Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
19.9.12 14:10

Holky, máte už některá ten černý (nebo i jinou barvu) nánožník od Pinkie? Jak sedí na Nunu? A máte za 580,–kč s malou opičkou nebo ten vyteplený za 560,–kč s opičkou přes celý nánožník. Nevím, který koupit :nevim: je to přímo na stránkách www.pinkie.cz
Poradíte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.9.12 08:53

@ZZuziK Je tam na obrázku Nuna vyfocená, jak to na ní pěkně sedí ;) Taky ho zvažuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.12 17:18

Holky nekdo tu kdysi mel vyfoceny nanožnik na fialovou Nunu v bile barve s ružovyma a fiaovyma kruhama. Nevite kdo to byl nebo kde se to da sehnat? Nechi jednobarevny nanožnik. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
20.9.12 20:28
@Tinkapletinka píše:
Holky nekdo tu kdysi mel vyfoceny nanožnik na fialovou Nunu v bile barve s ružovyma a fiaovyma kruhama. Nevite kdo to byl nebo kde se to da sehnat? Nechi jednobarevny nanožnik. Dik

TEnto na fotce je vyroben od „Libza“ a vzory látek si můžeš buď dodat sama nebo si vybrat z nabídek, které mají :pankac: Tenhle je tak na podzimní a jarní počasí, na zimu budeme stejně přesedat do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.12 20:34

To je presne vzor co se mi libiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 8o 8o 8o Jenže Libza už tu latku nemaaaaaaaa. Ja se asi picnu. Taky mam tu črvenou Nunu prave. A neviš kde by se ti latky daly objednat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.9.12 12:58
@Tinkapletinka píše:
To je presne vzor co se mi libiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 8o 8o 8o Jenže Libza už tu latku nemaaaaaaaa. Ja se asi picnu. Taky mam tu črvenou Nunu prave. A neviš kde by se ti latky daly objednat?

Jé, tak to nevím, měla jsem ji právě od LIbzi i s látkou…vybrala jsem prostě jednu z nabízených od ní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
21.9.12 19:49

@Miriska Tahle byla právě že už zbytek, tys měla poslední zakázku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.9.12 21:23
@Libza píše:
@Miriska Tahle byla právě že už zbytek, tys měla poslední zakázku :pankac:

Tak to jsem ráda, že na mě ještě vyšla :pankac: Už jsem nánožník opět vytáhla a je super, podzim v něm odjezdíme, a na zimu se malá stěhuje do sportáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
21.9.12 22:43

@Miriska Taky budu nunu na zimu ‚zazimovávat‘ a nechám ji jen v autě pro případ potřeby do obchoďáku a tak…zimu na Vysočině by jistě nedala :think: Jezdila jsem s nunou na konci zimy, kdy byly silnice už bez sněhu, sem tam smrazek a to bylo v pohodě. V závějích si nedovedu přestavit s ní jezdit…ale to s jakýmkoli golfáčem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
27.9.12 22:31

My máme nánožník tento nedávno objednaný a je super http://www.pinkie.cz/…vrstvou.html.
Jinak já jsem ted pěkně naštvaná přítel zapoměl v kufru zabrzdit složenou nunu a sedřelo se mi nevím o co na obou stranách madlo, a ted tammám takové bílé čárky jak je odřená ta guma na bokách rukojeti :evil: tak jsem naštvaná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.10.12 18:34

Maminky jak se jezdí s Nunu ve sněhu a po lesní cestě? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.10.12 18:35

@R_eenik sníh jsem ještě neozkoušela, ale Nuna zvládla polňačku a sklaní městečko, takže za mě OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.10.12 18:38

Přemýšlím nad koupí, mám 7mi měs. synka, jezdíme občas lesní cestou a chodníky tu teda extra kvalitní též nemáme. V podstatě nejvíc se bojím sněhu, když napadne několik čísel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
3.10.12 19:05

@R_eenik se sněhem mají bohužel problém všechny golfky :nevim: Ale jinak terén zvládne Nuna bez problémů - polňačky, lesní cesty, trávu ;) Pokud je terén fakt blbý, jde lehce zvednout na zadky a jet po zadních, to jde jako po másle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
3.10.12 21:10

Já bych řekla že nuna ma v terénu velkou nevýhodu ten podvozek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie