roku staré a brzda je pomalu mrtvá, mění to,? Opravují?
a podle navodu jste je cistili a mazali?
@zizinka píše:
a podle navodu jste je cistili a mazali?
Manžela nemám a v návodu jsem nic nenašla ![]()