Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
15.3.13 21:16

Taky jsem dneska prala, normálně jsem šoupla do pračky i se stříškou na 30 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
27.3.13 23:34

Holky dáte tam pohodlně dítko ve 2 letech počítám že to budeme mít tak 15 kilo spíše víc ted je nám 9 měsícu a 10 kilo a 80 cm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
28.3.13 09:47

@nemolka Dcera je 1,5 roku, vysoká 86 cm a váží 13,5 kg a v pohodě se tam vejde. Už to teda není na nějaké vyspávání ale cestuje se jí v nuně dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
28.3.13 09:57

No to já počítám v roce budeme mit taky tak nějak 14 kilo aspon stsartší měla v roce 14.5 kila ve 12 měsících ted vypadá ve 3 letech jako 6 letá :-) tak se obávám abychom ho využili s fusákem to asi nehrozí každopádě já plánuju k nuně nechat i sporták peg perego gt3 to je moje jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
29.3.13 20:55

Tak přelouskala jsem celou diskuzi a věřte že jsem tu strávila několik večeru :* ale máme odedneška Nunu taky doma akorát jsem byla zklamaná že v barvě scarlet není s polohováním a v malinové barvě se zase manželovi nelíbila chyběl mu na ní ten světlí kšilt :zed: no škoda pláštěnka byla k ní zdarma jsem moc spokojená a co jsem já oběvila že u fusáku emitex combi jak ja je vzadu takový ten trojuhelník s přezkou aby nesjíždel ta tu přezku mám zezadu zacvaklou do toho poutka na pláštěnku a fusák perfekně drží ani se nehne je pořád na svém místě to je jen tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
31.3.13 10:23

@nemolka Taky jsem nechávala raději náš sporťák PP GT3 a nakonec jsme ho vůbec nevytáhli…celou zimu jsme odjezdili s Nunou :lol: Fusak máme taky emitex a bohatě to stačilo…provlekla jsem kšíry a nesjížděl ani trošku :potlesk: :palec: Teď čekáme v červenci druhé mimi a přemýšlíme o koupi nějaké vložné tašky…jako jen tak na výlety a rychlé převozy, at nemusíme tahat velký sporťák. Holky, mysíte, že tam ta taška půjde a hlavně mě napadá jak ji tam pro bezpečnost připevnit :think: Nějaké nápady???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
31.3.13 10:35

Fakt tak já mám pocit že je právě zima A V PEREGU JÍ VÍC ZABAMBUŠÍM NO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
31.3.13 13:24
@loskachlos píše:
@nemolka Taky jsem nechávala raději náš sporťák PP GT3 a nakonec jsme ho vůbec nevytáhli…celou zimu jsme odjezdili s Nunou :lol: Fusak máme taky emitex a bohatě to stačilo…provlekla jsem kšíry a nesjížděl ani trošku :potlesk: :palec: Teď čekáme v červenci druhé mimi a přemýšlíme o koupi nějaké vložné tašky…jako jen tak na výlety a rychlé převozy, at nemusíme tahat velký sporťák. Holky, mysíte, že tam ta taška půjde a hlavně mě napadá jak ji tam pro bezpečnost připevnit :think: Nějaké nápady???

na stránkách nuna mají takovou vložku http://www.nuna4u.cz/…vetla-silver ale nevím jak by v tom bylo úplně malinký mimčo mi se snažíme o druhé a taky se mi po výletech a návštěvách nechce tahat velkej kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
31.3.13 22:12

No to je přesně ten obchod kde jsme naší nunu předevčírem koupili :lol: máme ho kousek od baráku dneska ovšem nuna sních vubec nezvládla takže jako jediný kočárek určitě ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
31.3.13 22:24

To mě povídejte o sněhu já to zkusila minulý týden ve sněhu a nadřela jsem se jako kdybych rodila deset dětí :lol: na zimu prostě nene :lol: ale jináč bych jinej nechtěla je to moje láska :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
3.4.13 09:31

Maminky kdyby měl někdo zájem tak se chystám prodat nunu 2012 barva rasbery i s pláštěnkou orig a moskytierou za 3500kč koupena 5/2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
3.4.13 10:34

Holky kdyby někdo prodával fusák scarlet za rozumnou cenu nebo moskitieru tak beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavlínka9
4.4.13 10:24

Dobrý den holky chtěla bych radu, jak malé mimi jste do nuna poprvé dali? já se do ní zamilovala a nejdříve blbec koupila verzi 2010 ale ta neměla plné polohování tak jsme prodali a koupili ted tu 2011 také už z druhé ruky ještě v záruce a top stav :) je nám právě 2 měsíce a nejradči bych už jí vytáhla, ale raději bych nějaké rady, jak stáré nebo spíš nejmladší mimi jste tam poprvé dali. předem děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
3624
4.4.13 10:32

Tak do Nuny bych určitě dala mimčo, až bude samo bezpečně sedět! Dvouměsíční mimčo by mělo být určitě tak do půl roku nejmíň v korbičce, potom možná do sporťáku a až bude opravdu samo sedět, tak bych uvažovala o golfkách. My jsme Nunu koupili v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.4.13 10:35

Na předchozí stránce jsem dávala odkaz na vložku do nuny píšou že je od narození taky nad ní přemýšlím snažíme se o druhé a na cestování velký kočár nechci tak todle by bylo idealní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí