Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
4.1.12 22:11

ja jsem se uz skoro rozhodla pro hnedy.....z duvodu jaky pises…a taky ze se mi hodi k botam a kabelce hahahaha vtipek ale hnedou mam rada :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aninkas
4.1.12 22:21

@mmiška a vám nevadí, že je ta nová nuna skoro o kilo težší? Já se pořád rozhoduju mezi typickými golfkami (Maclaren x Cybex), Nunou 2012, Babyhome Xtreet a teď úplnou novinkou Recaro Babyzen YOYO - vypadá trochu jako bugaboo Bee ale jde složit do úplné placky a váží jen 5,5kg. Je ta váha tak důležitá nebo to přeceňuji a v praxi to kilo sem kilo tam nepoznám? Potřebuji hlavně kočárek do MHD po Praze na jaro/léto/podzim. Mám Bugáče Cameleona a ten je na sporťák docela lehký, ale i tak ho sama do autobusu rvu s obtížemi (kočár 10kg, dítě 8kg + oblečení, fusak, nákup - 20kg to pak dá). Nuna se mi líbí cenově i vzhledově, ale 8,6kg a 10kg to už zas takový rozdíl není, abych kvůli tomu kupovala nový kočár… :roll: Co vy na to? Poradíte někdo? :think:

• Citovat
  • Upravit
1950
4.1.12 22:28
Aninkas píše:
@mmiška a vám nevadí, že je ta nová nuna skoro o kilo težší? Já se pořád rozhoduju mezi typickými golfkami (Maclaren x Cybex), Nunou 2012, Babyhome Xtreet a teď úplnou novinkou Recaro Babyzen YOYO - vypadá trochu jako bugaboo Bee ale jde složit do úplné placky a váží jen 5,5kg. Je ta váha tak důležitá nebo to přeceňuji a v praxi to kilo sem kilo tam nepoznám? Potřebuji hlavně kočárek do MHD po Praze na jaro/léto/podzim. Mám Bugáče Cameleona a ten je na sporťák docela lehký, ale i tak ho sama do autobusu rvu s obtížemi (kočár 10kg, dítě 8kg + oblečení, fusak, nákup - 20kg to pak dá). Nuna se mi líbí cenově i vzhledově, ale 8,6kg a 10kg to už zas takový rozdíl není, abych kvůli tomu kupovala nový kočár… :roll: Co vy na to? Poradíte někdo? :think:

osobně si myslím že tam těch 700g nepoznáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101503
4.1.12 22:42

Pro mě tedy váha rozhodující není a nebyla… sporťák mám GT3, což není žádné peříčko a když je potřeba, tak ho do schodů vynesu sama.
Ale u nuny se mi líbí to skládání, přijde mi praktičtější než to klasické deštníkové, co mají klasické golfky. Plus se mi tedy moc líbí vzhledově, že to nejsou obyčejné golfky 8) a mám taky tu hnědou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.1.12 08:22

Měla jsem za 4 roky 9 kočárů a z mé zkušenosti bych řekla,že je znát i 500g.Hodně také záleží na konstrukci kočárku a hlavně na tom,jak se dá kočárek chytnout.Když jsem měla Jané energy-nebo Inglesina trip-to byla paráda na nošení-oba krásně lehoučké-řekla bych,že Nuna se mi tahá teda obtížněji.Ale zase je to pevný kočárek-což u mne tedy převažuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.1.12 09:41
Ajla píše:
porad moc nevidim ty rozdily, orpoti 2011, to polohovani nozicek je smesny takze to rozhodovat v nakupu nebude, asi jsem se odklonila od zlute a vemu nejakou praktictejsi bud hneodu nebo sedou, jaka vypada lip v realu?
vsimla jsem si okynka na strisce a vyssi sezeni?
Je odpruzeni kolecek?

My máme tu šedou - SAND a v reálu vypadá lépe jak na těch fotkách z netu. Tu lékočici a vínovou jsem viděla v reálu a jsou až moc tmavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
5.1.12 14:37

holky tak ja mela předobjednanou nunu 2012 v barvě fialove te wineberry a dnes mi pani psala , že pry dostali informaci ze všechny !!! barvy ktere byly v kolekci 2011 se presouvaji do kolekce 2012 ale budou beze zmen, to zn, zadne okenko, zadne polohovani nozicek atd. zmeny budou mit ouze ty 4 nove barvy ( malinova, bila, cervena a tyrkysova) ostatni budou jako v kolekci 2011. Tak jsem se tesila ze konecne budu mit tu krasnou fialovou nunu a zustanu u sve černe, abych prodavala kocar 2011 a koupila kocar 2011 jen kvuli barve to se mi teda nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.1.12 16:24
berushka18 píše:
holky tak ja mela předobjednanou nunu 2012 v barvě fialove te wineberry a dnes mi pani psala , že pry dostali informaci ze všechny !!! barvy ktere byly v kolekci 2011 se presouvaji do kolekce 2012 ale budou beze zmen, to zn, zadne okenko, zadne polohovani nozicek atd. zmeny budou mit ouze ty 4 nove barvy ( malinova, bila, cervena a tyrkysova) ostatni budou jako v kolekci 2011. Tak jsem se tesila ze konecne budu mit tu krasnou fialovou nunu a zustanu u sve černe, abych prodavala kocar 2011 a koupila kocar 2011 jen kvuli barve to se mi teda nechce…

To mi přijde divný, že by to polohování bylo jenom u těch nových barev :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
5.1.12 16:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.1.12 19:13

tak to je fakt divny proc by to byla jinak kolekce 2012? Spis 2012 bude jen ve 4 barvach…no tak to ja jdu do lekoricovy 2011 na jare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.1.12 19:56

mám fialovou a více by se mi zamlouvala asi také lékořicová,ale už na to prdim,tento kočárek dojezdíme ještě v létě a bohužel s kočárkováním budu končit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
5.1.12 20:06

ja si to nevymyslela, tohle mi psala pani co ma s temito kocarky internetovy obchod : dnes jsme zjistili, že barvy wineberry a licorice se nebudou vyrábět v nové kolekci, pouze se bude jednat o doprodej staré (proto jsou na fotkách, ale nebudou mít ty změny). Budete si chtít tedy vybrat jinou barvu?

Děkuji za pochopení. S pozdravem Tošovská, Nuna4U.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
5.1.12 20:08

a pani to uz dopsala na www takze to zadna blbost neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101503
5.1.12 20:34

Tak mě alespoň nemusí mrzet, že dám doma naprosto nejetou licorice 2011 :mrgreen: jinou barvu bych nechtěla, takže bych stejně polohování nožiček neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.1.12 21:08

No tak s tou lékořicí mě teda naštvali :cert: Tak to půjdu asi do té Night, máte ji někdo? Špiní se ta boudička,uvnitř je bílá že?A co v létě, nepaří se v ní moc dítě? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí