Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Katuskka píše:
Tak do Nuny bych určitě dala mimčo, až bude samo bezpečně sedět! Dvouměsíční mimčo by mělo být určitě tak do půl roku nejmíň v korbičce, potom možná do sporťáku a až bude opravdu samo sedět, tak bych uvažovala o golfkách. My jsme Nunu koupili v roce.
naprosto souhlasím, my ji pořídili dřív než v roce, ale jen pro občasné výlety a cesty, víc se začala používat později, rozhodně v ní nemůže být dítě, co ještě samo nesedí, resp. může, ale pořád na ležato a jak bude chtít čučítkovat na břiše nebo ve stoje, byl sporťák zlatej, celou dobu na břiše v kšírech, později v něm stála, to by v golfkách nikdy nedala, až od dob „uklidnění“ a nabažení chůze ![]()
Malé bylo před 2 dny 9 měsícu a u drandí spíš se bojím že jí bude brzo malá a pokud leží tak mám taky pocit při jejich 10 kilech že se převrátí a hlavičku máme v boudě tak snad to jen klame no jinak je totiž kočárek fajn ale né ted do sněhu vubec neprojedeme.
Holky, prosím jakou máte kabelku/tašku na kočárku Nuna Pepp???:)
Klasická z kočárku se mi na to nehodí…
Předem moc děkuju:)
Ahoj měla jsem k nuně scarlet tuhle, koupila ji na fleru paní, nebo slečna co je šije/prodava mi předělala na přani dlouhy popruh na kočarek misto oušek a k naší nune scarlet byla super.
Jinak viděla jsem na nuně i adidasky (ty lesklé černé kostky) a seděly taky. ![]()
@paaaaka ještě přidavam odkaz na tu paní z fleru -nabízí soustu krásných tašek, kdyby se někomu líbila
http://www.fler.cz/timea-1
Dobrý den, chtěla jsem vám zeptat. mam nuna pepp lekorice..usity na miru nanoznik barva jako lekorice (skoricový) kolik stoji? dekuji zelenkova
Dobrý den, chtěla jsem vám zeptat. mam nuna pepp lekorice..usity na miru nanoznik barva jako lekorice (skoricový) kolik stoji? dekuji zelenkova
Dobry den chtěla jsem se Vas zeptat jak jste s nuna pepp spokojena uvažuji o jeho koupi pro malou ma 10měsicu je drobnějši ale už chodi a velky sportak se mi do města a do auta nechce tahat tak se chci zeptat jaky kočarek je? Děkuji Petra
Já jsem spokojená máme ted 9 měsícu a kousek ale mi ještě ani nelozíme ![]()
Co velikostně chtěla bych ho použivat až do 3 let jako golfač?
Tak do tří let si myslím že nebudou
já v nich vozim malýho 1.5 roku, 13kg a 90 cm. Tušim že ty golfky jsou pouze do 15ti kilo
Já tuším že jsou do 18 kg, nám budou za dva měsíce dva roky, máme cca 80 cm a 10 kg, takže hodně záleží na mírách než na věku ![]()
Právě jsem na tu podložku koukala, asi jí objednám, protože na nákup s velkým kočárek, který mě zabere celý kufr nedokážu vyrazit
ale raději jsem chtěla vědět zkušenost než se do něčeho vrhnu