Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já jsem taky ještě neprala, ale já ji mám jen „na čistý“ ježdění ![]()
Taky jsem neprala a mam spinavou jen tu clonu… a hodne jezdim autem, takze hodne skladam. (Mam Sand)
Mám žlutou a neprala jsem ji jeste ani jednou, ale jezdime od srpna.
já chtela tu fialovou nunu a u te mi rekli ze zmeny nebudou..
jinak mam cernou nunu, hodne jezdim a skladam do auta a boudu mam vecne od kolecek pospinenou
ale staci jen otrit vlhkym hadrem a je to pryc…zatim sem neprala a v lete s cernou nunou v pohode, mala se mi v nem neparila..
Zdravim, nepouzivate prosim vas nektera stupatko pro druhe dite k Nune, popr. nevite, ktere by se za Nunu dalo pripevnit? Mam moznost koupit LASCAL BUGGY BOARD Maxi - k hlubokemu mi pujde, ale cert vi, co atypicka Nuna. Dekuju za odpovedi.
carny píše:
Zdravim, nepouzivate prosim vas nektera stupatko pro druhe dite k Nune, popr. nevite, ktere by se za Nunu dalo pripevnit? Mam moznost koupit LASCAL BUGGY BOARD Maxi - k hlubokemu mi pujde, ale cert vi, co atypicka Nuna. Dekuju za odpovedi.
Díky holky, no tak to s tím špiněním asi není tak strašný, tak zatím vede SAND
ve fotogalerii v ní holčičky vypadají moc pěkně a růžová k ní jde hezky aspoň podle fotek
tak uvidíme,stejně to ještě 3× změním jak se znám
![]()
majkakoc píše:Mohla bych poprosit někoho kdo má fusak Lodger Bunker, zda by sem dal foto fusaku v Nuně? Fusak mám a Nunu budeme asi kupovat, tak jsem zvědavá, jak vypadají pospolu a zda pasují popruhy.
Izabell, já ti tenhle fusak teda moc nedoporučuju, měla jsem ho na Mutsy a zbavila jsem se ho, hrozně mi klouzal dolů, bylo to pro zlost ho pořád narovnávat. Ke všemu mi přišel hodně dlouhej, i ze sporťáku velkýho trčel. To by chtělo zkusit, abys pak nelitovala. Já mám Lodger a nemůžu si ho vynachválit,v Nuně drží skvěle, ale je dražší.
Zajtra Ti pošlem fotku ja
teda hodím ju sem. Zajtra mi dodje fialová nuna a mám fialový Lodger, sama som zvedavá ako to bude vyzerať ![]()
keliska píše:téda, tak to se moc těším jak jim to spolu bude slušet
Zajtra Ti pošlem fotku jateda hodím ju sem. Zajtra mi dodje fialová nuna a mám fialový Lodger, sama som zvedavá ako to bude vyzerať
není to moc kvalitní fotka ( z mobilu ), bylo celkem etplo, takže tam není pořádně zabalená, jde to líp
jinak když se podíváš na to zasouvací madlo, tak tam uvidíš přivázané béžové provázky - ty tam mám našité aby fusak nezklouzával když se mi ta moje opice houpe hlavou dolů a abych to nemusela neustále narovnávat. Mám to přivázané v poloze sed, když ji dávám na spaní do toho pololehu tak jen provázky rozvážu.
Ještě jeden Lodger v Nuně 2010, novej model je vyšší, tak tam je víc místa.
Holky, strašně moc se mi líbí Nuna 2012 v barvě malinové. Mám doma starého quinny Zappíka a uvažuji, zda koupit pro mou roční dcerku Xtra sedačku do Zappíka nebo koupit novou Nunu. Poradíte mi? Mám pár dotazů: nezačne Nuna po určitém čase vrzat, je stabilní, vleze tam i tříleté dítě třeba s fusákem, lze ji použít i do terénu (pěšinka v lese), nezničí se po čase ta kolečka - nejsou moc malá? Poradíte mi, co´je lepší? Zappík Xtra nebo Nuna 2012?
Díky Díky
kolegyně, projeďte tuto diskuzy, najdete odpovědi na vše (a nejen od jednoho spokojeného uživatele, ale od víc
)i fotky velkých dětí v kočárku
. Za mě velká spokojenost, přesně kočár jaký jsem hledala ![]()
A prosím o statní, co už Nunu máte a máte k ní i set pláštěnka + síťka. Našla by se tady dobrá duše, který by mi zvážila (na kuchyňské váze, potřebuji to na gramy
) kolikt tento set i s tím látkovým pytlíkem váží? Byla bych moc vděčná!
Mám totiž průšvih. Prodala jsem pláštěnku Nuna, ale nejsem si jistá, jestli jsem z toho obalu vyndala síťku (no tele, no
)a doma ji teda ani nemůžu najít (takže asi jo
),ale potřebuji si být 100% jistá, než napíšu paní… Moc díky
![]()