Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3624
19.2.13 14:31

@dudva Mně se snad všechny sporťáky zdají stejně úzké, měla jsem Roan Maritu, Maxi Cosi Muru, teď mám Casualplay S4 a ty sporťáky se mi fakt zdají všechny stejné, alespoň co se týče šířky. Nunu by nám měla dorazit zítra, tak jsem zvědavá na ni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
19.2.13 19:12
@janavana0300 píše:
Ahoj holky, máme problém s Nunou. V případě, že použiji fusak a malá má ještě bundičku, nejdou zapnout kšírky, jsou příliš krátké. Jak to řešíte? Zakšírování pouze v dolní části je nebezpečné, malá se nakloní i s kočárkem dopředu a přepadla by…moc děkuji, Jana

Ahoj, ja som mala rovnaky problem-kupila som take kšíry do kočika, ako ame mavali kedysi-a mam tam tie. Tie povodne original som jednoducho dala prec… Najdem aj foto ake mam ja-ale robia ich mnohe firmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
19.2.13 21:55

Tak já poutám s bundou jenom dole :think: ale je pravda, že v zimě jsme s ním jela venku jenom jednou a to malje spal ve fusaku v leže

@Katuskka : No tak já myslím, že až ti nuna přijde tak na ty sporťáky názor změníš :mrgreen: Já mam muru i nunu a dovolim si říct že v muře máme hafo místa ještě s fusakem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
19.2.13 22:02

@Denino To máš nejspíš pravdu, ale Nuna jsou přece jen golfky, nedělám si naděje, že by se s ní dalo jezdit v zimě a s fusakem :) Ale v létě snad poslouží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
19.2.13 22:33

@Katuskka tak my jazdime aj teraz, aj v snehu-mam Lodger a to je uplne v pohode…
Ale smev meste kde je max 5-10cm snehu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
20.2.13 12:09

Tak Nuna už je doma, je krásná :srdce: jen mi nejde nasadit stříška a jak polohovat ty nožky už vůbec nechápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.2.13 12:11

Stříška tam jde nasvaknout těžko…musí se na ty černý cvočky ;) jinak máš deluxe a nebo tu předtím s tím „polohováním“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
20.2.13 12:53

@Denino Mně to tam právě nacvaknout nejde, nechám to na příteli, až přijde z práce, chce to asi trošku síly. Mám deluxe, alespoň je to napsané na návodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.2.13 07:45

Akce Malvik.cz - Nuna Pepp DELUXE

Nejoblíbenější golfky nyní s polohováním nožiček.

Sleva 20% na všechny barvy.

Platí i na objednávky, pokud není skladem.

Platnost slevového kódu do 3.3.2013.
slevový kód SUPER-5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.2.13 07:45

Toto mi přišlo do emailu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.3.13 13:09

Ahojky od soboty máme doma Nunynku delux je to super kočárek lehounkej a krásně se řídí jen jednou rukou ale pískají mi kolečka přední když v tom malej nesedí tak pískají jen trochu ale jak v tom sedí tak pískají,,už sme zkoušeli namazat a vůbec to nepomohlo tak nevím co s tím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
13.3.13 20:52

Prodám Nunu

Ahoj nunařky :)
prodávám Nunu Pepp 2012 v barvě Emerald za 3500,– kč
Používaná cca 6 měsíců, v dobrém stavu, neopotřebená. Jako bonus přidám náhradní potah v barvě bisque (pc 1500,–), originál pláštěnku + síťku(pc 450,–) a originál slunečník (pc 750,–).
S Nunou jsme moc spokojení, ale zamilovala jsem se do jiného kočárku, takže budu měnit vozový park. Pokud byste měla některá zájem nebo chtěla vědět bližší info dejte vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
15.3.13 19:12

Ahoj holky, dneska jsem si koupila použitou Nunu a chci se zeptat, zda máte zkušenosti s praním potahu? Povedlo se mi ho sundat, ale pořád mi přijde, že bych to takhle do pračky neměla dávat, díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
15.3.13 20:22

Ahoj, ja som oprala na 40' cely potah, aj striesku-tak ako bola.. Tekuty praci gel. A nic sa nestalo.
Len som kazdu cast dala do tej sietky na pranie a striesku do obliecky na vankus-aby sa nejak neposkodila.
Vyschlo to do rana :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
15.3.13 21:15

Děkuji, už se to pere na ruční praní na 40 stupnů bez ždímání s tekutým práškem, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí