Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
14.3.12 07:52

Tak holky taky jsem se rozhodla, že půjdeme do Nuny. V obchodě jsem byla okouknout 2011 a líbí se mi, takže 2012 snad nezklame. Objednávat ale budu až příští měsíc, tak mi prosím napište Vaše dojmy, jak kočárky dostanete.
Teď váhám jakou barvu. Kdybych měla holčičku tak jdu hned do té malinové, ta je nááádherná. Ale takhle půjdeme asi do černé, ta žlutá ani modrá se mi nelíbí. Úplně slintám po tom krémovém, ale vím, že to je nesmysl si kupovat světlý kočár, takže černá asi vítězí.
Jinak na oficiálních stránkách Nuny píšou, že přijdou 15.-16.3. a rozesílat první vlnu objednávek budou příští týden, tak si myslím, že už k Vám brzy dorazí.
Moc se těším na Vaše příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.3.12 12:33

Libzi

Dobrý den, četla jsem že máte nunu 2011 a projela jste celou zimu.Jaká je na nerovném chodníku?vydrží kolečka?Bydlím v Kolíně a ten terén tady neni zrovna moc rovný..je to tu samá „kočičí hlava“ a tak se obávám co to udělá s kolečkama :( ale hrozně jsem se do tohoto kočárku zamilovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.3.12 14:31
Prtata píše:
Dobrý den, četla jsem že máte nunu 2011 a projela jste celou zimu.Jaká je na nerovném chodníku?vydrží kolečka?Bydlím v Kolíně a ten terén tady neni zrovna moc rovný..je to tu samá „kočičí hlava“ a tak se obávám co to udělá s kolečkama :( ale hrozně jsem se do tohoto kočárku zamilovala :)

Prtata - jezdí se s ní dobře, jak je lehounká, tak se řídí skoro sama :mrgreen: Ne, fakt to není kočárek na lesní cesty, ale já s ní jezdila po smrazkách na silnici, blatem, po chodníku co je samá díra…všude štěrk, jak se sypou silnice a v pohodě :palec: U nás ty chodníky a silnice stojí za starou bačkoru :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.3.12 14:32
Prtata píše:
Dobrý den, četla jsem že máte nunu 2011 a projela jste celou zimu.Jaká je na nerovném chodníku?vydrží kolečka?Bydlím v Kolíně a ten terén tady neni zrovna moc rovný..je to tu samá „kočičí hlava“ a tak se obávám co to udělá s kolečkama :( ale hrozně jsem se do tohoto kočárku zamilovala :)

A na kolečkách jsem nepozorovala nějakou vadu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
14.3.12 22:29

tak holky dnes jsme dostala info email,že kočárky jsou na cestě.Jsou prý někde na hranicích a dorazit na krám mají v pátek,takže příští týden bude asi doma :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
15.3.12 14:06

Tak super - už se moooc těšíme :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
15.3.12 19:28

suuuupppppéééérrr! tak snad všechny barvy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cora111
19.3.12 10:46

Máte uz někdo info jestli Nuna dorazila na prodejny?

• Citovat
  • Upravit
239
19.3.12 10:55
cora111 píše:
Máte uz někdo info jestli Nuna dorazila na prodejny?

Ahojky - jsem minulý týden dostala info od svého dodavatele( Olomouc ), že kočárky byly v pátek ještě u celníků a na prodejnu měly dorazit dnes nebo nejpozději zítra a pak bude ihned odesílat. Tak předpokládám, že já svojí Nunu obdržím tento týden :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.3.12 12:55

No na bazosi už někdo prodává emerald, jako, že se mu sešly dvě. :-) Tak jsem taky zvědavá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
19.3.12 20:56

holky mě psali minulej týden,že naskladnit mají v pátek.Tak doufám,že naskladnili!!!chtěla bych ho už tento týden.venku je kráááásně tak už ho chceme vyzkoušet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
19.3.12 21:01

Já psala dneska do svého eshopu,kde mám objednáno a měli by je mít zítra,nejpozději ve středu.No hned sedám do auta a jedu si pro ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
20.3.12 21:37

tak holky,zítra mi příjde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: pak dám foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.3.12 21:41

Já už jí mám doma :-) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helena Švandová
20.3.12 21:54

jeeeee, prosím prosím, chtělo by to nějaké fotečky :-D