Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppHolky, máte už některá ten černý (nebo i jinou barvu) nánožník od Pinkie? Jak sedí na Nunu? A máte za 580,–kč s malou opičkou nebo ten vyteplený za 560,–kč s opičkou přes celý nánožník. Nevím, který koupit
je to přímo na stránkách www.pinkie.cz
Poradíte ![]()
@ZZuziK Je tam na obrázku Nuna vyfocená, jak to na ní pěkně sedí
Taky ho zvažuju ![]()
Holky nekdo tu kdysi mel vyfoceny nanožnik na fialovou Nunu v bile barve s ružovyma a fiaovyma kruhama. Nevite kdo to byl nebo kde se to da sehnat? Nechi jednobarevny nanožnik. Dik
@Tinkapletinka píše:
Holky nekdo tu kdysi mel vyfoceny nanožnik na fialovou Nunu v bile barve s ružovyma a fiaovyma kruhama. Nevite kdo to byl nebo kde se to da sehnat? Nechi jednobarevny nanožnik. Dik
TEnto na fotce je vyroben od „Libza“ a vzory látek si můžeš buď dodat sama nebo si vybrat z nabídek, které mají
Tenhle je tak na podzimní a jarní počasí, na zimu budeme stejně přesedat do sporťáku.
To je presne vzor co se mi libiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jenže Libza už tu latku nemaaaaaaaa. Ja se asi picnu. Taky mam tu črvenou Nunu prave. A neviš kde by se ti latky daly objednat?
@Tinkapletinka píše:
To je presne vzor co se mi libiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
Jenže Libza už tu latku nemaaaaaaaa. Ja se asi picnu. Taky mam tu črvenou Nunu prave. A neviš kde by se ti latky daly objednat?
Jé, tak to nevím, měla jsem ji právě od LIbzi i s látkou…vybrala jsem prostě jednu z nabízených od ní. ![]()
@Miriska Tahle byla právě že už zbytek, tys měla poslední zakázku ![]()
@Libza píše:
@Miriska Tahle byla právě že už zbytek, tys měla poslední zakázku
Tak to jsem ráda, že na mě ještě vyšla
Už jsem nánožník opět vytáhla a je super, podzim v něm odjezdíme, a na zimu se malá stěhuje do sportáku.
@Miriska Taky budu nunu na zimu ‚zazimovávat‘ a nechám ji jen v autě pro případ potřeby do obchoďáku a tak…zimu na Vysočině by jistě nedala
Jezdila jsem s nunou na konci zimy, kdy byly silnice už bez sněhu, sem tam smrazek a to bylo v pohodě. V závějích si nedovedu přestavit s ní jezdit…ale to s jakýmkoli golfáčem ![]()
My máme nánožník tento nedávno objednaný a je super http://www.pinkie.cz/…vrstvou.html.
Jinak já jsem ted pěkně naštvaná přítel zapoměl v kufru zabrzdit složenou nunu a sedřelo se mi nevím o co na obou stranách madlo, a ted tammám takové bílé čárky jak je odřená ta guma na bokách rukojeti
tak jsem naštvaná ![]()
@R_eenik sníh jsem ještě neozkoušela, ale Nuna zvládla polňačku a sklaní městečko, takže za mě OK ![]()
Přemýšlím nad koupí, mám 7mi měs. synka, jezdíme občas lesní cestou a chodníky tu teda extra kvalitní též nemáme. V podstatě nejvíc se bojím sněhu, když napadne několik čísel ![]()
@R_eenik se sněhem mají bohužel problém všechny golfky
Ale jinak terén zvládne Nuna bez problémů - polňačky, lesní cesty, trávu
Pokud je terén fakt blbý, jde lehce zvednout na zadky a jet po zadních, to jde jako po másle ![]()
Já bych řekla že nuna ma v terénu velkou nevýhodu ten podvozek ![]()