Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, už delší dobu přemýšlíme a vybíráme golfky pro našeho skoro rok a půl starého chlapečka. Když už jsem konečně našla ty, které by se mi moc líbily Cybex Callisto 2010, zjistili jsme že je pravděpodobně nenacpeme do kufru
. Manžel je byl obhlížet sám a neměl moc času, tak nevím zda mu je prodavačka, která také neměla moc času jen špatně nesložila nebo zda se nám tam opravdu nevejdou. Nemá někdo zkušenost, případně nemáte typ na golfky co se do kufru Fabie určitě vejdou. I když jsem se do Calista zamilovala…
tanio má fabie menší kufr než felicie? Mě se do feliny vejdou chicco liteway, chicco pickup air sporťák(ty o něco hůře) a dokonce stará liberta hluboký.
pokud máte krátkou fabii, tak bych tomu věřila. mám po Klárce golfky se spojenou rukojetí, které jsou hodně podobné (hoco monterio), a do krátké fabie jsem je nedostala - vozila jsem je vevnitř na sousedním sedadle nebo na spolujezdci.
jen ještě dodám, že problém tam právě dělá ta spojená rukojeť, protže golfky se skládají naplacato a jsou moc široké… kdybys vybrala golfky s „beranama“, tak je tam podle mě dostaneš…
Nozu, ale nase Cybexy sice maji spojenou rukojet, ale neskladaji se naplacato, ale do destniku… tipuju, ze se nevesly na delku…jsou po slozeni polovicni sirky, ale bohuzel o 13 cm delsi…
Příspěvek upraven 13.05.10 v 21:53
To jo to určitě má, Felicii jsme měli a kufr byl určitě větší.
Manžel to zkoušel jen chvíli ale říkal, že vždy mu prostě něco koukalo ven. Když tam nacpal jeden roh, druhý už se nevešel. Tak jsem z toho pochopila, že největší problém je kombinace délky s hloubkou, kdyby jeden z těch rozměrů byl menší, zřejmě by to nějak vyšlo. Teď vozíme sporťák na předním sedadle plus podvozek v kufru a je to hrozné cestování…
Nepomohlo by sundat kolecka? Sice to delat nemusime,tak to nemam vyzkousene, ale jen se nacvaknou, podle me by to slo docela rychle…
To mě taky napadlo, třeba by to bylo řešení. Když bychom potřebovali volné přední sedadlo, když bychom jen rychle někam přejížděli tak by šel opět na přední sedadlo.
tak to se moc omlouvám za mystifikaci. právě na první pohled mi připadalo, že se skládají naplacku jako to naše Hoco. ale Mroe poradí lépe ![]()
tanio, jediné, co mohu napsat je, že přesně sedí rozměry udávané na www.cybexonline.com (apsoň pro ruby ano!) zkus přeměřit kufr a zkontrolovat s rozměry. nebo napiš do diskuze o callistu tady a maminky ti ho jistě přeměří!
držím palec, ať se vejdou, taky je miluju ![]()
Ahoj, používám golfáče od Abc designu, Giro. Jsou za hodně příznivý peníz a mají pevná záda. Do felicie, fábie a podobných malých aut se uplně v pohodě vejdou na šířku kufru. Takže i na ně neco v případě nouze naložíte ![]()
máme Coneco Juupi a vejdou se nám do krátké fabie bez problemu ještě zbyde v kufru místo na ostatní krámy nesundáváme kolečka nic.