Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@dudva Mně se snad všechny sporťáky zdají stejně úzké, měla jsem Roan Maritu, Maxi Cosi Muru, teď mám Casualplay S4 a ty sporťáky se mi fakt zdají všechny stejné, alespoň co se týče šířky. Nunu by nám měla dorazit zítra, tak jsem zvědavá na ni ![]()
@janavana0300 píše:
Ahoj holky, máme problém s Nunou. V případě, že použiji fusak a malá má ještě bundičku, nejdou zapnout kšírky, jsou příliš krátké. Jak to řešíte? Zakšírování pouze v dolní části je nebezpečné, malá se nakloní i s kočárkem dopředu a přepadla by…moc děkuji, Jana
Ahoj, ja som mala rovnaky problem-kupila som take kšíry do kočika, ako ame mavali kedysi-a mam tam tie. Tie povodne original som jednoducho dala prec… Najdem aj foto ake mam ja-ale robia ich mnohe firmy
Tak já poutám s bundou jenom dole
ale je pravda, že v zimě jsme s ním jela venku jenom jednou a to malje spal ve fusaku v leže
@Katuskka : No tak já myslím, že až ti nuna přijde tak na ty sporťáky názor změníš
Já mam muru i nunu a dovolim si říct že v muře máme hafo místa ještě s fusakem ![]()
@Denino To máš nejspíš pravdu, ale Nuna jsou přece jen golfky, nedělám si naděje, že by se s ní dalo jezdit v zimě a s fusakem
Ale v létě snad poslouží ![]()
@Katuskka tak my jazdime aj teraz, aj v snehu-mam Lodger a to je uplne v pohode…
Ale smev meste kde je max 5-10cm snehu ![]()
Tak Nuna už je doma, je krásná
jen mi nejde nasadit stříška a jak polohovat ty nožky už vůbec nechápu ![]()
Stříška tam jde nasvaknout těžko…musí se na ty černý cvočky
jinak máš deluxe a nebo tu předtím s tím „polohováním“?
@Denino Mně to tam právě nacvaknout nejde, nechám to na příteli, až přijde z práce, chce to asi trošku síly. Mám deluxe, alespoň je to napsané na návodu ![]()
Akce Malvik.cz - Nuna Pepp DELUXE
Nejoblíbenější golfky nyní s polohováním nožiček.
Sleva 20% na všechny barvy.
Platí i na objednávky, pokud není skladem.
Platnost slevového kódu do 3.3.2013.
slevový kód SUPER-5
Ahojky od soboty máme doma Nunynku delux je to super kočárek lehounkej a krásně se řídí jen jednou rukou ale pískají mi kolečka přední když v tom malej nesedí tak pískají jen trochu ale jak v tom sedí tak pískají,,už sme zkoušeli namazat a vůbec to nepomohlo tak nevím co s tím ![]()
Ahoj nunařky ![]()
prodávám Nunu Pepp 2012 v barvě Emerald za 3500,– kč
Používaná cca 6 měsíců, v dobrém stavu, neopotřebená. Jako bonus přidám náhradní potah v barvě bisque (pc 1500,–), originál pláštěnku + síťku(pc 450,–) a originál slunečník (pc 750,–).
S Nunou jsme moc spokojení, ale zamilovala jsem se do jiného kočárku, takže budu měnit vozový park. Pokud byste měla některá zájem nebo chtěla vědět bližší info dejte vědět.
Ahoj holky, dneska jsem si koupila použitou Nunu a chci se zeptat, zda máte zkušenosti s praním potahu? Povedlo se mi ho sundat, ale pořád mi přijde, že bych to takhle do pračky neměla dávat, díky za rady.
Ahoj, ja som oprala na 40' cely potah, aj striesku-tak ako bola.. Tekuty praci gel. A nic sa nestalo.
Len som kazdu cast dala do tej sietky na pranie a striesku do obliecky na vankus-aby sa nejak neposkodila.
Vyschlo to do rana
.
Děkuji, už se to pere na ruční praní na 40 stupnů bez ždímání s tekutým práškem, tak uvidíme ![]()