Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
to polohování až takový originál není, už před 3/4 rokem jsem to viděla u kočárku TFK Buggy Dot
no to polohovani je zvlastní. tesim se az kocarek uvidim nazivo. kde jsi sehlala ty fotky?? a kdy by asi mely byt v prodeji??? barvicek je teda hodne, urcite bych si vybrala ![]()
Barvy jsou skvele… ale to polohovani k smichu
tak aspon nemusim prodavat a kupovat novy ![]()
Všechny fotky jsou k dispozici na oficiálních stránkách www.nuna.eu
) Jsou tam i nové barvy pro nunu leaf a nuna sena
+ fotka plastikového okénka ve stříšce pepp - další novinka.
Tak jsem ty fotky projedla ještě zblízka na těch jejich stránkách a ty nové barvy jsou fakt super ![]()
Na novou nunu nekoukám, nekoukám, nekoukám ![]()
co se týče brzdy, nevím jestli to bylo tím, že jsme se jí pokusili rozebrat a trochu promazat, spíš ne, páč když se to chtělo dát na doraz, tak to šlo stejně ztuha, ale zjistila jsem že není potřeba vůbec silou, ale stačí jemně zmáčknout ![]()
naescalátory se vůbec netroufám, v palladiu jsem ji málem vyklopila, naštěstí v Berlíně se to „nesmí“ a všude jsou výtahy, nebo ji vynesu.
Ahoj maminky, chcem sa spýtať, či si myslíte, že je Nuna pepp vhodná aj pre 7 mesačné dítko (ale má skoro 80cm, a 10 kg
)?Malá mi v kočíku ešte hodne spinká, ale pár krát som mala na Cybex calisto nožky spustené dolu a nevadilo jej to. Mne pred pár dňami moje milopvané calisto rozšklbali psi, zabudli sme ho schovať do garáže
. Tento kočík sa mi strašne páči, potrebujem rýchlo niečo na cestovanie a do auta, kedže jazdíme často, len tie nožičky ma trochu odrádzajú..A čo to madielko? My sme ho nikdy nevyužili na nejaké pridržovanie, ale pre ten pocit, že ju pred vypadnutím ešte niečo chráni, keď nestíham zapútať, čo sa mi pri troch malých deckách dosť často stáva. videla som na mimibazare pani, čo nejaké madielko vyrába na Nunu, máte ho niketo?
keliska: malá už sedí? pokud ne, tak bych ještě do golfek nedávala…
mě madlo nechybí, ale připoutat, stačí dole nezapomínám nikdy, jinak mám pocit, že mi vypadne a špatně se mi jede ![]()
my sme kupovali nunu, ked mala mala 7 mesiacov, mala okolo 8 kg a do 70 cm, kupovali sme ju na dovolenku lebo nám trebalo nieco skladne, malinka uz vtedy sedela a v nune sa jej pacilo ani nemukla, inak v nasom sportaku nevysedela ani pol hodiny, madlo nam nevadilo, priputavali sme len spodnymi pasmi
inak to polohovanie co je na tej novej nune 2012 je naozaj smiesne
ved to netvori rovinu so sedadlom, to je iba na opretie noziciek ked babo sedi???? nam to sem tam chybalo ked mala v kociari spala ale toto by nam urcite nepomohlo
na polohovani sa pekne smejem aj ja
aspoň nemusím rozmýšlať či čakať..malá už mi sedí pekne..ale čo som mala callisto tak tam večšinu času trávila v uplnej rovine po ležiačky a bola spokojná, aj keď viem, že by sa tam deti mali dávať až od troch mesiacov, ale ja by som bola stratená, dvíhať kočík do schodov, často jazdím vlakom…tak asi do tej nuninky pojdem aj ja
Podle fotky mi připadá, jako když se to malému dítěti manuálně ze zdola (za košíkem) „vyšťouchne“ nahoru aby mu neklimbaly nožičky a když je dítě větší tak se to zas „promáčkne“ zpátky. Ale nepřijde mi, že by to bylo na každodenní upravování. Taky jsem čekala, že to bude vypadat trochu jinak, ale Nuna má zase originální řešení. Možná že kdyby to bylo polohovací jako u jiných golfek, mohlo by to ovlivnit třeba skládání kočárku nebo váhu…?