Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14552
8.6.12 21:40

Zizinko mně se líbí, předpokládám, že tmavší proto, aby nebyly hned vidět všechny flekance od jídla třeba.
JInak ten můj nánožník je také od LIBZI :dance: :oops: Tímto jí dělám pozitivní reklamu, je fakt krásnej a zítra se šikne…neb má být pěkně hnusně na celý víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
8.6.12 22:57

jo jo tmavsu kvuli spine, malej je prase. Byt to holka tak se odvazu az az. Ale preci jen pro ty kluky je o narocnejsi ty barvy a vzory :roll:

ten nanoznik je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.6.12 20:54

Já měla jednoznačně nejlepší podložky do kočárků z MMB od nojba ID 62248, dělá i z lesklý látky a fakt super sedí a jsou pevnější než jem měla od ostatních holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
spaikiee
9.6.12 21:28

Ahoj já mám kočárek už přes rok a jsem s ním naprosto spokojená, malej v něm začal jezdit v 9 měsících a jezdí s ním i teď (jsou mu 2 roky).

• Citovat
  • Upravit
65
9.6.12 21:33

Holky, chci se zeptat, jestli někdo nebudete prodávat tu cestovní tašku na Nunu 2012, třeba jí už nevyužijete a jen Vám doma leží. Kdyby někdo měl, ráda bych koupila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.12 12:39

Némáte náhodou už některá ten nánožník od Pinkie?  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.6.12 19:39

Miriska,netrpělivě čekám jak prošla Nuna tvojí zatěžkávající zkouškou o víkend.Nunu mám ještě v krabici moc se na ni těším,ale poslední dobou na ni tu čtu ne moc dobrou recenzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.6.12 20:46

Petrakuc,
byly jsme v sobotu na procházce, jezdily jsme s nunou po štěrku a po trávě a musím říct, že si golfky vychvalovala i babička, která tlačila 3km téměř 13ti kilovou dcerku.A ani bych neřekla, že kolečka rachtají, spíš je do nerovného terénu horší nízký podvozek, přes hrboly, nebo kořeny stromů jsme přivzedávaly(když byla malá), teď už v takovém terénu běží po svých.A pláštěnku jsem sundala z hlubokého kočáru a přehodila přes nunu, bylo to rychlejší a přikryla mi i tašku vzadu na madle! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.6.12 21:29
@B.irča píše:
Petrakuc,
byly jsme v sobotu na procházce, jezdily jsme s nunou po štěrku a po trávě a musím říct, že si golfky vychvalovala i babička, která tlačila 3km téměř 13ti kilovou dcerku.A ani bych neřekla, že kolečka rachtají, spíš je do nerovného terénu horší nízký podvozek, přes hrboly, nebo kořeny stromů jsme přivzedávaly(když byla malá), teď už v takovém terénu běží po svých.A pláštěnku jsem sundala z hlubokého kočáru a přehodila přes nunu, bylo to rychlejší a přikryla mi i tašku vzadu na madle! :palec:

Tak to ráda slyším,už se na ni moc těším.Počítám,že tak do měsíce si ji vezmu aspoň do nákupního centra.Včera jsem si objednala madlo tak jsem zvědavá jak bude pasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.6.12 21:36

Jo asi bude pasovat dobře, oni už to mají paní švadlenky za tu dobu vyzkoušené a vychytané. ;) My jezdily od dcerky 5.měsíce bez madla a malé to nevadilo, držela si panenku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.6.12 21:50

Dceři je teď taky necelých 5 měsíců,ještě jsme tedy nevyjely,ale už se moooc těším.Asi je to jen o zvyku zda tam madlo je nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.6.12 22:10

Taky si myslím. Když se veze prcek ve sporťáku, tak na to madlo v některých kočárkách tady nedosáhne, tak je to jedno.Ale objednala jsem si teď podložku, tak se na ní těším, ještě rok počítám, že budeme mít golfky při ruce, tak ať máme změnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.6.12 22:24

Kde sis vybrala?Mě se docela líbí na www.pinkie.cz,mám malinovou nunu tak je tam taková sytá růžová s kytkou,ale ještě o ní přemýšlím zda už ji kupovat teď nebo až později jak píšeš ,,pro změnu".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.6.12 22:41

Mě se zdála u Pinkie docela drahá, tak jsem si našla ID 55775 TAYLA. Má krásné podložky a i s poštou jsou levnější než u Pinkie.A myslím, že velký rozdíl v tom asi nebude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.6.12 22:43

Jinak potahy u nuny jsou docela kvalitní a něco vydrží, tak jsem si podložku objednala fakt jen pro zpestření. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí