Speed Sun golfky Hauck Esprit

947
6.5.10 15:20

Speed Sun golfky Hauck Esprit

Milé maminky,
hledám informace o golfáči Hauck Esprit-Speed Sun..
najde se tady nekdo kdo ho vlastní,nebo vydel na živo?
zajímá me,jak jste s tímto golfáčem spokojeni..dekuju za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
522
6.5.10 20:59

Ahoj :mavam: tak mi jsme si pořídili golfáče od Hauck Speed Sun Plus a byla jsem s nima moc spokojená! Vypadaj dobře,design hezkej, cena přijatelná, funkčnost golfek super! :dance: Sice to jsou golfky pro váhovou kategorii do 18kilo i s nákupem , ale já v tom odtahala 17kilový dítě i 10kilovej nákup :oops: :mrgreen: a pořád drželi a pořád vypadaj jako nový!!! jediná nevýhoda byla, že máme vysokýho tatínka a ten je vozit nemohl, pořád před sebou kopal do koleček a do toho skládacího systému(promin ale nevim jak to nazvat :roll: ) a byl pěkně ohnutej. Ale jinak doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
6.5.10 22:05

Ahoj..dekuju za info..a prosím Te já meřím 168 cm..to by melo byt v pohode né? manža meří taky celkem málo..

a prckovi se v nem líbí? my ted máme sporták x-lander a nejsem vubec spokojená,malí v nich není nadšený,je celkem prcek a to sezení nic moc-proto chci na léto golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.5.10 07:38

Tak já mám asi 163 a vozili se mi dobře (muž má 2metry), Vikča je měla ráda, líbyly se jí, jak byli barevný-máme tuhle verzi. Dobře se jí v nich sedělo, jsou i dobře a snadno polohovatelný, jediný bylo, že nechtěla být připoutaná (to nechtěla být v žádnym kočáře :pocitac:)nedosáhla tak na madýlko-když se dítě opře není na dosah ruky jako v jiných golfáčích, ale to mi nijak nevadilo, dřepěla si na kraji,držela se a tvářila se důležitě,ale to už ji byl rok a půl. Vyskakovat ji nikdy nenapadlo. třeba si ho nekde s prckem zkuste-jak by se mu líbyl a jak by se mu v něm sedělo, tak přeju dobrý pořízení :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí