Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppMoje mamka mi ušila tuhle tašku na moji nunu
Když se odepne, je pěkně přes rameno, jinak se patentkama připne k madlu ![]()
Libza - krásná taška -máš moc šikovnou maminku
. Akorát, jestli se kočárek nebude překlápět.....jak jsem někde četla, tak na madlo nemá nic patřit…
Petto píše:
Libza - krásná taška -máš moc šikovnou maminku. Akorát, jestli se kočárek nebude překlápět.....jak jsem někde četla, tak na madlo nemá nic patřit…
Já to taky četla..ale ta taštička je jen tak na 2 plínky, přebalovací podložku, malé balení vlhčených ubrousků a max peněženku a mobil, nic těžkého ![]()
prý se převrací pouze, když se dá do lehu a to tam ta taška stejně být nemůže, takže ok.
tinkal píše:
prý se převrací pouze, když se dá do lehu a to tam ta taška stejně být nemůže, takže ok.
Já jsem už v nuně několikrát uspávala, záda měla v lehu a v pohodě
Pro jistotu jsem dala kočár madlem ke zdi, ale jak je v tom dítko malé a nevyvádí v tom než usne, tak je stabilní…Samo, že se tam nesmí pověsit nákup
Ale obavy z převrácení myslím nejsou na místě, přece si to výrobce nelajzne, sestrojit takový kočár, aby se jim převracel..to musí mít vyzkoušené ![]()
Libza - rozhodně souhlasím, že se na madlo nebude věšet nákup - to logicky neudrží žádný kočárek. Ale tak na ty plenky a potřeby pro přebalení se jistě hodí
. Škoda, že u nás není nikdo tak manuálně zručný…
.
Já jsem jenzvědavá, jak se tam bude líbit té mé cácorce - přeci jenom je o něco starší než Vaše sluníčka
. Vlednu jí byl rok a dosud jsem používala sporťák, ale ten je na převoz docela těžký - i když už jsem si zvykla za tu dobu, takže golfky pro mě budou pohodička ![]()
ahoj holky, včera jsem byla „na živo“ omrknout nunu a moc se mi líbí,ale bohužel mě i paní prodavačka odrazovala - prý kolečka nejsou vůbec do terenu, kostky atd - říkala, že fakt jen na rovný cesty nebo do obchoďáku! nemáte s tím někdo zkušenosti?děkuju!
sanaj.k - ahojky - tak to vážně nevím, co to bylo za prodavačku
..asi rozený obchodní tip
.
Jinak já jsem Nunu zkoušela v obchodě na všech povrchách včetně kostek a nepřipadalo mi to, že by to neměla kolečka zvládnout…A je jasné, že s golfkama asi po zoraném poli jezdit nebudeš…nakonec to by nezvládl žádný kočárek. Osobně si myslím, že na nějaké nerovnosti bude kočárek stavěný - nakonec každý musí splňovat nějaká krotéria, takže bych se nebála. Po kostkách je sice trošku hlučnější, ale na druhou stranu, které golfky nejsou?!
Záleží jen na tobě, kde s ním hodláš jezdit…a pro jaké dítě kupuješ (staré ). Já osobně kupuji pro 14.měsíční a už začíná chodit, takže to bude mít spíše na střídačku anebo na spánek.
Petto píše:
sanaj.k - ahojky - tak to vážně nevím, co to bylo za prodavačku..asi rozený obchodní tip
![]()
![]()
.
Jinak já jsem Nunu zkoušela v obchodě na všech povrchách včetně kostek a nepřipadalo mi to, že by to neměla kolečka zvládnout…A je jasné, že s golfkama asi po zoraném poli jezdit nebudeš…nakonec to by nezvládl žádný kočárek. Osobně si myslím, že na nějaké nerovnosti bude kočárek stavěný - nakonec každý musí splňovat nějaká krotéria, takže bych se nebála. Po kostkách je sice trošku hlučnější, ale na druhou stranu, které golfky nejsou?!
Záleží jen na tobě, kde s ním hodláš jezdit…a pro jaké dítě kupuješ (staré ). Já osobně kupuji pro 14.měsíční a už začíná chodit, takže to bude mít spíše na střídačku anebo na spánek.
Souhlas s Petto ![]()
Děkuju Petto!ona se mi hlavně snažila prodat magica,tak možná pro to. kočárek chci pro 11 měsíčního syna, už chodí a v klasickém kočárku ho to moc nebaví. takže to je opravdu kočárek „pro unavený nožičky“
mám i klasický sporťák, ale do přírody bych ráda vyrazila i s golfáčem, přeci jenom je lehčí!
Libza píše:
Kdybyste některá tašku chtěla, není problém ušít
Tak kdyby nevadilo, tak bych se o slušivou taštičku ráda přihlásila
. Ale já mám objednaný model Scarlet - červeno-černý
…
sanaj.k píše:
Děkuju Petto!ona se mi hlavně snažila prodat magica,tak možná pro to. kočárek chci pro 11 měsíčního syna, už chodí a v klasickém kočárku ho to moc nebaví. takže to je opravdu kočárek „pro unavený nožičky“mám i klasický sporťák, ale do přírody bych ráda vyrazila i s golfáčem, přeci jenom je lehčí!
Aha - tak to je mi už jasné
. A neboj s Nunou do přírody určitě vyrazit můžeš - hlavně pro to, že je lehký a dá se i rychle složit…já už se také moc na golfky těším - přece jenom na to cestování je to mnohem pohodlnější ![]()
čau holky,tak naskladnění se blíží vuuuaaaauuu se těším,tak doufám,že to dodají včas a nebudou to zdržovat.
jinak já si k nuně ještě objednala tohle ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…