Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pavlínka9
4.4.13 10:51

Právě jsem na tu podložku koukala, asi jí objednám, protože na nákup s velkým kočárek, který mě zabere celý kufr nedokážu vyrazit :( ale raději jsem chtěla vědět zkušenost než se do něčeho vrhnu :-)

• Citovat
  • Upravit
7868
4.4.13 13:45
@Katuskka píše:
Tak do Nuny bych určitě dala mimčo, až bude samo bezpečně sedět! Dvouměsíční mimčo by mělo být určitě tak do půl roku nejmíň v korbičce, potom možná do sporťáku a až bude opravdu samo sedět, tak bych uvažovala o golfkách. My jsme Nunu koupili v roce.

naprosto souhlasím, my ji pořídili dřív než v roce, ale jen pro občasné výlety a cesty, víc se začala používat později, rozhodně v ní nemůže být dítě, co ještě samo nesedí, resp. může, ale pořád na ležato a jak bude chtít čučítkovat na břiše nebo ve stoje, byl sporťák zlatej, celou dobu na břiše v kšírech, později v něm stála, to by v golfkách nikdy nedala, až od dob „uklidnění“ a nabažení chůze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
4.4.13 20:35

Malé bylo před 2 dny 9 měsícu a u drandí spíš se bojím že jí bude brzo malá a pokud leží tak mám taky pocit při jejich 10 kilech že se převrátí a hlavičku máme v boudě tak snad to jen klame no jinak je totiž kočárek fajn ale né ted do sněhu vubec neprojedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.4.13 19:48

Kabelka/taška

Holky, prosím jakou máte kabelku/tašku na kočárku Nuna Pepp???:)
Klasická z kočárku se mi na to nehodí…
Předem moc děkuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
9.4.13 20:06

@Paaaaja Mamka šije tašky na nuny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
9.4.13 20:44

@paaaaja

Ahoj měla jsem k nuně scarlet tuhle, koupila ji na fleru paní, nebo slečna co je šije/prodava mi předělala na přani dlouhy popruh na kočarek misto oušek a k naší nune scarlet byla super.
Jinak viděla jsem na nuně i adidasky (ty lesklé černé kostky) a seděly taky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
9.4.13 20:48

@paaaaka ještě přidavam odkaz na tu paní z fleru -nabízí soustu krásných tašek, kdyby se někomu líbila :) http://www.fler.cz/timea-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.4.13 20:50

@Frnda Moc děkuji, mrknu na to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
margaretii
11.4.13 18:03

nuna pepp nanožník

Dobrý den, chtěla jsem vám zeptat. mam nuna pepp lekorice..usity na miru nanoznik barva jako lekorice (skoricový) kolik stoji? dekuji zelenkova

• Citovat
  • Upravit
margaretii
11.4.13 18:03

nuna pepp nanožník

Dobrý den, chtěla jsem vám zeptat. mam nuna pepp lekorice..usity na miru nanoznik barva jako lekorice (skoricový) kolik stoji? dekuji zelenkova

• Citovat
  • Upravit
Petra habarta
12.4.13 09:45

rada

Dobry den chtěla jsem se Vas zeptat jak jste s nuna pepp spokojena uvažuji o jeho koupi pro malou ma 10měsicu je drobnějši ale už chodi a velky sportak se mi do města a do auta nechce tahat tak se chci zeptat jaky kočarek je? Děkuji Petra

• Citovat
  • Upravit
3950
12.4.13 10:02

Já jsem spokojená máme ted 9 měsícu a kousek ale mi ještě ani nelozíme 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra habarta
12.4.13 10:58

nuna pepp

Co velikostně chtěla bych ho použivat až do 3 let jako golfač?

• Citovat
  • Upravit
3089
12.4.13 12:15

Tak do tří let si myslím že nebudou 8o já v nich vozim malýho 1.5 roku, 13kg a 90 cm. Tušim že ty golfky jsou pouze do 15ti kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
12.4.13 12:34

Já tuším že jsou do 18 kg, nám budou za dva měsíce dva roky, máme cca 80 cm a 10 kg, takže hodně záleží na mírách než na věku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí