Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
macinka85 píše:
Ach jo, holky…hlava mi jde kolem…
Nemáte některá zkušenost s kočárken Nuna I s kočárkem Quinny zapp xtra?
Mám doma quinny podvozek,takže by mi to vyšlo cenově dobře…
Ale když Nuna je 4 kolka,připadá mi stabilnější. Nevýhodou bylo,že nemá polohování nožiček,ale ted jaksi má(moc ten princip necápu a jestli to bude dostatečné zvednutí,moc se mi to nezdá). Malá mi v kočárku ještě dost spinká. Má rok.
Máte některá porovnání?
Díky moc!
Zappa nemám, ale měla jsem ho 2 krát v ruce na chodníku ( uvažovala jsem o výměně za Nunu, protože malá se mi v čepici s kulichem nevejde pod boudu Nuny
) a osobněmohu říct že nenene díky, Nuna má lepší jízdní vlastnosti - teda až na brzdu, resp. její odblokování, v tom je Quinny jednoznačně pohodlnější
Polohování nožíček - no, já mám takový pocit že to nové polohování není udělané na spaní, ale jen na sezení, aby dítě mělo kam zapřít nohy, ale toť vše
Nemusí se u Xtra náhodou při skládání sundavat sedačka??? Zkoušela jsem ten obyčejný, kde se skládá i se sedačkou
Díky Vám jsem se holky rozhodla pro nunu a jsem nadšená!!! Není nic co by mi vadilo, snad jen to, že mi ji malá často zašpiní… no ale co jsem čekala od žluté! ![]()
Velkééééé díky!!!
Bronny píše:
Díky Vám jsem se holky rozhodla pro nunu a jsem nadšená!!! Není nic co by mi vadilo, snad jen to, že mi ji malá často zašpiní… no ale co jsem čekala od žluté!
Velkééééé díky!!!
ten fusak s tím oslíkem je moc pěknej! Malá je tam jako sluníčko ![]()
Óó děkuji! zrovna jsem si říkala, že žlutá a oranžová není nic moc kombinace, ale na tohle jsem v tom nákupním delíriu vůbec nemyslela!!!!
![]()
Bronny píše: Óó děkuji! zrovna jsem si říkala, že žlutá a oranžová není nic moc kombinace, ale na tohle jsem v tom nákupním delíriu vůbec nemyslela!!!!![]()
![]()
Taky se mi ta kombinace líbí ![]()
rybkabezvody píše:macinka85 píše:Zappa nemám, ale měla jsem ho 2 krát v ruce na chodníku ( uvažovala jsem o výměně za Nunu, protože malá se mi v čepici s kulichem nevejde pod boudu Nuny
Ach jo, holky…hlava mi jde kolem…
Nemáte některá zkušenost s kočárken Nuna I s kočárkem Quinny zapp xtra?
Mám doma quinny podvozek,takže by mi to vyšlo cenově dobře…
Ale když Nuna je 4 kolka,připadá mi stabilnější. Nevýhodou bylo,že nemá polohování nožiček,ale ted jaksi má(moc ten princip necápu a jestli to bude dostatečné zvednutí,moc se mi to nezdá). Malá mi v kočárku ještě dost spinká. Má rok.
Máte některá porovnání?
Díky moc!) a osobněmohu říct že nenene díky, Nuna má lepší jízdní vlastnosti - teda až na brzdu, resp. její odblokování, v tom je Quinny jednoznačně pohodlnější
Polohování nožíček - no, já mám takový pocit že to nové polohování není udělané na spaní, ale jen na sezení, aby dítě mělo kam zapřít nohy, ale toť vše
Nemusí se u Xtra náhodou při skládání sundavat sedačka??? Zkoušela jsem ten obyčejný, kde se skládá i se sedačkou
jj u xtra se musi sundat sedacka pri skladani… jeden z duvodu proc jsem ho zavrhla.. pro mne i to, ze jsem ho malem vyklopila i pri zkouseni v obchode ![]()
Ach jo,holky,a já si dnes zrovna řekla,že kupuju Xtra..malá mi hodně v kočárku ještě spinká. A myslím,že mi až tak nevadí,že musím sundat sedačku při skládání…
Ještě jeden s Nuna mám…opěrku,nebo jak se tomu říká..na ručičky. Malá není zvyklá být připásaná popruhy na tělíčku,hodně tu opěrku využívá..takhle by musela být napevno a to by jí asi trefil šlak
Používám jen spodní pásy
macinka85 píše:
Ach jo,holky,a já si dnes zrovna řekla,že kupuju Xtra..malá mi hodně v kočárku ještě spinká. A myslím,že mi až tak nevadí,že musím sundat sedačku při skládání…
Ještě jeden s Nuna mám…opěrku,nebo jak se tomu říká..na ručičky. Malá není zvyklá být připásaná popruhy na tělíčku,hodně tu opěrku využívá..takhle by musela být napevno a to by jí asi trefil šlakPoužívám jen spodní pásy
madlo… da se dokoupit na suchaze z mmb… a ja ho teda nemam a taky pasam jen na spodni pasy.
No,tak nakonec budu prodávat podvozek a půjdu do té Nuny
Ale ta cena
![]()
Mám nad čím dumat
![]()
A taky ještě tu píšete,že nuna je krátká..Dorotka je celkem čahoun..ale zase…Nuna se prodá vždycky,co…
Napište mi nějaká negativa! ![]()
macinka85 píše:
No,tak nakonec budu prodávat podvozek a půjdu do té Nuny![]()
![]()
Ale ta cena
![]()
Mám nad čím dumat![]()
A taky ještě tu píšete,že nuna je krátká..Dorotka je celkem čahoun..ale zase…Nuna se prodá vždycky,co…
Napište mi nějaká negativa!
Uplne v lehu ma sklon se prevracet… rozhodne bych na madlo nedavala zadnou tasku, je to kocarek do obchodaku a do mesta.. do terenu dle mne neni…
Anielkho,já se zcovknu
![]()
Už bych ho potřebovala na únor,chci jet na výstavu psů,tak abych netáhla Teutonii…no,uvidíme, uvidíme..díky moc!!
macinka85 píše:
Anielkho,já se zcovknu![]()
![]()
![]()
Už bych ho potřebovala na únor,chci jet na výstavu psů,tak abych netáhla Teutonii…no,uvidíme, uvidíme..díky moc!!
Nuna je krasna, vubec se mi neokoukala (coz je u mne velke plus), Viky mi v kocaru spi vyjimecne, takze to, ze se preklapi nevadi, skladani na placku je super, spojena rukojet je treba pro mne hrozne dulezita. A podle toho bych se byt tebou rozhodovala… ta spojena rukojet, jak moc to potrebujes. ![]()
Anielkha píše:macinka85 píše:
Anielkho,já se zcovknu![]()
![]()
![]()
Už bych ho potřebovala na únor,chci jet na výstavu psů,tak abych netáhla Teutonii…no,uvidíme, uvidíme..díky moc!!kazdy kocarek ma fakt neco.. a hlavne fakt kazdy mame jine preference a potreby.
Nuna je krasna, vubec se mi neokoukala (coz je u mne velke plus), Viky mi v kocaru spi vyjimecne, takze to, ze se preklapi nevadi, skladani na placku je super, spojena rukojet je treba pro mne hrozne dulezita. A podle toho bych se byt tebou rozhodovala… ta spojena rukojet, jak moc to potrebujes.