Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppZizinko mně se líbí, předpokládám, že tmavší proto, aby nebyly hned vidět všechny flekance od jídla třeba.
JInak ten můj nánožník je také od LIBZI
Tímto jí dělám pozitivní reklamu, je fakt krásnej a zítra se šikne…neb má být pěkně hnusně na celý víkend.
jo jo tmavsu kvuli spine, malej je prase. Byt to holka tak se odvazu az az. Ale preci jen pro ty kluky je o narocnejsi ty barvy a vzory ![]()
ten nanoznik je super ![]()
Já měla jednoznačně nejlepší podložky do kočárků z MMB od nojba ID 62248, dělá i z lesklý látky a fakt super sedí a jsou pevnější než jem měla od ostatních holek
Ahoj já mám kočárek už přes rok a jsem s ním naprosto spokojená, malej v něm začal jezdit v 9 měsících a jezdí s ním i teď (jsou mu 2 roky).
Holky, chci se zeptat, jestli někdo nebudete prodávat tu cestovní tašku na Nunu 2012, třeba jí už nevyužijete a jen Vám doma leží. Kdyby někdo měl, ráda bych koupila ![]()
Miriska,netrpělivě čekám jak prošla Nuna tvojí zatěžkávající zkouškou o víkend.Nunu mám ještě v krabici moc se na ni těším,ale poslední dobou na ni tu čtu ne moc dobrou recenzi.
Petrakuc,
byly jsme v sobotu na procházce, jezdily jsme s nunou po štěrku a po trávě a musím říct, že si golfky vychvalovala i babička, která tlačila 3km téměř 13ti kilovou dcerku.A ani bych neřekla, že kolečka rachtají, spíš je do nerovného terénu horší nízký podvozek, přes hrboly, nebo kořeny stromů jsme přivzedávaly(když byla malá), teď už v takovém terénu běží po svých.A pláštěnku jsem sundala z hlubokého kočáru a přehodila přes nunu, bylo to rychlejší a přikryla mi i tašku vzadu na madle! ![]()
@B.irča píše:
Petrakuc,
byly jsme v sobotu na procházce, jezdily jsme s nunou po štěrku a po trávě a musím říct, že si golfky vychvalovala i babička, která tlačila 3km téměř 13ti kilovou dcerku.A ani bych neřekla, že kolečka rachtají, spíš je do nerovného terénu horší nízký podvozek, přes hrboly, nebo kořeny stromů jsme přivzedávaly(když byla malá), teď už v takovém terénu běží po svých.A pláštěnku jsem sundala z hlubokého kočáru a přehodila přes nunu, bylo to rychlejší a přikryla mi i tašku vzadu na madle!
Tak to ráda slyším,už se na ni moc těším.Počítám,že tak do měsíce si ji vezmu aspoň do nákupního centra.Včera jsem si objednala madlo tak jsem zvědavá jak bude pasovat.
Jo asi bude pasovat dobře, oni už to mají paní švadlenky za tu dobu vyzkoušené a vychytané.
My jezdily od dcerky 5.měsíce bez madla a malé to nevadilo, držela si panenku ![]()
Dceři je teď taky necelých 5 měsíců,ještě jsme tedy nevyjely,ale už se moooc těším.Asi je to jen o zvyku zda tam madlo je nebo ne.
Taky si myslím. Když se veze prcek ve sporťáku, tak na to madlo v některých kočárkách tady nedosáhne, tak je to jedno.Ale objednala jsem si teď podložku, tak se na ní těším, ještě rok počítám, že budeme mít golfky při ruce, tak ať máme změnu ![]()
Kde sis vybrala?Mě se docela líbí na www.pinkie.cz,mám malinovou nunu tak je tam taková sytá růžová s kytkou,ale ještě o ní přemýšlím zda už ji kupovat teď nebo až později jak píšeš ,,pro změnu".
Mě se zdála u Pinkie docela drahá, tak jsem si našla ID 55775 TAYLA. Má krásné podložky a i s poštou jsou levnější než u Pinkie.A myslím, že velký rozdíl v tom asi nebude… ![]()
Jinak potahy u nuny jsou docela kvalitní a něco vydrží, tak jsem si podložku objednala fakt jen pro zpestření. ![]()