Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppTak holky taky jsem se rozhodla, že půjdeme do Nuny. V obchodě jsem byla okouknout 2011 a líbí se mi, takže 2012 snad nezklame. Objednávat ale budu až příští měsíc, tak mi prosím napište Vaše dojmy, jak kočárky dostanete.
Teď váhám jakou barvu. Kdybych měla holčičku tak jdu hned do té malinové, ta je nááádherná. Ale takhle půjdeme asi do černé, ta žlutá ani modrá se mi nelíbí. Úplně slintám po tom krémovém, ale vím, že to je nesmysl si kupovat světlý kočár, takže černá asi vítězí.
Jinak na oficiálních stránkách Nuny píšou, že přijdou 15.-16.3. a rozesílat první vlnu objednávek budou příští týden, tak si myslím, že už k Vám brzy dorazí.
Moc se těším na Vaše příspěvky
Dobrý den, četla jsem že máte nunu 2011 a projela jste celou zimu.Jaká je na nerovném chodníku?vydrží kolečka?Bydlím v Kolíně a ten terén tady neni zrovna moc rovný..je to tu samá „kočičí hlava“ a tak se obávám co to udělá s kolečkama
ale hrozně jsem se do tohoto kočárku zamilovala ![]()
Prtata píše:
Dobrý den, četla jsem že máte nunu 2011 a projela jste celou zimu.Jaká je na nerovném chodníku?vydrží kolečka?Bydlím v Kolíně a ten terén tady neni zrovna moc rovný..je to tu samá „kočičí hlava“ a tak se obávám co to udělá s kolečkamaale hrozně jsem se do tohoto kočárku zamilovala
Prtata - jezdí se s ní dobře, jak je lehounká, tak se řídí skoro sama
Ne, fakt to není kočárek na lesní cesty, ale já s ní jezdila po smrazkách na silnici, blatem, po chodníku co je samá díra…všude štěrk, jak se sypou silnice a v pohodě
U nás ty chodníky a silnice stojí za starou bačkoru ![]()
Prtata píše:
Dobrý den, četla jsem že máte nunu 2011 a projela jste celou zimu.Jaká je na nerovném chodníku?vydrží kolečka?Bydlím v Kolíně a ten terén tady neni zrovna moc rovný..je to tu samá „kočičí hlava“ a tak se obávám co to udělá s kolečkamaale hrozně jsem se do tohoto kočárku zamilovala
A na kolečkách jsem nepozorovala nějakou vadu ![]()
tak holky dnes jsme dostala info email,že kočárky jsou na cestě.Jsou prý někde na hranicích a dorazit na krám mají v pátek,takže příští týden bude asi doma
![]()
cora111 píše:
Máte uz někdo info jestli Nuna dorazila na prodejny?
Ahojky - jsem minulý týden dostala info od svého dodavatele( Olomouc ), že kočárky byly v pátek ještě u celníků a na prodejnu měly dorazit dnes nebo nejpozději zítra a pak bude ihned odesílat. Tak předpokládám, že já svojí Nunu obdržím tento týden ![]()
No na bazosi už někdo prodává emerald, jako, že se mu sešly dvě.
Tak jsem taky zvědavá. ![]()
holky mě psali minulej týden,že naskladnit mají v pátek.Tak doufám,že naskladnili!!!chtěla bych ho už tento týden.venku je kráááásně tak už ho chceme vyzkoušet
![]()
Já psala dneska do svého eshopu,kde mám objednáno a měli by je mít zítra,nejpozději ve středu.No hned sedám do auta a jedu si pro ní.