Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Sofika píše:
No tak s tou lékořicí mě teda naštvaliTak to půjdu asi do té Night, máte ji někdo? Špiní se ta boudička,uvnitř je bílá že?A co v létě, nepaří se v ní moc dítě? Díky za odpověď.
Ta bouda se uvnitř špiní, má jí jedna moje známá. My máme Sand a je to v podstatě to samé ![]()
Holky a tá fialová farba nuny je skôr taká fusiová,alebo fakt fialová
. Už som našla na nete fotky, kde bol žiarivo fialový, ide zas taký tmavo ružovofialový..
keliska píše:
Holky a tá fialová farba nuny je skôr taká fusiová,alebo fakt fialová. Už som našla na nete fotky, kde bol žiarivo fialový, ide zas taký tmavo ružovofialový..
já bych řekla,že je taková tmavě fialová
keliska píše:
Holky a tá fialová farba nuny je skôr taká fusiová,alebo fakt fialová. Už som našla na nete fotky, kde bol žiarivo fialový, ide zas taký tmavo ružovofialový..
Ta vínová je dost tmavá, stejně tak ta hnědá. Na fotkách se mi ty barvy líbily, ale když jsem je viděla na živo, tak to bylo na mě moc tmavé ![]()
Ahoj, prosím, kdo máte tento krásný kočárek, mohli byste mi změřit průměr předních i zadních koleček? Pořád si nějak neumím představit, jak jsou velká. A ještě jedna otázka, ta zadní nezdvojená kolečka jsou otočná (pohyblivá) nebo ne? A ta přední zdvojená otočná jdou zaaretovat? Jak se kočárek chová na neasfaltových cestách? Asi nic moc, že? Prosím o zkušenosti, moc díky ![]()
Kočár tu teď nemám, tak nezměřím, snad někdo má u sebe.
Přední otočná nejdou zaaretovat, zadní jsou na pevno.
Po zpevněných cestách to je ok, ale např. přejíždění vyjetých kolejí od aut v nezpevněné cestě už je horší, tak jako vysoká tráva s drny, písek atd. Na to ten kočár prostě není.
Mně se s ním jezdí fakt dobře
Mám ještě kočár Neonato a tam jsou ty kolečka nepogumovaná a je to fakt rozdíl. Jak jsem jela někam do bláta, tak jsem se zasekla a rozbitý chodník byl problém, tohle u Nuny neznám ![]()
luceka píše:
Ahoj, prosím, kdo máte tento krásný kočárek, mohli byste mi změřit průměr předních i zadních koleček? Pořád si nějak neumím představit, jak jsou velká. A ještě jedna otázka, ta zadní nezdvojená kolečka jsou otočná (pohyblivá) nebo ne? A ta přední zdvojená otočná jdou zaaretovat? Jak se kočárek chová na neasfaltových cestách? Asi nic moc, že? Prosím o zkušenosti, moc díky
Zadní mají cca 15 cm, přední 13 cm, měřila jsem to pravítkem, tak to ber s rezervou ![]()
Jinak zadní jsou napevno a přední nejdou aretovat.
Na nezpevněných cestách nevím, já ho používám výhradně jako pohotovostní městský kočárek do auta. Pak mám ještě GT3 a úplně nejhorší terény Tako se 4 nafukovacími koly… jsem prostě ujetá na kočárky, no ![]()
řekla bych,že do terénu není téměř žádný kočárek-pokuď není k tomu přímo určený.Když srovnám všechny kočárky co jsem měla s Nunou,tak jízda v terénu byla podobná,jediné co je u Nuny horší je nízký podvozek a kolečka,která nejdou zaaretovat,ale i tak si myslím,že v terénu se také projede.Jezdila jsem s Nunou jak po louce,tak na polní cestě s vyjetýma kolejema a také se to dalo.
Kařdý kočárek má prostě něco co někomu vyhovuje a druhému zase né.
Pro mne je nuna bezvadná-nejen,že je krásná,ale pevná a v klidu uveze i mojí 19kg starší dcerku ![]()
Aninkas píše:
To je divné, protože na stránkách nuna.eu je jasně vidět na obrázku, že barva wineberry má to nové polohování nožiček…ale vám jde stejně asi o tu hnědou, že?
Taky se mi to nezdá, bez polohování je na fotce jen ta lékořice, wineberry bych také brala, tmavší mi přijde praktičtější kvůli skládání do auta atd. ale moje srdcovka by byla nová bisque, ale asi by se musela pořád prát. ![]()
MUFICE píše:Sofika píše:Ta bouda se uvnitř špiní, má jí jedna moje známá. My máme Sand a je to v podstatě to samé
No tak s tou lékořicí mě teda naštvaliTak to půjdu asi do té Night, máte ji někdo? Špiní se ta boudička,uvnitř je bílá že?A co v létě, nepaří se v ní moc dítě? Díky za odpověď.
A jak často perete? A myslíte, že je lepší SAND nebo NIGHT, spiní se ta SAND hodně, přijde mi dost světlá např. při skládání do auta, a na léto ta černá není příliš tmavá, nestěžovala si kamarádka třeba, že se mimčo paří?Rozhoduji se mezi těma dvěma, boudičku mají obě světlou tak nevím kterou?Díky za odpovědi ![]()
Sofika píše:MUFICE píše:A jak často perete? A myslíte, že je lepší SAND nebo NIGHT, spiní se ta SAND hodně, přijde mi dost světlá např. při skládání do auta, a na léto ta černá není příliš tmavá, nestěžovala si kamarádka třeba, že se mimčo paří?Rozhoduji se mezi těma dvěma, boudičku mají obě světlou tak nevím kterou?Díky za odpovědiSofika píše:Ta bouda se uvnitř špiní, má jí jedna moje známá. My máme Sand a je to v podstatě to samé
Ten potah se mi tolik nešpiní jako ta bouda. Mám Nunu 3/4 roku a prala jsem jí 2×. Je pravda, že intenzivně jsem jezdila s kočárem v létě, ted jezdím jenom, když jdeme nakupovat do hypermarketu, venku chodí syn pěšky.
já neprala ještě ani jednou ( mám ji od 4/2011 ), pouze vždycky otřu čalounění mokrou švédskou utěrkou a je to ok. Třikrát za týden kočár vyluxuju a jednou za 14 dní a podle potřeby sundám sedačku a komplet umyju podvozek ve vaně a nasprejuju WDčkem kolečka a kloub kde se kočár skládá. Nepřijde mi náročná na údržbu
( mám lékořici ) A fakt je, že nejvíc je náchylný kšilt u boudičky, jak je to jiná látka ![]()
jo, jezdím od června nepřetržitě každý den
To je divné, protože na stránkách nuna.eu je jasně vidět na obrázku, že barva wineberry má to nové polohování nožiček…ale vám jde stejně asi o tu hnědou, že?