Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppTaky jsem dneska prala, normálně jsem šoupla do pračky i se stříškou na 30 ![]()
Holky dáte tam pohodlně dítko ve 2 letech počítám že to budeme mít tak 15 kilo spíše víc ted je nám 9 měsícu a 10 kilo a 80 cm??
@nemolka Dcera je 1,5 roku, vysoká 86 cm a váží 13,5 kg a v pohodě se tam vejde. Už to teda není na nějaké vyspávání ale cestuje se jí v nuně dobře ![]()
No to já počítám v roce budeme mit taky tak nějak 14 kilo aspon stsartší měla v roce 14.5 kila ve 12 měsících ted vypadá ve 3 letech jako 6 letá
tak se obávám abychom ho využili s fusákem to asi nehrozí každopádě já plánuju k nuně nechat i sporták peg perego gt3 to je moje jistota
Tak přelouskala jsem celou diskuzi a věřte že jsem tu strávila několik večeru
ale máme odedneška Nunu taky doma akorát jsem byla zklamaná že v barvě scarlet není s polohováním a v malinové barvě se zase manželovi nelíbila chyběl mu na ní ten světlí kšilt
no škoda pláštěnka byla k ní zdarma jsem moc spokojená a co jsem já oběvila že u fusáku emitex combi jak ja je vzadu takový ten trojuhelník s přezkou aby nesjíždel ta tu přezku mám zezadu zacvaklou do toho poutka na pláštěnku a fusák perfekně drží ani se nehne je pořád na svém místě to je jen tip.
@nemolka Taky jsem nechávala raději náš sporťák PP GT3 a nakonec jsme ho vůbec nevytáhli…celou zimu jsme odjezdili s Nunou
Fusak máme taky emitex a bohatě to stačilo…provlekla jsem kšíry a nesjížděl ani trošku
Teď čekáme v červenci druhé mimi a přemýšlíme o koupi nějaké vložné tašky…jako jen tak na výlety a rychlé převozy, at nemusíme tahat velký sporťák. Holky, mysíte, že tam ta taška půjde a hlavně mě napadá jak ji tam pro bezpečnost připevnit
Nějaké nápady???
Fakt tak já mám pocit že je právě zima A V PEREGU JÍ VÍC ZABAMBUŠÍM NO ![]()
@loskachlos píše:
@nemolka Taky jsem nechávala raději náš sporťák PP GT3 a nakonec jsme ho vůbec nevytáhli…celou zimu jsme odjezdili s NunouFusak máme taky emitex a bohatě to stačilo…provlekla jsem kšíry a nesjížděl ani trošku
![]()
Teď čekáme v červenci druhé mimi a přemýšlíme o koupi nějaké vložné tašky…jako jen tak na výlety a rychlé převozy, at nemusíme tahat velký sporťák. Holky, mysíte, že tam ta taška půjde a hlavně mě napadá jak ji tam pro bezpečnost připevnit
Nějaké nápady???
na stránkách nuna mají takovou vložku http://www.nuna4u.cz/…vetla-silver ale nevím jak by v tom bylo úplně malinký mimčo mi se snažíme o druhé a taky se mi po výletech a návštěvách nechce tahat velkej kočár
No to je přesně ten obchod kde jsme naší nunu předevčírem koupili
máme ho kousek od baráku dneska ovšem nuna sních vubec nezvládla takže jako jediný kočárek určitě ne ![]()
To mě povídejte o sněhu já to zkusila minulý týden ve sněhu a nadřela jsem se jako kdybych rodila deset dětí
na zimu prostě nene
ale jináč bych jinej nechtěla je to moje láska
![]()
Maminky kdyby měl někdo zájem tak se chystám prodat nunu 2012 barva rasbery i s pláštěnkou orig a moskytierou za 3500kč koupena 5/2012
Holky kdyby někdo prodával fusák scarlet za rozumnou cenu nebo moskitieru tak beru
Dobrý den holky chtěla bych radu, jak malé mimi jste do nuna poprvé dali? já se do ní zamilovala a nejdříve blbec koupila verzi 2010 ale ta neměla plné polohování tak jsme prodali a koupili ted tu 2011 také už z druhé ruky ještě v záruce a top stav
je nám právě 2 měsíce a nejradči bych už jí vytáhla, ale raději bych nějaké rady, jak stáré nebo spíš nejmladší mimi jste tam poprvé dali. předem děkuji za odpověd
Tak do Nuny bych určitě dala mimčo, až bude samo bezpečně sedět! Dvouměsíční mimčo by mělo být určitě tak do půl roku nejmíň v korbičce, potom možná do sporťáku a až bude opravdu samo sedět, tak bych uvažovala o golfkách. My jsme Nunu koupili v roce.
Na předchozí stránce jsem dávala odkaz na vložku do nuny píšou že je od narození taky nad ní přemýšlím snažíme se o druhé a na cestování velký kočár nechci tak todle by bylo idealní