Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp
můžete mi prosím sdělit jak se má ta brzda mazat? protože myslím že návod ani nemám…
@Denino píše:
můžete mi prosím sdělit jak se má ta brzda mazat? protože myslím že návod ani nemám…
napiště mi do SZ email. adresu a já Vám je pošlu v. pdf
a co reklamace, není kočárek ještě v záruce?
Vím že je problém s reklamací brzdy protože k Nune dávají právě i poučení že je brzda potřeba mazat ![]()
máme Nunu přes rok a žádný problém s ní zatím není a údržbu jsme zatím nedelali ![]()
@zizinka píše:
Vím že je problém s reklamací brzdy protože k Nune dávají právě i poučení že je brzda potřeba mazatmáme Nunu přes rok a žádný problém s ní zatím není a údržbu jsme zatím nedelali
my jsme akorát kápli olejík k jednomu kolečku, trošku vrzlo, jak začli nechutně solit, ale jinak po půl roce užívání taky bez problémů, kdežto sporťák, tam se brzdy roz… už po měsíci ![]()
Chybí Vám na Nuně polohování nožiček? Připlatili by jste si tisícovku za novou deluxe s polohováním?
@Z-zuzka píše:
Chybí Vám na Nuně polohování nožiček? Připlatili by jste si tisícovku za novou deluxe s polohováním?
no já nevím jaká je ta bez polohování, ale naše prdelka oceňuje, že když spí, tak má nožky napolohované rovně, jako kdyby spala na lehátku, a v té tisícovce je i pláštěnka, ta samostatně taky nestojí málo
![]()
Holky, kam schováváte pláštěnku??? Překvapilo mě, jak je velká.. Nevejde se ani do košíku… Kam s ní??? V tašce jí tahat nechci, ani tak velkou tašku nenosim..
@nikulka83 mě se do košíku na dno vejde v pohodě…a nebo jí strkám mezi košík a nožky pod látku. Samo sebou v obalu
@bodlasek píše:
@nikulka83 mě se do košíku na dno vejde v pohodě…a nebo jí strkám mezi košík a nožky pod látku. Samo sebou v obalu
Tak jsem to šla ještě zkusit, použila sílu a do toho košíku jí nacpala
Nebo jsme to zkusili dát sem viz. foto
@nikulka83 ono chce ten košík drobet natáhnout…a ta druhá varianta…přesně tak jsem to myslela
![]()
Jsem z toho byla na nervy, kam jí nacpu.. Tak mi spadl kámen ze srdce. Teď ještě ať už je jaro.. S fusakem se mi tolik nelíbí. ![]()
@nikulka83 Hele mám jí už skoro rok a neměnila bych ani za nic…a fusak mi nijak nevadí
většinou tam dávám jen ten od emitexu jaro/podzim